Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Mezcal #6233 üzenetére

    Nálam ritka, hogy annyi összejöjjön. Akkor szokott összejönni rendes adag, hogyha kérem, hogy pingeljék a gránikat, meg lehetőleg adják is oda nekem. De mondjuk Fuseval nem is viszek sok lőszert. Egy slot shoti/sniper, meg két slots a primarynak, megint egy slot syringe/medkit, de battnak, meg cellnek azért minimum kettő, de inkább három, vagy négy is akár. Szóval abból bármennyi jöhet, és a Phoenixet sem szoktam otthagyni.

    Persze ez függ attól is, hogy épp mekkora szatyorba pakolok. Mostanában pl sűrűn előfordult, hogy az adott területen, ahová landoltunk, nem volt csak fehér, abból is mondjuk csak kettő. Simán előfordul, hogy szatyor nélkül lutikázok. Szerencsésebb, ha lehet kraftolni.

    Szóval, ha számot kellene mondanom, akkor a minimum 6-8 gráni ami már hatékony, vagy több, az meg nálam nehezen jön össze az első fightra. Ha meg elszórom, megint lehet kezdeni a gyűjtögetést.

    Ládában sincs olyan marha sok, mert ugye általában ezt már a fight elején elszórják. De persze lehet, hogy csak én vagyok béna, de nekem 3-4 gránáttal még nem sikerült csodát tennem. De 14 gránát mondjuk már felér egy Banga ultival :DDD

Új hozzászólás Aktív témák