Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ferdzsoo #4348 üzenetére
18 fent van? Előtte nekem is 2-3 közt ingadozott a 15P. (Fót - Dunakeszi - Óbuda) Mióta fent a 18 azóta 4 de leginkább 5 cellán maxon csücsül 5G-n.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nord_
veterán
válasz typical bro #4350 üzenetére
Az ikeás cuccok mindig megbízhatók, ráadásul ez nem is drága.
-
aron1994
csendes tag
Másnak is jobban merül 18-on a teló mint a 17-nél?
-
joey04
titán
Nekem a 0.1 semmilyen változást nem hozott.
-
kemdom
tag
válasz aron1994 #4361 üzenetére
36 üzenettel ezelőtt.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
-
kemdom
tag
válasz SharpSA #4363 üzenetére
Szerintem senkinek nincs Spotlightja a telefonon, csak a speciális embereknek.
2 hónapja van nálam Apple eszköz, és mindent a Spotlightban keresek meg a telefonon, nem is értem én ezt…
8 karakterleütés amúgy, ha angolul használod az iOS-t.Most számolom, magyarul is pont 8 karakter.
[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
-
SharpSA
veterán
-
kemdom
tag
válasz aron1994 #4366 üzenetére
Nincs mit.
-
Janas17
újonc
Sziasztok! 15PM,IOS 18.0.1 fb messenger nem rezeg se néma módban se sehogy, hiába kapcsolom be az alkalmazáson belüli hangokat, és némítom a telót, de ezt még az ios17.xxx nél is tapasztaltam, 2024 április 27 óta használom. Továbbá a sárga pötty az a jobb sarokba van sokszor hivások közben általában (ez nem izgat csak mondom ), szintén újkora óta, amit észre vettem még (nem tudom korábban milyen volt más ios-alatt), hogy ios 18.0.1 óta teljesen süketre nem tudom hivás közben venni a hivott fél hangját, nyilván nem akarom csak otthon a szobába is baromi hangos volt 1 esen pedig régen korrektre tudtam venni.De az értesitések elég érdekesek, együtt tudok velük élni csak fura. Első iphoneom 8 plus óta, amúgy note 20 5g ről váltottam, leginkább a kijelző napfényben láthatósága miatt + üzemidő. Szerintem is romlott az üzemidő, de az én felhasználási szokásaimhoz mérten, én napi 1x töltöm 80% ig meg minden hónap 27 én 100% ig. Amúgy tudom, hogy nincs tökéletes, és szeretem csak bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Miért nem kapható kb már semelyik szolgáltatónál a 15 pro max?? Befejezték a gyártását?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
BogyóBP
addikt
válasz Zsolt,72 #4372 üzenetére
Akkor nem is lesz többé promax valószinüleg készleten már sehol csak amik benn ragadtak?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
BogyóBP
addikt
válasz Zsolt,72 #4375 üzenetére
A 16 meg nekem annyira nem jön be főleg annyiért amennyiért adják.
-
aktív tag
válasz BogyóBP #4376 üzenetére
iPhone 15-ről én sem óhajtottam váltani, ez a 16 nem mozgatta meg a fantáziámat. Amúgy is inkább a 11-13 körüli iPhone felhasználók a célközönség, nekik éri meg váltani.
Esetleg 1-1 darab elfekvő példányba még bele lehet futni, kis szerencsével. Készletértesítő pl. van a Telekomnál. -
jeni
félisten
válasz Zsolt,72 #4372 üzenetére
Ennek 1 előnye lesz,ha az Iphone 15 Pro (Max) gyári hibás lesz és gazdaságtalan lesz a javítása akkor 99%,hogy a gyártó a 16 Pro-t fogja swapként kiajánlani az ügyfeleknek.
u.i.: költségtérítés nélkül-ezt fogja bevállalni mint,hogy elveszítse az ügyfeleit.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Zsolt,72 #4377 üzenetére
Azt gondolom ha leállnak vele végleg a 15 Pro vagy a 15 Pro Max telókkal akár az alkatrész (fődarab) ellátásával is akkor akinek van baleseti biztosítása annak 20000Ft felárral érdemes L formát csinálni a készülékéből,hogy egy 16 Pro-t kapjon vagy a 16 Pro Max-t.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ennek a menetét nem ismerem, hogy ilyenkor mi az eljárás. Nem ismerem, hogy mit vállal a biztosító, pl nincs-e a kitételek között, hogy ilyen esetben felújított eszközzel is lehet-e pótolni a totálkáros iPhone-t. Ha igen, akkor azt fognak adni.
Ez csak tipp , mert nem olvastam a csere feltételeket. -
-
kemdom
tag
válasz Zsolt,72 #4387 üzenetére
Tudom, ezt nem ide kéne írni, de csak ebben az apple topikban vagyok aktív (iránymutatást elfogadok).
Mivel úgy adódott, hogy kapok a cégtől egy MB Air 15-öt (M3) a 15 Pro Max mellé, gondoltam, beruházok pár cuccra, amik kiegészíthetik majd a MacBookot és az "Apple ökoszisztéma" élményemet.A munkámhoz szükségem van második monitorra, és egy korrekt minőségű, színhelyes monitorom már van, nem szeretnék beruházni újra, viszont ezen nincs thunderbolt/dp over usb-c csatlakozás.
A fentieket figyelembe véve szükségem lenne egy MacBook "dongle-re", amin van legalább egy HDMI (2.0 ok, 2.1 kíváló lenne) és legalább 2 fullsize USB 3.1 csatlakozó. Minden egyéb csak extra, ez a 2(-3) csatlakozó lenne a fontos, és hogy az élettartama legyen nagyjából egyenlő a MacBook nálam töltött idejével (3 évente cserélünk laptopot a cégnél), tehát értelmes minőséget keresek.A másik, sarkosabb kérdés: lesokkolt kissé a Samsung TWS fülesek árazása után a 100000+-os AirPods Pro árazás. Tudtok esetleg megbízható refurb vagy akár új, de 80-hoz közelebbi forrást AirPods Pro 2-re? Sajnos nem tudok elviselni olyan fülhallgatókat a testem adottságai miatt, amik nem használnak gumiharangot szigetelésre, így a sima AirPods 3-4 kilőve - és a tudásukhoz képest azokat sem tartom túl korrekt árazásúnak, hasonló áron az androidos gyártók korrekt minőségű ANC-t ajánlanak.
Köszönöm mindenkinek előre is, ha tudtok segíteni, és ha esetleg máshova jobban illőnek találjátok a hsz-t, kérlek mutassatok a topicra és távozom is.
-
typical bro
csendes tag
Márciusban sikeresen rommá törtem a 14 Pro Maxot. Jó volt a kiejtésem hajnal 5-kor munkába menet egy e-mail írása közben. A lényeg, hogy utána biztosításban az önrész befizetése után egy zsír új 14 Pro Maxot kaptam tartozékok nélkül. A készülék amúgy a Yettelnél lett vásárolva és a biztosítást is ott intéztem.
Telekomnál hallottam olyat, aki 6-os széria totálkárra törése után kapott később egy 7-est. De az se ma volt.
-
patyil
tag
Hardveraprón érdemes körülnézni, de mindenképp csak megbízhatónak tűnő forrásból, sok értékeléses eladótól vennék airpodot mert sok belőle a hamisítvány sajnos.
A használtat/refurbot én elengedném, hiszen az akku avulása lesz a gyenge pont mindenki. + ugye 100e fölött már két év ársávos gari jár, így akár a teljes árat is megfontolnám a helyedben.Egyébként nem védeni akarom az árazásukat, de mind pl egy up-to date samsung buds pro, mind egy sony wf-1000 stb a 100ezres árkategóriában csücsül, sajnos ilyen világot élünk.
[ Szerkesztve ]
-
kemdom
tag
válasz Kolondrum #4394 üzenetére
Nem vagy egyedül, legkésőbb minden 2. napon meglesem, elmozdultam-e már 100%-ról (augusztus eleji vásárlás, 84 ciklus ).
#4392 patyil köszi, megnézek mindent, ha más nem, cégnél beadom, hogy kell a meetingekhez NAGYON a headset, és vegyék meg állományos beszerzésre, én meg fizetem a nettót. Valahogy csak be tudom nyeletni. Igazából kicsit "elvből" nem akarok 100 felett költeni magamnak fülesre, feleségem karácsonyra megkapta az AirPods 2 Prot tőlem, de én nem érdemlek ekkora kiadást a gondolkodásom szerint.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zenit73 #4396 üzenetére
Az igaz, hogy aki ilyen telefont tud venni, az könnyebben félvállról veszi az akku csere gondolatát és az kevésbé fájó dolog, ha 100-ra van töltve a telefon, de szándékosan meríted 1% mindig?
Olyan üzemidővel bír a telefon, hogy amikor kritikus töltöttségre kerülök, addig kb 100x van lehetőségem töltőre rakni vagy rátölteni
Azt rosszabbul tűri az akksi, mint a teljes feltöltést, de itt megint eljutunk oda, hogy egy 15PM user-t végülis nem kell, hogy érdekeljen az akksi. -
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. OTP bankártyát szerettem volna hozzá adni a telefonhoz I15 P). Mindent a megszokott moódon csináltam (I13 PM is ez a kártya volt anno regisztrálva), de nem engedi, azt írja, hogy... "A kártya nincs hozzáadva. További információkért lépjen kapcsolatba a kártya kibocsátójával.”. Még soha nem volt ilyen gondom. Van valakinek valami ötlete? -
gretzky77
veterán
válasz ateszapa748 #4398 üzenetére
Nem tudom mi lehet, én gond nélkül használom az OTP kártyám!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest