Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Ennek a plexnek csak böngésző alapú programja van?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DanielK #11652 üzenetére
Egy zene sok-sok forrásból származhat, ráadásul ezerféle fájlnéven futhat ugyanaz a szám. Videóknál sokkal-sokkal kevesebb forrásból származnak a dolgok, ráadásul egy scene szabványos fájl elnevezést nem nagyon szoktak az userek átnevezgetni, így annak alapján könnyebb lehet dolgozni is.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Ochocinco46
aktív tag
sziasztok!
tudtok valamilyen módszer ajánlani amivel az air-em kijelzőjén lévő kis pöttyök eltávolíthatóak?
a kis kendővel amivel a port szoktam törölni ez nem jön le. esetleg valami folyadékot megéri kipróbálni ami erre van, vagy ne kockáztassak?
köszimég annyival kiegészíteném, a gép lassan másfél éves és a touchpad közepe tájékán ott ahol a legtöbbet használom, kicsit már más színű ha fény felé fordítom. az kopás vagy kosz? és ha kosz mivel érdemes tisztítani.
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
válasz Ochocinco46 #11659 üzenetére
Sima clean ablakmosóval szoktam...
-
Xero
nagyúr
-
DanielK
addikt
Plex+ATV3.
Egy iOS készülék közbeiktatásával simán megy a lejátszás. Eddig i5 és ipad2-vel próbáltam és simán ment mindkettő. -
DanielK
addikt
Plex kérdésem lenne.
Szépen el kezdtem a filmeket rendezgetni (magyar cím. magyar leírás, borító). Ez egy adatbázisba ment, gondolom. Mi van akkor, ha nagyobb hddra költöznék (a filmeket átmásolnám)? El lehet menteni az adatbázist? Vagy ujra vihetem fel az adatokat?[ Szerkesztve ]
-
-
bmwk1200s
őstag
Hatha itt tobben olvassatok es tudtok segiteni:
"Sziasztok!
Egy ideje képtelen vagyok a MacBook Promra appot telepíteni a storebol. Mindig hibát jelez es hogy a purchases fül alatt próbáljam ujra..
De nem is engedi ujra letölteni, az a baj!
A dockon levő töltő csík teljesen megtelik, de nem tűnik el es nem is indítható az app.
A lauchpaden is ez a helyzet..ott van az ikonja amit nem lehet torolni es rajta a tolto csík..
Jogjavítást próbáltam de nem hozott eredményt.
A rendszerem: 10.8.2"Elore is koszi minden tanacsot!
Semmit sem írok alá!
-
Xero
nagyúr
válasz DanielK #11668 üzenetére
Ha csak a filmeket tároló lemezt cseréled, akkor nincs gond, ha azonos marad az elnevezése. Rendszer lemez cserénél sincsenek gondok. Én migráltam már ide-oda-amoda a rendszert (főverziók és számos gép között), de nem igazán ütköztem még problémába. Ha a home librarydben ott van a media server app support foldere, és az elérési útvonalak nem változnak, akkor seamless az egész.
(#11667) bmwk1200s: Másik user alatt is nézd meg. Logok mit írnak?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Jelenleg egy 1TB-s notebook merevlemezen vannak a filmek. Kezd kevés lenni. A neve VIDEOS. Ugyan ezt adnám a másiknak is. Szóval akkor menni fog? Márkától függetlenül, csak a neve legyen ugyanaz?
Illetve ehhez kapcsolódó kéréds. Melyik érné meg szerintetek?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]Ezeken vacillálok. Az a baj, hogy még nem találtam olyan külső racket, ami így nézne ki (ha külön venném) vagy minőségben és működésben ilyen lenne... de ha tudtok az is jó lenne, meet úgy olcsóbb lenne
-
Xero
nagyúr
válasz DanielK #11670 üzenetére
Semmi gond nem lenne.
Én WD-t vennék. MP-ban, MBP-ban és a hackliban is az van és előtte is azokat használom egy ideje (előtte Hitachi, az előtt IBM párti voltam, de volt már minden a kezem alatt).
LaCie külsőt nem vennék. Jártam már pórul régebbi porsche design szériással. Ment az elektronika és vele a winyó is az örök bitmezőkre.
Az, hogy milyen csatoló felületű, az már rajtad áll.szerk: Az lemaradt, hogy vannak nagyon jó minőségű üres házak is. Pl: Lian Li
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz DanielK #11674 üzenetére
Thermaltake-et régen szerettem (a hackli is a régi Thermaltake Xaser II-es házban van, ami lényegében egy Chieftec Dragon bitang vastag fém ajtóval), de a mostani termékeikkel nem vagyok up to date. Annyira azért nem eshetett vissza a minőségük 5-10 év alatt.
Tárolásra pedig teljesen felesleges a WD black. Bőven elég a green is. A black csak megfőzné magát a házban és zajongana.Azt azért halkan jegyzem meg, hogy ha mégis a WD mellett döntenél, akkor remélem nem az apple.hu-ról rendeled. Attól azért lényegesen olcsóbb beszerzési források is vannak: Pl No.1 Pl No. 2
(#11675) Alex91: Ha nem cserélgeti a lemezeket, akkor ennek nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Ha allandoan el akarja erni a cuccait, akkor NAS. Ha alapvetoen archivalni szeretne, akkor meg szerintem ez egy viszonylag koltseg optimalizalt dolog. A 4 TB is hamar meg fog telni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Xero
nagyúr
válasz Alex91 #11680 üzenetére
Engem nem kell meggyőzni. Van a háznál NAS, TC és a MP is 24/7 jár pár TB-al a gyomrában.
Akkor tartom jó döntésnek a zárt külső tárolót, ha alkalmanként mozgatni is kell a tartalmát a géppel együtt. Más esetben én is egy NAS mellett teszem le a voksomat. A ReadyNas Duo V2 pl egy megbízható kis kütyü, viszont érdemes elzárni, mert zajos a kis huncut. Simán van majdnem annyi hangja mint egy Linksys srw2016 switch-nek, ami azért nem egy csöndes dolog. Azt ahol használtam szépen száműztük is a switch mellé a garázsba a rack szekrénybe.
Bár feltételeztem, hogy ezeket számba vette már és így született a döntés.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Köszi. Hát 10-sel olcsóbb, amint linkeltél. Viszont kötve hiszem, hogy Amexet elfogadnak. Apple azonnal tudja szállítani, illetve elfogad bármit. Nekem az amexszel való fizetés fontos. Ezért keresek olyan helyet, ahol ezt lehet. A WD mellett maradok, minden szín alatt, ha más nem, akkor vinyóban biztos. Bár nem értek hozzá, ezért is kértem tanácsot. Akkor greent nézek.
Alex91: köszi, de az asztalon lenne, ahol könnyen porosodna stb. A vinyót félteném annyira, hogy egy házat azért dobjak köré.
Egyelőre nincs szükségünk nasra (csak filmek, sorozatok lennének rajta, amit otthon nézünk, akor meg bekapcsoljuk és rákötjük). Illetve lehet azt csinálom, hogy egy külső vinyó + rack őáros mellett maradok, és akkor később, ha vennék nast, akkor abba mehetne a vinyó. Mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz DanielK #11682 üzenetére
Alex91: köszi, de az asztalon lenne, ahol könnyen porosodna stb. A vinyót félteném annyira, hogy egy házat azért dobjak köré.
Hmm, lattal mar huzamosabb ideje hasznalt PC-t belulrol? Na, ott porosodik igazan, az asztalon mar kevesbe .
Te dontesed, de en mar nem ferek az asztalon a kulso vinyoktol . Van ami mar a foldon van.
A kulso hazzal kapcsolatban meg annyit, hogy tapasztalatom szerint az olcsok gagyik, ami meg jo, az draga, es az se mind nez ki jo. IMHO My Book, es ha nem munka HDD, akkor a Studio se fontos.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz DanielK #11690 üzenetére
Thunderbolt qrva draga, kulso hazat meg nem is lattam. Seagate-nek van interface sajat HDD-ihez, de brutal aron. FW800 mar megfizethetobb, bar abbol sincs nagy valasztek. Munka HDD-nek ok, de most en archivra/filmnezosre foloslegesnek tartom (meg USB2.0-val szemben is).
-
DanielK
addikt
Bármelyik is lesz, szerintetek mire formázzam?
HFS+ jó lesz neki? -
selenge
tag
Sziasztok! Hozzam kerult egy mac a1181-es. Szar volt a toltoje, most kapott egy ujat, toltest veszi, vilagit a led. Amikor bekapcsol zenel egyet de csak feher kep van semmi... Valami tipp?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
selenge
tag
Nem reagal semmire, viszont egy ? Villog szurke"mappaban"...
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest