Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ashiyo

    csendes tag

    Sziasztok. Nem macbook, hanem mac mini, de remelem elfer itt. Iphone + Ipad + Watch + Homepod mini szisztemaba szeretnek egy asztali apple gepet is, viszont meg nem tudom hogy mit. Csak bongeszesre es altalanos irodai (munkaidon tuli, otthoni kicsi feladatok) dolgokra kellene (numbers, excel, word, bongeszes).

    Jelenleg van egy windowsos regebbi laptopom, ami a celra ugy ahogy megfelel, de jo lenne egy olyan eszkoz, ami illik az okoszisztemaba. Fontos lenne a fajlok, kepek gyors megosztasa az eszkozok kozott (ipad-iphone-gep), de egyeb komolyabb dolgokra (jatek, videovagas stb) nem lenne soha hasznalva. Nem lenne hordozva.

    Elso korben egy 2011/2014 mac minit neztem ki, remelve hogy eleg lenne a celra. Ha jol latom, 100k alatt mar hozza lehet jutni ezekhez hasznaltan. A kerdesem, hogy erdemes e ebben gondolkodni?

    Ipad Pro M1 es Iphone 12 mini van jelenleg es nem baj, ha ezekhez kepest kisebb es lassabb a teljesitmeny, inkabb az atjarhatosag es a kozos rendszer lenne a fontos (fajlok, zene, kepek stb, mint amit az eddigi eszkozokkel csinaltam). Tudjatok ti mirol beszelek, a kenyelem a lenyeg.

    Tudom, hogy nem lesz olcso, hiszen Apple termekekrol beszelunk, de melyik lenne a legpenztarcabaratabb megoldas amiben meg erdemes gondolkodni 2022-ben?

Új hozzászólás Aktív témák