Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Üdv a klubban!
Na akkor kezdjük!
- Először is kellene a korod, mert van pár advanced stuff amit 18 alatt nem szívesen ajánlunk, és nem pont a sexual content miatt.
- Angoltudás erősen javasolt, mert a magyarítások túlnyomó többsége mentális fájdalm,at okoz azoknál, akik ismerik legalább az angol verziót, de van itt néhány hardcore fan, akik RAW-ban tolják japánul, mert megtehetik. Ha nincs angoltudásod, akkor kezdj neki nagyon erősen, és az alapok felszedése után nézve tanulod a többit egyre kevesebb google fordító használattal. Néhány hónap szívás, de kifizetődik amikor streamen nézed angol felirattal a zero day release-t, miközben a többi csíra a magyar fordításért sír.
- Ehez kapcsolódik, hogy animot főleg eredeti szinkronnal nézünk, kivéve néhány esetben, amit mindig külön kiemelünk. Az angol szinkron általában szar, de az utóbbi időben erős javulást mutat.
-kislista hogy miket láttál eddig?
- Neverending shounen az errefelé a kategória legalja. Megértjük ha valaki szereti, de illene tovább lépni, mert tömegével vannak minőségi cuccok minden alfajban.Kapsz pár ajánlást,hogy addig se unatkozzál:
[DRIFTERS] 12 rész, nemsokára jön a köv széria. EPIC
[HELLSING ULTIMATE] Vámpíros, de nem az alkonyat féle csillámpóniság, hanem "jön a sátán kutyája felzabálni a világot" kategória.10 x 1 óra mozi
[Full metal panic] 3 teljes széria, és most jön a negyedik. Civil középsulis kiscsajt el akarja rabolni egy szovjet terrorszervezet, szerencsére van egy, az afgán határon összeszedett gyerekkatona a barakkban, szóval vadember iskolába megy, hogy közelről védelmezhesse a "hercegnőt".[REDLINE] Egy gyönyörű ereszdelahajam Nitrometán lázálom LSD-n és speeden autóversenynek álcázva.Na EZT NEM japán szinkronnal, mert az szar. ellenben az angol kiemelkedően jó.
[Break Blade] Mecha cucc, de különös csavarral. Nézzed.
[Code Geass kritika] Az angol szinkron vállalható, mint a SUNRISE cuccoknál általában.
[Gundam THUNDERBOLT] Ez is mecha, de a földhözragadtabb fajtából. És kiemelkedően jó. Önmagában is élvezhető epizód az UNIVERSAL CENTURY idővonalból. Ha tetszik, akkor szólj, adom a többit.Ezzel el leszel egy darabig.
Ecchi? Mecha? Slice of life? Zenei? MINDEN VAAAAN!!!!444négy!!Re unclefucka:
Igaza van a csávónak! a Toaru Majutsu no Index univerzumot különösen ajánlom![ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-
bandiras2
senior tag
válasz K Norbi #40399 üzenetére
Az előző hozzászólásomat vedd magadra, mert véletlenül rossz helyre nyomtam.
valamint LQrtam a hellsing linket, Ne azzal kezdd, és itt is jó az ENG DUB.[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
alevan
őstag
válasz K Norbi #40396 üzenetére
Ha 18 felett vagy, kezd a Boku no Picoval, utánna Shinsekai Yori és harmadiknak Clannad (+ After Story)
De ha maradnál a Dragon Ball stílusnál, Hunter x Huntert melegen ajánlom.
(#40398) ZedMester 6+ éve nézek animét, 3+ éve követem figyelemmel (főleg read-only módban) a topikot, de még mindig nem értem a LL függőséget. Abban a pillanatban, hogy olvasom egy leírásban az "idol" szót, ment feketelistára.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Mobile Suit Gundam Iron-Blooded Orphans -ról vélemény? Animenewsnetwork-on elég szép értékeléseket kapott, de Animeaddicts-on meg végső értékelésben a kezdetekhez kéepst érezhetően lehúzták.Ileltve kell korábbi Gundam anime-t nézni ez előtt vagy rögtön lehet ezzel kezdeni?
-
Totheground
addikt
válasz unclefucka #40400 üzenetére
>Én pl. nem nézem a Love Live! -t.
@Alevan
>még mindig nem értem a LL függőséget. Abban a pillanatban, hogy olvasom egy leírásban az "idol" szót, ment feketelistára.Úgy tényleg elég nehéz.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bandiras2
senior tag
válasz Darth_Revan #40412 üzenetére
Kimagaslóan jó darálda. Első 3 rész után kb tisztában leszel azzal milyen húsdaráló lesz belőle. Nem nagyon kedvelem a Universal century-től különálló vonalakat, de ez nagyon jó lett(azomkívül lehet hogy mégiscsak UC timeline, csak nagyon távoli jövőben).
-
alevan
őstag
válasz Totheground #40415 üzenetére
Előtte optimistán belenéztem az LL-be (valaki ajánlotta a fórumon még annó). Elvesztett az első 5 résznél
K Norbi (#40396) Illetve ha nagyon sok szabadidőd van és nincs mit kezdj vele, ajánlhatom az One Piece sorozatot.
(#40412) Darth_Revan Különálló, önmagában élvezhető sorozat. Szerintem elég jó, csak az író valszeg Game of Thrones rajongó
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
unclefucka
senior tag
válasz Totheground #40415 üzenetére
Jóvanna!
Az a baj, hogy nem kezdtem el az elejétől és mostanra már túl sok mindent kellene behozni.
Éppen hogy elvagyok a kurrens sorozatokkal és még mindig túl sok minden van a "megnézendők listában".Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Nova96
őstag
Sracok gondolkozok , hogy meglepem magam egy kindle-vel, mert sokat olvasok konyveket, de mangat , hogy kedveli? Vagy akkor mar tablet inkább?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Nova96 #40421 üzenetére
Kindle papwerwhite III most 40ezer a eDigitalban, mert Black Friday
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
alevan
őstag
Nem rossz, de ajánlott a magasabb felbontású termékeket venni e célra. Nekem Kindle 4 van, de néha nagyítanom kell, nem azért mert kicsi a szöveg, hanem mert elérte a felbontás a limitet.
-
-
válasz -=RelakS=- #40425 üzenetére
Nem, varom hogy megjelenjen a szines e-ink . Csak könyveket olvasok rajta. Mangahoz valoban nem eleg a vilag osszes felbontasa sem. De a 6" se az igazi.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-=RelakS=-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
consono
nagyúr
Én néhány száz mangát letoltam már egy paperwhite 3-on, teljesen jól működik. Csak képregényre nem biztos, hogy ezt venném, de a könyvekkel együtt ideális mindenes.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
alevan
őstag
válasz consono #40429 üzenetére
Képregényolvasásra a tablet az ideális. Én egy Cube i7 Book-ot használok, ez a méret pont megfelelő ahhoz, hogy ne kelljen minden oldalt nagyítsak.
-
Nova96
őstag
Koszonom a valaszokat. Akkor ugyan ott vagyok, ahogy gondoltam azaz kene kindle es tablet.
Azert koszonom sracok. -
mekker
őstag
válasz K Norbi #40389 üzenetére
Gintama, Beelzebub, Broken Blade, Evangelion, Ao no Exorcist, Bleach, Fairy Tail, Fate, Gurenn Lagann, Sword Art Online, Full Metal Alchemist: Brotherhood, Trigun, Cowboy Bebop, Attack on Titan, stb.
Uraharashopon találsz sok mindent magyar subbal is, innen elég egyszerű nézhető címeket keresni. Felirat nyelve szerintem holt mindegy - ha nem dzsunka embertől van, akkor jól lefordítják angolról. Az angoltudás inkább ahhoz kell, ha valami friss, vagy kevésbé mainstream cucc is érdekel, vagy ha bonyolult a nyelvezete/a nyelvi stílusa egy műsornak, és minden átfordítás egy újabb hibafaktor.
(Amiket felsoroltam, azok sztem minimum 3 példányban le vannak fanubozva magyarul.)Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
3L1T3
addikt
Sziasztok!
Dragon Ball Super-t nézi valaki? Van esetleg kibesézlő topic az új 116. részről?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mekker
őstag
Amikkel eddig találkoztam fordításokkal, azoknál vagy az első 5 percben kiderült, hogy dilettáns csinálta, vagy élvezhető minőségű volt. Például az Indás/Videás hobbi-fansubisták remek elrettentő példák, valamelyik még egy mondatot sem bír hejesen leírni. De a másik oldalon vannak olyanok is, akik évek óta hozzák a színvonalat, és maximum rosszindulatból lehet beléjük kötni.
Én például a nyelvtanulás miatt nézek csak angol feliratot,hogy azért ne legyen totál elcseszett idő a filmezés edzsetem alatt, és nem azért, mert világfájdalmat érzek a magyar felirat láttán.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
bandiras2
senior tag
-
-=RelakS=-
veterán
5 perces összeállítás, hogy mit jelent az S a Blend S-ben (hangerőt érdemes lehúzni )
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
-
mekker
őstag
válasz -=RelakS=- #40442 üzenetére
Nem, szerintem ez egy jelzés ahhoz, hogy elgondolkodj, vajon hol rontottad el az életedДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön a Made in Abyss 2. évad. \o/ [link]
Live-Die-Respawn
-
Psych0
őstag
Haliho
Elek meg, de semmi idom nincs, viszont jo latni, hogy a regi arcok meg itt toljak az ipart.
Majd ha egyszer megnezek valamit, akkor irok
Mindenkinek tovabbi kellemes animezest. Sziasztok"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
mekker
őstag
válasz bandiras2 #40447 üzenetére
Először azt hittem, h ezt linkelted, de tetszik
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest