Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz 7Heads Drago #270 üzenetére
Igen, szerintem is furcsa, csak nehogy összevesszen önmagával.
Viszont amit beszél, az fontosabb! Ha ez igaz, na az nagyon gáz. Akkor a fenti okfejtésem, miszerint majd szerződéshosszabbításkor elhozok egy i13-at vagy i14-et jövőre, az bukta.
Ennek utána fogok nézni!
(Itt már fejtegettem akku százalék ügyben, de az is törölve lett.)[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz 7Heads Drago #269 üzenetére
Gyorsan nem, de mintha közel 2x olyan gyorsan lehetne vele etetni, mint egy sima Qi töltővel. Aztán ha fölösleges ennél gyorsabb vezeték nélküli töltő, akkor marad. Csak bennem az van, hogy mikor ismerős nálunk volt és kellett tölteni az iPhone-t, nézegette a százalékokat, hogy kicsit lassan kúszik fel.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Joachim21
őstag
válasz 7Heads Drago #279 üzenetére
Csak véletlen hogy a jobb bőrtok gyártó cégek pillanatok alatt kiárulták a tokjaikat. Mujjonál pl. 1 hét alatt elfogyott 2 szín, és nem értem miért, de olyan idióta az a cég, hogy nem gyártat belőlük többet, pedig igény lenne rá most hogy a műbőr opció sem létezik az Applenél.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Sinesol
veterán
válasz 7Heads Drago #279 üzenetére
Tökmindegy melyik gyártó milyen sz.rt akar eladni, legyan az gyári vagy 3.rd party tok, mind szar a Pitakához képest, szóval nincs itt semmi gond, csak az n+1edik tok, amit nem szabad megvenni.
Mondjuk ennek is sajnos felment az ára majdnem duplájára az elmult évek alatt, de itt legalább a legjobbat kapja az ember.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 7Heads Drago #267 üzenetére
Amilyen porra ő gondolt az építkezés igen.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
válasz 7Heads Drago #313 üzenetére
A por mindent kinyír, ezért akarok natúr titán változatot, mert annak nincs festve a kerete, de videókon most nézem, hogy ugyan olyan könnyen látszódik rajta a karc, mint a festett változatokon, így akkor már inkább valami színeset választanék.
#3147Heads Drago
A fotókat viber-rel oldottam meg, ott lehet file ként küldeni a képeket teljes méretben.
Videót nem küldtem más telóra, azt nem tudom lehet e, de viberen azt is lehet aszem 200mb-íg.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
aktív tag
válasz 7Heads Drago #314 üzenetére
Nálam erre a célra a Microsoft OneDrive megosztási lehetősége kínál megoldást, és legjobb tudomásom szerint a Google is kínál megosztási lehetőséget azok számára, akik inkább őket választják. Mindkét úton lehetséges eljuttatni képet és videót Android rendszerű eszközökre.
-
veterán
válasz 7Heads Drago #314 üzenetére
Telegram..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Gubu0101
veterán
válasz 7Heads Drago #313 üzenetére
Lákátosken mondtam,de nem csak flexelesrol szol az elet,mellette vesni is kell a falat,na akkor megy rendesen a zsebbe a por.Ebben a szakmaba nem ajanlott a csukogatos telefon.Valoszinu ha lesz iphone-bol is egyszer majd ilyen verzio nem fogok venni emiatt.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
- Fali konzol lapos tévékhez
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest