Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Szancsó #53415 üzenetére
Persze, jó, hogy a karakterek perspektívája jobban ki lett bontva, meg kapott egy kis csavart a sztori, de akkor is...
Számomra nagyon erőltetett és mesterkélt volt Kaguya . Igen, van képmutatás, meg a különböző élethelyzetekhez igazított személyiség és viselkedésmód, de az 1-3 évadban akkor is volt személyiségfejlődés, amit úgy éreztem semmissé tettek a csavarral és nem mélyítették.pálfordulása vissza jégkirálynővé
A fake it till you make it nem véletlen közhely. Ha szerepet játszva élsz akkor is meg fogsz változni, pláne, hogy olyan szerepet játszottak, amivel azonosultak is, nem csupán megtévesztés volt, hanem törekvés.Mindenesetre már nem emlékszem tisztán hogyan éltem meg a záró arc-ot és hogy mi történt pontosan, így írhatok most így utólag hülyeséget, de azt tudom, hogy csalódás volt, mert nem koherens folytatása volt az előzményeknek, hanem egy nagy törés, szerintem nem sikerült jól megírni, míg az írás minősége addig kiváló volt.
Rosszul érintett, hogy deus ex machina kitalálta az író, hogy a karakterek valójában nem azok, akiknek megismertük őket (ilyet nem illik csinálni egy SoL romkomban szerintem), Shinomiya-t azthiszem meg is utáltam, hogyha belegondolok. Bele is borzongtam a visszaemlékezésbe, brr.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest