Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Már sokszor láttam a topikot, de mindig elfelejtettem írni, , na mindegy ha ajánlhatok egy jó filmet, akkor aki teheti nézze meg a Nausicaa of the Valley of the Wind-et. Általában erősen tartózkodom a régi cuccoktól az animáció minősége miatt, de ez tényleg megérdemeli a 9pontot a 10ből.
De ha már itt tartok. a napokban láttam még a Ah! My Goddess - The Movie-t ami egy teljesen egyszerű kis romantikus elegy, ennek ellenére egyszer simán megnézhető, feltéve ha láttátok a sorozatot is hozzá.
Ami nála még egyszerűbb volt, és ez már valahol az élvezhetőség rovására ment az a Sword of the Stranger. Bár elég hentelős volt nem nevezném kimondottan véresnek, viszont 1080p-ben néztem meg és meg kell hagyni, h ha nem is volt mélyre ható legalább szép volt.
Egyenlőre ennyi.
¤Envy¤: A játékkal játszottál? Csak mert mindössze Dante sántít a sorozatban. nem játszottam sokat a játékkal, de a sorozatból elég volt 3 rész.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest