Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eddhunter

    tag

    3 hét használat után megosztom tapasztalataimat, hátha segít valakinek a döntésben.
    Mindig is win-t használtam, elsősorban videó utómunkára, vágásra, 2d animációkra és sokféle hétköznapi feladatra. Az elmúlt szűk 30 évben rengeteg asztali és notebook pc megfordult a kezemben, utoljára egy alienware laptop(ez eladó :D ) és egy saját építésű 3900-as ryzen kombót használtam. Rég gondolkodtam már mac-re váltáson, mert már nagyon unom a windows hülyeségeit, de most végre a 16" MBP max úgy tűnt egy használható alternatíva lesz. Így is lett. Ugyan a legújabb generációs razer, asus studio és hasonló high end notikkal még nem volt tapasztalatom, de az biztos, hogy ez a gép messze a legjobb notebook amit valaha láttam. A kijelző, a billentyűzet, a hangszóró, az egész minősége és legfőképp a trackpad és emiatt a használhatósága fantasztikus.
    Teljesítményben az asztali pc-m ugyan jobb, van ahol akár 2x jobban teljesít, viszont az, hogy ez hangtalanul és akkumlátorról képes felvenni vele a versenyt az hatalmas előny. A különbség meg csak renderelésnél jön elő, de ez is elég gyors, így nem számít annyit, mint a használatközben a reszponzivitása.
    Maximálisan elégedett vagyok a váltással, még úgy is, hogy soha nem használtam előtte mac-et, vannak ennek is idegesítő dolgai és nem mellesleg a program amit 80%-ban használok december óta támogatott m1-en, mondanom sem kell mennyire bug-os még...
    Dobok én is egy képet, úgy se lesz a közeljövőben még egyszer ilyen rend. :D :D

Új hozzászólás Aktív témák