Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Kötődik bármi animéhez? (Coub art & design)
Tippeket köszönöm
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
etomcat
tag
Jellyfish sorozatból lehet cserebogár az első ep. alapján és a Girls Band Cry-al szemben előnye, hogy hagyományos, nem CGI animált (bár annál is csak az első pár percben volt zavaró).
Ennek a két animének elvileg valami köze van az Antarktisz-hoz (SoraYoriMoi), talán azonos a forgatókönyvíró / rendező? -
etomcat
tag
válasz Farkassacred #53804 üzenetére
Bele kell nyugodni, már szinte minden AI, főleg, hogy a Microsoft beleállt a CoPilot-ba: onnantól a csapból is a "neurális hálózat alapú, igen nagy adathalmazból történő mélytanulással megtámogatott tartalom generálás" vagy micsoda fog folyni, legyen az szöveg írás, fordítás, festés-rajzolás, procedurális videó szintézis.
Egyelőre az audió világ még tartja magát, mert a BachGPT olyan fúgát írt, mint a boci-boci-tarka (se füle, se farka...) és a seiyuu-kat se fogják vocaloidra cseréni egyhamar. -
coco2
őstag
A konosuba-ból ami 2 rész "kiszivárgott", azok vágatlan valós és teljes első két rész season 3-ből?
Más. AI.
Vajon kérhetem itt az anime csatornán, hogy a neo-Jehova stílusú AI ömlengést minimum rakjuk off-ra?
-
coco2
őstag
Jelenet az uccsó yatsura-ból:
(Az ott a lány szájában valószínűleg egy polip)[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Inkább tintahal.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
coco2
őstag
Angel included - tömeggyártott tsundere romcom, szégyenlősködésen és kajáláson kívül nem volt semmi az első két részben. Én valószínűleg eleresztem a 3. rész után, de akinek tetszik az ilyesmi, ajánlom figyelmébe.
-
etomcat
tag
válasz etomcat #53805 üzenetére
> Girls Band Cry
Ezt elvileg Japánon kívül csak francia nyelvű streamingen lehet legálisan nézni - így kevesekhez fog eljutni, pedig az első két rész alapján nagyon jó, 3D CGI ide vagy oda.
Sajnos az angol nyelvű kalózolások egy része gépi fordított (jap -> fra -> eng) hulladék feliratot használ, de már van rendes subtitle is hozzá.Last Train egyre bizarrabb, valószínűleg Girl's Last Tour jellegű sötétebb story lesz, nem mókakacagás Kemono Friends. Az animáció minősége viszont kifogástalan.
High Speed Etoile hulladék, kuka. Yuru Camp s3 erősen ki lett lúgozva, az első évad minden vonzerejét elvesztette. (Olyasmi helyzet, mint a Yowamushi Pedal, annak is volt az elején 9 jó epizódja, a többi 100-at meg kár volt elkészíteni, egyszerűen kimerült a sztori.) -
coco2
őstag
Azon túl, ami régi animék már folytatódnak, van az újak között figyelemre méltó darab?
Atis javaslatait fenntartásokkal szoktam kezelni, de legalább ad egy teljes körképet. Mostanra már ideje lett volna jönnie a tavaszi bemutatójának, de az animegyetem csatin nincsen új videó.
Apropó an Angel included-et én még a listámon hagytam a 4. rész erejéig. Ritka egy bugyutaság, de a gyenge őszi, és még gyengébb téli szezon után simán elmegy +1 fillernek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most nézem hogy indult Maou Gakuin no Futekigousha S2 is. Hátha nem lesz olyan mindfuck mint első szezon második fele
Live-Die-Respawn
-
KISDUCK
addikt
Most látom már el is rajtolt a Kaiju No.8 anime, a manga egész jó csak lassan halad és kevés van belőle.
-
coco2
őstag
Menet közben újabb fillert jelentenék. Eccentrics - ofc isekai. Másik világ kishercegnője elmenekül térkapun keresztül, és pont egy magándetektívre pottyan. Nosza beáll segédnek. A szőke loli jópofi, az anime tsundere-mentes, a rajzolás okés. Unaloműzőnek bőven jó. Eddig 2 rész jött ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kaiju No.8
Hohohó, jó lesz ez úgy érzem. Elsőre úgy látszik, mintha side karakterekről szólna, aztán az utolsó jelenet...
Live-Die-Respawn
-
myckey
veterán
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
coco2
őstag
válasz myckey #53819 üzenetére
Khm, szerintem a rajzolása nem csak kicsit "furcsa".
Gods game - ez meg itt egy másik kukás vacak. Valami anti-koherens ollózás halom sok animéből. Összehajigáltak mindent "hátha jó lesz" alapon, vagy én nem tudom mi más alapján.
-
etomcat
tag
Magyar cigány mulatós hódítani Japán és a világ...
Paripi Koumei / Ye Boy Kongming mozi készül az anime sorozat összevágásával, koncert és csata jelenetekkel kissé feldúsítva:
https://www.youtube.com/watch?v=ZPoSoliF2OgElvileg az lehet előjele egy második évadnak.
-
etomcat
tag
válasz etomcat #53813 üzenetére
> Girls Band Cry
Ez és a "Jellyfish" témájában elég párhuzamosan fut (indie j-pop) és mindkettő jó az eddigi két epizódjuk alapján, remélhetőleg használ nekik a versenyzés egymással - plusz van még Whispering You a Love Song és a Hibike Euphonium 33. évada, szóval zeneileg ki van tömve a mostani anime szezon.
-
coco2
őstag
Train to the End of the World valami elcseszett Alíz Csodaországban sztorira hasonlít (2 részt néztem).
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Belenéztem még pár másik animébe:
Unnamed Memory - egyenlőre csak 1 rész volt belőle. Annak alapján nem teljesen nézhetetlen romcom. Én listára vettem, és kivárok belőle még másik 2 részt.
Lvl 2 cheat - az első rész alapján tömeg-tucat isekai-nak tűnik. Nem annyira nézhetetlen, hogy a második részt nem érjen meg, de maximum ha évszak filler lesz belőle.
A Condition Called Love - első rész, és második rész eleje alapján egy low-quality romcom. A második részt már nem néztem végig, csak töröltem. Sokkal jobb lehetne, ha jobban figyeltek volna a részletekre, és a rendezésre. De nem figyeltek rájuk.
-
coco2
őstag
válasz Farkassacred #53828 üzenetére
Arról a windbreaker-ről egyenlőre nem tudom, mit gondoljak. Van abból LN / manga / bármi későbbi sztori? A srác időnként nem konzisztensen viselkedik. Egy authoratív figura sosem tsundere. Szóval high quality-nek nem mondanám az animét. Az első két rész nézhető volt, de eddig az minden.
-
Farkassacred
őstag
Én nem bonyolítottam túl a dolgokat. Csak szerettem volna elkezdeni egy sorozatot ami nem izadtság szagú, nem filler hatású a sztori vezetése és nem utoksó sorban, nem mihaszna a főszereplő, vagy a főbb karakterek mellette.. Eddig kb 4-5 sorozatot hagytam félbe az első rész után a fent említett problémák miatt. És fantasy anime nem is volt még köztük, mert azok borító alapján fel se kerülnek már a listámra sokszor..Max megnézem Attis videóját nem e hagytam ki valami különleges sorozatot mégis.
Ó és van egy báros anine is, slice of life szerű, teljesen korrektnek tűnik így fél rész alapján. Meg egy shounen is van ahol meghaltak a gyerek szülei és a kistesója, bár átmegy kicsit abszurdba a közepe után az anime, de így is kellemes első rész volt.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Re:Monster
Ok ez egy speedrun harem anime.
Már a második részben vegigdugja az összes csajnak kinezo lényt. Live-Die-Respawn
-
coco2
őstag
válasz Farkassacred #53833 üzenetére
Naa azért ne legyünk sportszerűtlenül kritikusak. A Re:Monster talán nem egy minőség, de undorítóan nézhetetlennek azért nem titulálnám. Eddig kijött 3 rész, aki unikumra számított, törölheti már most, akinek elég jó egy filler, másik 2-3 részt még megér.
Különben az a baj ezzel a sok B-kategóriás micsodával, hogy már észre sem vesszük, mennyire alacsonyan van a mérce.
Apropó 7th prince a 3. rész után nálam lekerült a listáról. Annyira alacsonyra zuhant a minősége, hogy én ilyesmit a jó ízlésem silány maradékának elkeseredett védelmezése érdekében nem nézek.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Összefekvés nem nagyon volt a monsterben sem, csak utalás rá. Az meg eléggé szégyenlős az olyanokhoz képest, mint az Interspecies Reviewers, vagy akár csak a szolidabbakhoz hasonlítva, mint a Redo of Healer.
Az meg, hogy a főhős bekerül halom sok lány közé, egyik isekai példának ott az Infinite Stratos. De tuti nagyon sok hasonló van még (halom tsundere az az anime, azt a részét nagyon dislike).
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én most nem igazán vágom hogy miről beszélsz. Leírtam viccesen hogy speedrun hárem anime a cucc mert a harmadik részben már szex van fél tucat csajjal, erre meg leírod:
"Ennyi hárem kb bármelyikben van."
Dehogy van, közel sem. Az átlagos nem hentai light hárem animékben (Sem a Redo, sem a Interspecies sem átlagos hétköznapi cucc) nincs ilyen még közelről sem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
coco2
őstag
Jó, azt értem, csak szerintem a user experience még mindig túl alacsony ahhoz, hogy én dícsérni akarjam. Évszak fillernek elfogadhatónak tartom a monster-t, de több pontot tőlem nem ér.
Más.
Atis dobott új videót 23 órával ezelőtt. Csak most vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #53843 üzenetére
Jó hát tény, hogy tolja neki szépen
szerk: Ezer éve már nem láttalak erre.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bandiras2
senior tag
válasz Farkassacred #53835 üzenetére
Visongva röhögtem végig, miféle kreténségekbe mentek bele. FAP materialnak találsz jobbat is.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Sordoran
addikt
Megnéztem a videóját, egy sorozatot írtam fel a listára még tőle.
Sasayaku You ni Koi wo Utau
Korábban is szemeztem vele, csak elsiklottam a premierje fölött. Így viszont ránéztem MAL-on, és mivel egész jó ponton áll, így felírtam.Amúgy annyi jót mondott Attis, hogy tényleg rengeteg a középszerű anime. Hozzászokunk ehhez a közepességhez, így ami picivel is többet ad már agyon van dícsérve. Magával a listával amúgy ezúttal se tudok teljesen egyet érteni. Spice and wolf ennél előkelőbb helyet érdemelt volna, de mindegy, első rész alapján nehéz jól listázni. Főleg, hogy sok sorozat van ami első 1-2 részben ellövi a puskaport, utána önismétlő, vagy unalmas, sablon szintre süllyed. Az isekai műveknél főleg jellemző, hogy van egy jó alapötlet, de nem tudnak hosszú távon mit kezdnei vele és tucat művé válik.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
coco2
őstag
válasz Sordoran #53846 üzenetére
Én Atis videója alapján a "Jellyfish Can't Swim in the Night"-ra néztem rá extrában. De csalódtam benne. A plot-ban van bőven potenciál, de kidolgozás semmi, a karakterek felületesek, a történet mesélés konkrétan unalmas. Ha a grafika kicsit színesebb is az átlagosnál, a rajzolást nem mondanám figyelemre méltónak. Én nem vettem listára.
-
coco2
őstag
válasz Farkassacred #53848 üzenetére
Itt egy lista azokról, amik futnak nálam jelenleg, és egy szubjektív pontszám:
H 16:30 Lvl 2 cheat s1 3/10
H 17:05 Moonlit Fantasy s2 4/10
K 08:40 Re:Monster s1 3/10
K 17:00 Unnamed Memory s1 3/10
SZ 16:30 Date a live s5 6/10
SZ 17:00 KonoSuba s3 7/10
CS 18:30 Yatsura s1/p2 4/10
CS 20:30 Wind Breaker s1 3/10
CS 20:45 Eccentrics s1 5/10
P 18:25 Irregular s3 4/10
SZo 16:00 Angel included s1 2/10
V 17:15 Aristocrat s1 3/10
V 17:35 Mushoku s3 4/102/10 pont és alatta kb azok az animék, amikből talán még 1 részt megnézek, aztán törlöm, mert annyira vannak limit alatt. Pár animét már töröltem, azok már nincsenek a listán. 3-4/10 kb az évszak filler, unalmamban elnézegetem. Az 5+ pont a szórakoztató minőség.
A dátumok a megjelenés cicán abból a kiadásból, amiket én nézek.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- Sorozatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest