Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Már sokszor láttam a topikot, de mindig elfelejtettem írni, , na mindegy ha ajánlhatok egy jó filmet, akkor aki teheti nézze meg a Nausicaa of the Valley of the Wind-et. Általában erősen tartózkodom a régi cuccoktól az animáció minősége miatt, de ez tényleg megérdemeli a 9pontot a 10ből.
De ha már itt tartok. a napokban láttam még a Ah! My Goddess - The Movie-t ami egy teljesen egyszerű kis romantikus elegy, ennek ellenére egyszer simán megnézhető, feltéve ha láttátok a sorozatot is hozzá.
Ami nála még egyszerűbb volt, és ez már valahol az élvezhetőség rovására ment az a Sword of the Stranger. Bár elég hentelős volt nem nevezném kimondottan véresnek, viszont 1080p-ben néztem meg és meg kell hagyni, h ha nem is volt mélyre ható legalább szép volt.
Egyenlőre ennyi.
¤Envy¤: A játékkal játszottál? Csak mert mindössze Dante sántít a sorozatban. nem játszottam sokat a játékkal, de a sorozatból elég volt 3 rész.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Ma mindenképp megnézem, már régebb óta terveztem. Tegnap viszont a Laputa Castle in the Sky-t néztem, bár nem volt annyira jó, mint mondjuk a Nausicaa, viszont érdekes volt ezt is látni, teljesen más hangulata van mint a mostani animációs filmeknek.
Plusz megnéztem az Ibladr Jikant, de ez már valahogy giccses volt. 1080p-ben nagyon szép nagyon részletes és nagyon színes sőt.. de csak ilyen idilli képekből áll és ez nem igazán tudott lekötni, meg ehhez azért nem ártani tényleg vmi full HD-s lcd.
Herczi: én meg csak a 3at ismerem
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Nah, hát nem bánom, h megnéztem ezt a pár filmet, eddig kerülgettem őket rendesen, de végül is nem tudom, h miért. Eredetileg azért elállnak a Mijazaki filmek az ízlésemtől és talán, ezért nem is néztem végig egyet sem. Bár most már talán neki tudnék ülni a Chihironak is, csak japánul kéne felkutatnom valahol. Ha netán vmi okból kifolyólag nem láttad volna, akkor igen erősen ajánlom az Arjuna animet. Szintén az önromboló hatásunkat mutatja be.
Herczi: Attól függ mennyire vagy fogékony az emberi kapcsolatokra, vagy mennyire tudod magad beleélni a karakterek helyébe. Bár eleinte még sokat viccelődnek, de később annyira lehúzós lett, h egyszerűen abbahagytam. Simán el tudta rontani egy rész az egész hétvégémet. A másik ami engem viszont elsőre odaszögezett és még most is hallgatom az az OST-je.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Igen eleinte szinte csak poénkodás megy, később meg szinte többet sírnak, mint beszélnek.
Btw, ha szereted a véres és poénos dolgokat, ajánlom figyelmedbe Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan-t. Nem tudom miféle lelki állapot kényszerít valakit egy ilyennek a megírására, de mindenesetre ehhez foghatót nem láttam nagyon még.
De ha sulis vígjátékokat szereted jobban, akkor pl Pani Poni Dash! vagy Azumanga Daioh.
Na adj isten nem állnak tőled messze az ecchi cuccok, akkor They are my noble masters.
Kb holnapig írhatnám a listát. persze ajánlom ezeket mindenki másnak is aki szereti a vígjátékokat, bár ezeknek mind megvan a maguk "beütése", így nem mondhatni, h mindenkinek tutira tetszeni fog, de egy próbát megérnek.
-
_ak_
addikt
Azumangát azért szeretem nagyon, mert egyszerűen azt tartom alapnak. Mármint a karaktereit, az összes előforduló sulis "személyiség" megtalálható benne és szerintem azokat jól kijátsszák.
Természetesen a Shuffle! és a Lucky Star is jó, írhattam volna azokat is, bár a Luckyt elsőre nem bírtam megnézni. Fennakadtam Kazumin amikor azt boncolgatta, h a "csiga" sütit mire is hasonlít és hogyan kell megenni.
De pl a Schoolrumble szerelmi háromszöges sztoriját már ne tudtam annyira megemészteni.De ha már itt tartunk, akkor a Haruhi-t is meg kell említeni.
Ezért is írtam, h sokáig lehetne írni. Én speciel az elborultabb dolgokat szeretem. Minél elvetemültebb annál jobb. leginkább Shinichi Watanabe műveket pl: Puni Puni Poemy vagy az egyik favorit az Excel Saga.
Szóval Herci nézz bele, h melyik tetszik melyik nem, asszem tudunk ajánlani pár másikat.
Tényleg! AMV topik nincs?
Tessék egy elvetemült Lucky AMV.
DE aki úgy érzi, h sok animet látott már és tud angolul is és nem ismerné az AMV Hell sorozatot, akkor mindenképp pótolja. Az első 2 rész pár perces inkább csak szárnynyújtogatás , de a 3 iszonyat KICK ASS!
AMV Hell 1
AMV Hell 2
AMVHell.comVan egy 0. és egy 4. rész is. Előbbi hentai , utóbbi meg nem sikerült annyira ütősre, de van benne LuckS is meg Death Note is.
Random klipp a 3ból sztem meg is nézem még egyszer ma du.
-
_ak_
addikt
válasz Vevőjelölt #3632 üzenetére
Nekem is az elsők közt volt (2-ik vagy 3-ik), de a legnagyobb bajom az vele, h azóta nem láttam ilyen animet. A storyt nem hiszem, h nagyon meg tudnád emészteni, legalábbis egy kis segítség nélkül, annyira komplex az egész, h nem is gondolsz először rá.
Szerencsére EZT az oldalt viszont nekem nem kellett megkeresnem. FONTOS, h csak a sorozat gyik-ok olvasd el, ha nem láttad a filmeket, mert minden más tele van spoilerrel, sőt inkább azt mondom, mentsd el a kedvencekbe és csak azután nézzél bele, miután láttad a filmet is!Gergello: a vágások jók és a zene is jó, csak amikor a "havin' a good time"-nál járnak eszembe jut a vége, ami minden csak nem fun.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Nálunk azért rendesen túl vannak árazva a mangák. Tudtommal japánba ezeket úgy veszik, mint kb egy 100ftos hetilapot, amit ha elolvasnak ki is dobnak.
-
_ak_
addikt
Bár régen láttam, de mintha az rémlene, h lezárták nem?
-
_ak_
addikt
Nyomják már a Clannad After Storyt (ha van aki esetleg nézte az első évadot).
-
_ak_
addikt
válasz Mamuska #3702 üzenetére
Nem hiszem, h ezzel egyedül lennél. Idén (vagyis a 2008as animekre gondolok) kb 5 sorozatot néztem meg, és azok közül a kanokon meg a clannad volt az egyedüli kettő ami tényleg tetszett és óránként néztem a torrent oldalakat, h mikor jön a következő. The sky crawlers várom még idén, de nagyjából itt vége is van a listának. Inkább a régebbi stuffok közül válogatok.
-
_ak_
addikt
A magical stuffot alapból kerülöm. Belenéztem a Shikabanehime Aka-ba, de ez sem fogot meg. A soul eater meg azon kevesek közé tartozik, amiből csak pár percet tudok megnézni és már törlöm is a gépről (nem tudom, h mi váltja ezt ki belőlem, de nem ez volt az első).
Amiből most várom a 3ik részt az a Chaos Head. Nem mondom, h hűha, de elég elborultnak látszik. Vagyis 2 rész után már annyi kérdést hagy maga után, h kénytelen vagyok belenézni a 3ikba
Illetve belenéztem még a Skip Beatbe, és meglepetésemre, nincs tele bishi fightal (csak mert azt hittem, h arról fog szólni az egész), így talán még vicces is lehet.Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz Mamuska #3712 üzenetére
Hmm a Wolf and Spice tényleg idei. Azt kell, h mondjam lehet, h tévedtem azzal az 5 sorozattal kapcsolatban. Egyre több jutott az eszembe. A Wolf and Spice összességében kellemes kis cucc volt, bár elég sokat dumáltak a biznisz témáról, azért néha lehetett egy picit izgulni is rajta.
Itazura na kiss? Ismerősen cseng, nem kizárt h belenéztem ebbe is, bár ez ki fog derülni. Igaz most nyomtam végig a Dextert (mármint a sorozat gyilkosos sorozatot, nem a CNeset ) , úgy h nem biztos, h most épp a romantikus comedy kell nekem, de sosem lehet tudni.Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz Mamuska #3716 üzenetére
Ha már mindenképp spoilerezel, legalább szólj. ^^ Bár a terra he-t még akkor abba hagytam amikor elkezdték nyomni. A Zero no Tsukaima-ból sztem meg 2ik évad sem kellett volna.
Na de! Most indult sorozatokból a Toradora-ra úgy tűnik úgy rákaptam, mint tyúk a takonyra. Amíg nem jön lea 3ik rész, még az OP-ről sem tudok lejönni.
Az alap felállás kísértetiesen hasonlít amúgy a Zero no Tsukaima, csak a helyszín egy sima iskola, meg ezúttal talán a heroine sem annyira agresszív (zeroba néha kimondottan idegesített a viselkedése, itt egyenlőre még kawaii )Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Pff, csak tudnám miért kattintok olyanra, amiről tudom, h nem lehet jó?
Btw Chaos Headtől, most már talán azt mondhatom, h sokat várok. Igaz, h 3 ep után még nem kéne, de eddig nagyon alakul egy jófajta elborult thrillernek, sőt. lehet, h ez lesz az én idei csemegém, feltéve, ha fokozni tudják ezt a hangulatot.
A másik, amit bár nem vettem komolyan, a Hyakko. Az első része vicces volt, de nem hittem volna, h tölteni fogom a többit is. Egész törhető poénok vannak benne, plusz overall tetszik a grafikája és a karakterdizájnja. [link]
-
_ak_
addikt
Anilogue 2008
Úgy hallottam, h lesz Evangelion 1-0 is.Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Tegnap este néztem meg a Revolutionary Girl Utena - Adolescence Apocalypse-ot, de, h őszinte legyek SEMMIT nem értettem belőle ill. nekem nem jelentett semmit. Volt egy-egy perc amikor bájos/bűvös volt, de nem tudtam leszűrni belőle semmit, és főként megérteni, h miért is annyira jó.
Netán a sorozattal kell volna kezdenem vagy egyszerűen csak lemaradtam vmiről, amiről mindenki más tudja, h miért is annyira jó ez a cucc?Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
NGE 1.0 Uránia én már lefoglaltattam a jegyem. Igaz már "szinte csak" az erkélyre tudtam, remélem nem leszek nagyon messze.
-
_ak_
addikt
OMFG mit találtam most. VistaFace egy orosz gadget, ami pl cpu terheléstől függően változtatja az általunk kijelölt figura arcát a sidebar-on. nekem eddig teszik, lehet pl haruhit vagy konatát is választani, de nekem nagyon tetszik a "sima alap fej" is.
-
_ak_
addikt
Nem 'san' ra gondolsz? Csak azért kérdezem mert én nem emlékszem 'sen' utótagra egyik animéből sem.
A san az elvileg egy illedelmesebb megszólítási forma. (legalábbis ezt vettem ki egy online szótárból. nagyjából az angol Mr. Mrs. megfelelője)Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
The girl who leapt trough time
Szvsz kezdésnek nem rossz, bár biztos nem emiatt fog Ő is rákapni az animekre, max belátja, h nem csak sexvérerőszak animek vannak. De ugyan úgy meg lehetne mutatni a Parikát is,a régebbi Miyazaki filmeket sem vetném el a helyedben, az is anime és nem véletlenül híresek azok sem.
Viszont a rajongást nem tudom, h meg-e lehet érteni anélkül, h magad is szereted a témát. Én is próbálkoztam ilyesmivel a baráti körömbe, de csak 1 embert sikerült rákapatnom, viszont őt nem volt nehéz, mert mint kiderült nagyon tetszenek neki az ecchi animek, már pedig azokból lehet válogatni...
Amúgy meg nem is tudom, lehetne talán vmi vígjátékkal is kísérletezni, pl Azumanga, de megint csak, ha nem ilyen típusú ember akkor tök8.
-
_ak_
addikt
Gondoltam belenézek az AA-s eureka seven ismertetőbe, mert az előbb fejeztem be, erre kapok egy olyat, h:
"Jelenleg nem indítható több munkamenet erről az ip-ről: 84.1.59.236
Leghamarabbi indítás: 2009.01.05 22:46"Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Tegnap néztem meg fullhdba a Gin-iro no kami no Agito-t és azt kell h mondjam, h nagyon tetszett, egy baj volt vele, h nagyon tömör volt, szívesen elnéztem volna még ezt pár óráig vagy még inkább könyvbe olvastam volna el. Nagyon emlékeztet Az éj trilógiájára ami az egyik legjobb könyv amit olvastam.
bozont: miután befejeztem a vandreadet én is kerestem vmi hasonlót hozzá, de sajnos nem találtam, ilyen űrös sci-fisből csak ezt láttam.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Az előbb fejeztem be az Ef Tale of Melodiest és szerintem jobb lett mint az előző. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, ráadásul még a vége is egész jó lett szerintem. Dráma kedvelőknek ajánlott.
-
_ak_
addikt
válasz cherilady #3931 üzenetére
Nem értem, h manapság miért nem tudnak ilyet csinálni. A legtöbb vagyis inkább szinte az összes anime/film happy endes, pedig szinte adja magát a dramatikus befejezés. Ezért is szeretem Stephen King műveit, mert nehéz eldönteni, h ez most happy end vagy sem, még ha meg is menekülnek a szereplők, akkor sem fognak tudni normális életet élni és ez sokkal közelebb a valósághoz.
Ebből a szempontból egy elég komoly mű a Perfect Blue is, ha van az ilyesmihez gyomrod, akkor érdemes ezt is megnézni. Bár bevallom őszintén én csak a feléig láttam, de mostanság gondoltam rá, h ezt is végig kéne már nézni.
-
_ak_
addikt
válasz cherilady #3936 üzenetére
Ez esetben kétlem, h tetszene a Perfect Blue. Elég kegyetlen az is.
Más. Nemrég fejeztem be a Paradise Kiss-t, amit bár nehezen kezdtem el nézni, hisz tulajdonképpen egy romantikus anime, de be kell h valljam, elég könnyedén magával vitt a story és a karakterek. Kíváncsian vártam a befejezést, ami megint csak a mai művekkel szemben, szerintem rendesen le lett zárva és nem hagy maga után kívánni valót.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz cherilady #3939 üzenetére
A Slayers-t ugye láttad már?
Agostino:
Erről jut eszembe, h tavaly mennyire vártam a The Sky Crawlers-t, ahhoz képest még mindig semmit találni sehol.Elképzelni nem tudom, h hogy képesek az ilyesmit visszatartani, mármint úgy értem, h több mint egy év kellett ahhoz is, h az új nge movie-t le lehessen szedni és akkor is csak gyenge minőségű mozis felvételeket kaptunk.
-
_ak_
addikt
válasz cherilady #3942 üzenetére
Ááá pedig arra is nagyon rá lehet kapni, főként amikor már összejön az egész team. 6-7 egymással ellentétes karakter lina köré csoportosulva Na meg egész pofás sztorija is van, ráadásul az évadok vége felé eléggé durvulósra veszik a figurát.
Noddy: Nem biztos, h jó ötlet lenne kiköltözni, max, ha már annyi pénzed van, h nem tudod mit kezdjél vele, de pár hétre én is szívesen kimennék, mint turista. Kár h ahhoz is, már egy kisebb vagyon kell. Már csak azért is, mert úgy hallottam, h egy maid kávézóba 2k egy kávé.
-
_ak_
addikt
válasz Agostino #3949 üzenetére
Csak győzzük kivárni, a közelgő megjelenések közt még csak hasonló sincsen.
cherilady: én sem néztem amikor az A+-on ment, hébe hóba belenéztem és úgy döntöttem, h nem érdekel ilyen fantasy stuff, csak volt egy haver aki kitartóan letöltötte az összeset, aztán elkezdett mesélni belőle sztorikat, majd meg mutatott pár jó részt és egyszer csak azon kaptam magam, h egymás után indítom el a részeket.
-
_ak_
addikt
Lehet, h ez az én bajom, mert elég rég óta az egyik kedvenc a GIST, amit nagyon sokszor megnéztem már, de ez a 2.0 remake nálam kb 10-15 perc után elhasalt. Meg sem tartottam pedig gyűjtöm a jó 720-1080p-s filmeket. Persze ha nem vagy jártas a GITS-ben, akkor neked jó lehet az is.
A lejtászást csinálhatod cccp+mpc-vel, de próbálkozhatsz kmplayerrel és mpc hc-val is. Utóbbi kettő beépített kódekkel rendelkezik, és az mpc hc ráadásul portalble is, tehát méh telepíteni sem kell.
-
_ak_
addikt
Kijött a a Sky Crawlers subolva. Tegnap este megnéztem néztem, de még most sem igazán találok szavakat rá. Egy biztos, megérte várni. Régóta vágytam egy ilyen endingre is.
-
_ak_
addikt
válasz Ghostface #4010 üzenetére
szekr.: copinnak szántam, csak félre ment. köszi a címet!
Honnan szerezted be?
bár szerintem animeből még egyet nem bírtam végignézni, de ettől függetlenül nekomimi fan vagyok nem is tudom, h lehet-e egyáltalán akármi is kawaiibb náluk
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Egyik haver érdeklődött, h nem-e tudnék neki olyan oldat mondani, ahol leginkább a keleti filmekkel foglalkoznak, Olyat mint pl. az azsiafilm.hu.
Ti tudtok vmi hasonló oldalt mondani?
-
_ak_
addikt
Ha szabad és még nem láttad volna, akkor én is ajánlanék vmit:
The_Sky_Crawlers_(2008)_[1080p,BluRay,x264,DTS-ES]_-_gg-THORA
és köszi az oldalakat!
-
_ak_
addikt
válasz Agostino #4019 üzenetére
Üdv.
Ebben az esetben nem csodálom. Valójában én is azt hittem, h egy szép akció dús film lesz, ami többet fog játszódni a levegőben, mint a földön, de hamar szembesültem azzal, h ez egyáltalán nem erről szól.
Egy nagyon lassú lefolyású drámát kaptam helyette, de én egyáltalán nem bántam, sőt. Egyedül a grafikára volt némi panaszom, de amíg nem nézem meg az 1080p-s verziót, addig erről nem igazán érdemes nyilatkoznom.Kiváltképp tetszett, h a kérdések 3/4edére egyszerűen nem válaszoltak, de azt remekül érzékeltették, h nagyon is kényes kérdés hangzott el és valahol sejthetjük is, h mi lenne rá a felelet. Ezt pedig követi csend és gondolatok hada, ahol a miérteket keresik, keressük.
Számomra leginkább Makoto Shinkai műveihez hasonlít, csak a romantikus témát cserélték le egy teljesen más világra.
A másik ami nálam egyből nyerő volt az a zenei aláfestés. Azt viszont nem titkolhatom, h Kenji Kawai nevét látván ezt már az intrónál eldöntöttem.
Viszont mindennél jobban a vége lepett meg, kb mindenre számítottam csak erre nem, így összességében jó kis csemege stuff kerekedett ki belőle.
-
_ak_
addikt
Kijött egy csomó új stuff a topik meg punnyad? Hol vannak az FMA fanok?
Remélem találok vmit a Toradora, meg a Skip Beat helyett az újak közül. Bár egyik sem lett kedvenc, jó volt végignézni őket (ill skip beatből még hátra van az utolsó rész, de azt majd csak miután megtaláltam a folytatást)
Sőt nemsokára utolérem magam a Clannad After Storyval, ami az eddig az első évadhoz mérten is tetszik, hiába esett ki a vicces iskolai környezetből. Sőt, egész drámai időnként, de valahogy mindig sikerül finoman feloszlatni a komor hangulatot. Light novel adaptációban eddig még nem tudtam csalódni, legalábbis az eddigiek, amiket láttam, a kicsit romantikus, kicsit drámai, kicsit vicces világukkal mindig lekötöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DIGI kábel TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP Pavilion x360 14-ek2537nz Convertible - ÚJ - 14" TOUCH notebook - Core 5 120U, 16GB, 1TB, Win11
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest