Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyNagz

    senior tag

    válasz tDr1v3r #11860 üzenetére

    (#11860) tDr1v3r

    Kérdezte az egyik fórumtárs privátban, bemásolom ide, amit írtam Neki. (mert neki is gyanúsak voltak elmondása szerint...)

    "Szia!

    TUDTAM, hogy nem vagyok egyedül, nem Te vagy az első. Vettem ettől a mocsok féreg APT-től egy 2010-es prót még tavaly nyáron. Fél évre rá teljesen lehalt a gép, egyik reggel bekapcsolás után a gongnál tovább nem jutott. Almárium megnézte, a ROM IC-nél volt egy beázás amit nemhivatalos apple szervizben javítottak (leforrasztották, majd pucolás után vissza). iDeaBudás Antal, és APT (Szabolcs, hasznatlmac@gmail.com) nagy spanok. Ez a féreg vehetett egy roncs gépet, az iDeában megjavították, és így passzolta tovább nekem. 80-ért ment el a gép végül alkatrészként.... Persze se gar, se papír, semmi, szóval totál tehetetlen voltam a témában. Amit tehetek az az, hogy akit lehet, figyelmeztetek, és elmesélem a történetem. Ja, és amúgy a töltőe első nap megadta magát, leszakadt a feje a kábelről. Elég sokat kellett baszogatni mindkét nyomorultat, hogy kapjak egy normális töltőt.

    Másik sztori:

    Haverom vett ettől a féregtől egy gépet. 2008-as unibody alu MacBook, állítólag hibátlan. Odamegyünk a Nyugatiba, elémrak egy teljesen leharcolt, horpadt gépet utángyártott töltővel. Árból nem engedett, sőt még ő kért el +7000 Ft-ot, hogy gyári töltőt adjon hozzá...

    Harmadik sztori:
    Srác mesélte, akivel üzleteltem egyszer. Vett egy roncs gépet, ami nem kapcsolt be, hogy megjavíttassa. Elvitte az iDeába, ott az Antallal (a tulaj srác) szétszedték, megnézték, és kiderült, hogy a gépnek nem csak a billentyűzete, hanem a kijelzője, akksija, mindene beázott, szóval nem leöntve lett a gép, hanem vízbe eshetett. Egy huszasért ott is hagyta a gépet alkatrésznek. Másnap lát egy hirdetést Hardveraprón, iDeaBuda kínál eladásra egy hibás MacBookot olcsón. Srác le akart rá csapni, felhívta, és ez a barom nem vágta le, hogy kivel beszél, előadta, hogy a gép egyik napról a másikra nem akar bekapcsolni, és ő nem tudja mi baja lehet. A gond az volt, hogy elkérte a szériaszámot, és egyezett azzal a géppel, amit előző nap szedtek szét közösen...
    Nagyjából ennyi. Még mindig szétb@sz az ideg, amikor belegondolok, hogy mennyi pénzem ment el ezen a rohadt gépen....

    Negyedik iDeás sztori:
    2010-es 11" Air trackpadje félreérzékelt teljesen. iDeában ki akarták cserélni 30+áfáért az egész trackpad-et. Elvittem az AppSolute-ba, ott meg kemény 9ezer forintért kiportalanították, és jobb volt, mint új korában......"

    [ Szerkesztve ]

    encapsulation dot1q

Új hozzászólás Aktív témák