Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    Sajna gyuribának igaza van. Kezd elmenni a kedvem a játéktól és ez a random embereknek köszönhetõ. Nem veszik fel a lila body shieldet, eva-8-cal meg két sniperrel jönnek endgame-be.. áhh.. tegnap 5 meccset toltam gyorsba, 4x voltam a top 3-ba, de egyszerûen nem tudok 2 ember helyett játszani. Ranked ugyanez. Nem tudom, hogy kerültek fel ezek az emberek oda ahol kb voltam, de pont ezek a barmok fogadtak ott is. Ha meg kifogok egy 4-5 ezer killest csapattársnak, akkor az sem segít mert rendre ezek az emberek azok akik rusholnak, azt halnak az elején. Szar a helyzet. Nem baj ha célozni nem tudnak, helyezkedjenek jól, meg legyen valami taktikai érzékük! Csomó videó van arról, hogyan célozz, de nem az itt a legnagyobb baj, hanem a csapatjáték teljes hiánya. Ha meg olyan emberekkel játszom akik ketten vannak partiba, akkor azok meg szarnak pingelni dolgokat, futok utánuk mint egy kutya, majd ha lefeküdtek akkor lépnek instant.

    A map túl nagy, az épületek meg emeletesek, ami rátesz egy lapáttal. A loot kevés, az új karakter béna. Lesz változtatás bõven.

    Mindezek ellenére wow, hogy 3 szezon után mappot cseréltek és nem foldozgatják a kanyont, mint a Fortnite teszi a saját mapjával lassan 3. éve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák