Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Erösnek erzem ezt a csigalassu töltes dolgot, tekintve hogy 50 perc alatt 80% on van, szinte mindig többet van töltön a telom, mivel ennyi idö kb. egy ebed/vacsora, vagy tusolàs + öltözködes, vagy ha leülök gep ele atfutni hireket, megnezek egy resz netflixet, vagy mig dugoban araszolgatsz, stb. Ha 50 perc alatt megvan a 80% akkor az böven a jo kategoria es bar lehet lassabb a konkurrencianal, de igen erös elfogultsag csigalassunak nevezni.
-
Sinesol
veterán
válasz janeszgol #254 üzenetére
Nekem felesleges lenne, mivel ha valamiert leteszem a telot, az bőven ora körüli program, de sokszor több is. Ez a 20 perc gyorstöltés szerintem főleg telófüggőknek való, tekintve hogy amugy az akksija sem kicsi, szal ha mondjuk reggel fel van töltve, nekem minimum fura, hogy napközben még egy 30-50 perc szünet sincs töltésre, folyamat nyomkodni kell. Autoban is ott a vezeték, vagy a nélküli tötlő, ha leteszem akkor is rátöltögethet még, miközben megyek valahova... Na dehat izlések és pofonok.
Őszintén szolva ez a gyors/lassú töltés "gond" kb egy olyan dolog, hogy a való életben még senkinél sem láttam/hallottam rá panaszt, csak PH révén tudok róla, hogy ilyen is van. Én is relative sokat használom az I11-et, de ahogy hazérek dobom le, megy a töltőre, nem sokat használom, munkahelyen, autoban megint automatikusan tölti az ember, főleg ha amugy wireless töltés is van, szal oda se kell figyelni rá...szal szinte mindig mimimum félig van ugy hogy sose törődök kb töltéssel, de még idejét se tudom hogy valakitől hallottam volna, hogy jajj merül a telója, tölteni kéne. Hasonló dolog még a 60 vs 120hz kérdése is, techb.zikon kivül kutyat se érdekel kb, real-world sose hallasz a dologról, akinek van kikapcsolja, mert csak akksit eszik, miközben alig van kül, de ez már nagyon off. Lényeg, hogy a techfórum hajlamos a bolhából elefántot csinálni, miközben a real world nagyon más világ és ez utóbbiak teszik ki a 99%-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz 7Heads Drago #279 üzenetére
Tökmindegy melyik gyártó milyen sz.rt akar eladni, legyan az gyári vagy 3.rd party tok, mind szar a Pitakához képest, szóval nincs itt semmi gond, csak az n+1edik tok, amit nem szabad megvenni.
Mondjuk ennek is sajnos felment az ára majdnem duplájára az elmult évek alatt, de itt legalább a legjobbat kapja az ember.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest