Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi12
csendes tag
válasz rootkiller #11351 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a gép első bekapcsolásánál kérte, hogy regisztráljam de én kihagytam ezt a lépést. Hol tudom ezt potolni?
-
ocsi12
csendes tag
válasz rootkiller #11351 üzenetére
Nem az apple id-t nem tudom megadni hanem magát a gépet kérte, hogy regisztráljam.
-
ocsi12
csendes tag
válasz rootkiller #11355 üzenetére
Akkor nem nagy baj, hogy kihagytam.
-
Alex91
félisten
Ma frissitette az Apple a Retinas notikat, es arat is csokkentett!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Felraktam a Win7-et (Macbook Pro-ra) de nem tudok csatlakozni wifin keresztül nincs driver szerintem telepítve!
Van valami megoldás?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
newface567
csendes tag
Megoldva.
Viszont más kérdés: ha billentyűzetre fóliát rakok akkor is marad elég hely a kijelző és a billentyűzet között? (Nem akarom, hogy maszatos legyen.)
[ Szerkesztve ]
-
newface567
csendes tag
Sikerült a setupon túl jutni de pl. email nem kért és elég sajátosan lehetett kiválasztani a dolgokat. (Enter helyett pl space-szel lehetett továbblépni.
Viszont most belépve se tudok klikkelni, ez normális??? (Magát a kurzort tudom mozgatni de klikkelni nem.)
Valaki?
Még néhány probléma amibe beleütközhetek?
-
newface567
csendes tag
válasz newface567 #11362 üzenetére
Ha ez nem "feature" hanem hiba, akkor kérdés: nem apple storeba vett Macre is a 12 hónapos apple gari vonatkozik? (Tehát elvihetem egy Apple storeba is bemutatva a receiptet segítenek/megjavítják/kicserélik?)
+ Ha nem sikerül ezt megoldani, Macet is ki lehet úgy kapcsolni hogy hosszan nyomom a be/kikapcsoló gombot?
Update: rádugott USB-s egérrel működik.
[ Szerkesztve ]
-
newface567
csendes tag
válasz newface567 #11363 üzenetére
Áhh... System preferencesbe csak ki kellett pipálni...
Törölni nem lehet a hozzászólásokat? (Nem akarok offolni.)
Azt viszont nem értem, hogy mért így van beállítva, hogy alapból nem lehet klikkelni. -
TheMarci
addikt
válasz newface567 #11363 üzenetére
Hogy próbálsz klikkelni? Csak tapizol, vagy fizikailag le is nyomod a touchpad bal alját?
Do You Dream?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az alap Retina MacBook Pro 13"-es változata mennyire küzd a Photoshop CS5-tel?
Összeshasonlítva mondjuk egy 2.0 GHz-es i7-es 4 GB RAM-os 15"-es MacBook Pro-val, ami nem retinás. :-)
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
rootkiller
őstag
válasz Aaron14 #11366 üzenetére
Hat a 13" retinas masina az egy dizajner gep a hd4000-el. Ugye nagy erenye az ssd ami a simaba nincs. 90el dragabb a 15" ami mar 4 mag+diszkret gpu, de nincs ssd meg retina es a ram is csak 4gb amit ha most nem is, de 1-2 even belul kenytelen leszel boviteni, es az ssd-re is ra fogsz kivanni, szoval menni fog a superdrive a levesbe es kolthetsz a gepre hogy igazan jo es korszeru legyen, mert ma mar az ssd mellett nem lehet szo nelkul elmenni, en is rakom majd mind2 gepembe!
Artengo TR 990 Pro
-
iOce
tag
válasz Aaron14 #11366 üzenetére
Tapasztalatból mondom, a 15-ös Pro grafikai munkára 100x alkalmasabb, mint a 13-as, még ha Retina is, ez egérmozi kategória, hiába a nagy ppi, ami meg parasztvakítás, munka szempontjából nézve. SZERINTEM! Olvastam olyat is hogy xy 13-ason tervezte meg az xy cég arculatát aztán mekkora király, egészségére, nekem a 15" a minimum, de ha tehetem, dugom is rá a 23"-os monitoromra a gépet, hunyorogjon a blaha lujza.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
ocsi12
csendes tag
A thunderbolt csatlakozó az vissza felé kompatibilis a minidisplay portal? Tehát ha 2012. macbook air-hez szeretnék venni egy ilyen kábelt az jó hozzá?
http://xmsapr.com/index.php/bolt/termek/mini-displayport-to-hdmi-with-audio-dismaq
-
rootkiller
őstag
Mikor megvettem a MacBookom, a MagSafe kabele toben nem volt 100%-os, szet volt csuszva a szigeteles, szigszalagozva volt. Akkor fogtam elvagtam es megforrasztottam, megzsugorcsoveztem. Eddig no problem.
Mivel volt egy masik tapom aminek a kabelje szar volt viszont a burkolata jobb allapotu mint a mostaninak, fogtam es az egeszet szetkaptam. A felallas ugy nez ki hogy a jobbik hazba raktam bele az eredeti tapot, mert az uj tapon nem tudom mi az oka de 9V feszultseget mertem csak, plusz a szepen megcsinalt vegu kabel, ezt osszeraktam. Radugom a gepre, vilagit, minden zsir.Az elso hidegzuhanyt az okozta hogy hasznaltam a gepet akkurol, kb 10% volt. Ejjelre raraktam toltore, es reggel meg mindig pirosan vilagitott. Azt hittem hogy valami baja van es nem toltotte egyaltalan. Bekapcsoltam, 96% volt az akku, utana negyed ora alatt kb teljesen feltoltotte. Hasznaltam szombaton es tegnap is a gepet vegig taprol, majd ma labor vege fele ranezek es azt latom hogy megint piros a led es 98% az akku amit nem ertettem hiszen vegig tapon volt a gep.
Arra gyanakszok hogy valami okbol kifolyolag nem kepes a tap ugyanazt a teljesitmenyt leadni mint eddig, tehat ha megnol a teljesitmenyfelvetel akkor kenytelen a gep az akkuhoz is nyulni, majd kesobb tolti vissza. Egyszeruen nem ertem miert csinalhatja ezt, hiszen elmeletileg nem valtozott semmi a tapon, csupan ki lett forrasztva ket kabel a nyakbol majd beforrasztva.
Artengo TR 990 Pro
-
bongeszo
aktív tag
válasz rootkiller #11372 üzenetére
Az ipad töltöjéhez használtam véletlenül utángyártott iphone usb kábelt és ugyanezt tapasztaltam mint te.
Valószínüleg nem lett tökéletes a kábelezés, szerintem próbáld újra...[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
-
mempfis
csendes tag
segitség..
sziasztok
szereztem egy apple G4 gépet tök hülye vagyok hozzá...nem tudom beirni a @ billentyüt.kérlek segitsen valaki
köxi -
törölt tag
Vett már valaki a neten Macbook Air-hez csavarhúzót?
Ebay-en nézegetem, anno rendeltem is egyet, de egyik sem "pentalobe" amit annak hirdetnek, hanem sima T5-ös Torx, ami nem jó... Ráadásul ami megérkezett egyből el is kopott, ahogy fordult párat a csavarban. Nem tudom miből volt, talán vajból.
Szóval ha valakinek már sikerült olyan csavarhúzót vennie, ami működött is, az kérem ossza meg velem a linket. Köszönöm! -
Xero
nagyúr
válasz rootkiller #11381 üzenetére
Nekem Pro'sKit van, de az csak a régebbi gépekhez megfelelő teljesen.
Az újakhoz már nem minden esetben jó. Oda rendes pentalobe való.
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy külső merevlemezt tudjuk írni is nem csak olvasni!?
Köszi -
Zolom89
senior tag
Hali egy kis segítség kellene.
2007 Late Alu MB Pro 3.1-ba van egy 8600gt vga. Ezt lehet cserélni? Vagy teljesen integrált?“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Zolom89
senior tag
Köszi a segítséget srácok! Az a baj hogy Nem tudom mi legyen mert nagyon szemezgetek eggyel. iPhonon kívűl nem volt még apple kütyüm és kiszeretném probálni mert az okos kis teló bejött nagyon, viszont 200K-t vagy feletti összeget nem akarok rászánni mert lehet h nem jön be.
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Xero
nagyúr
válasz Zolom89 #11391 üzenetére
Annyit nem is ér, max 150e-t, ha hibátlan. Ha már cserélték a lapját, akkor nem kell tőle félni. Egy SSD-vel, még ma is jól szolgál.
Viszont 200e alá már beszédültek itt-ott a unibody házas 15-ös MBP-k is, amik mindenképpen jobb választást jelenthetnek, ha a glossy display nem zavar.
Itt pedig egy 17-es egészen jó áron és már cserélt lappal: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Nincs kiemelve, működőképes laptopnak van hírdetve. Csak azért kérdeztem a cserét mert ha lehetett volna akkor jó lett volna az a gép és akkor veszek bele egy másik gpu-t, ami erősebb, modernebb mint a 8600
[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Misi1979
őstag
Srácok, egy kis Werbung, nézzétek el nekem légyszi. Hátha valamelyikőtöknek pont ezekre van szüksége
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- További aktív témák...
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs