Új hozzászólás Aktív témák

  • Hintalow

    senior tag

    válasz spammer #27161 üzenetére

    Akkor valószínűleg nem fog tetszeni a Bebop, mert igazán nincsen benne központi történet, nem a "megmentjük a világot" stílust képviseli. Amivel híres lett, azok a karakterei, a világ hangulata, és a zenéi.
    Ez vagy bejön valakinek vagy nem.
    A gits sorozatok a kettő között vannak, mert van bennük önálló sztori is több, de vannak központibb szálak is, amik többé kevésbé jelen vannak az egész sorozatban, de ott sincs ilyen legyszerűsített szál, ami végigmenne folyamatosan az egész sorozaton (sok benne a politikai machináció, filozófikus kérdéseket feszeget)

    ígyvanferi:

    nem olyan sok ez, mint elsőre látszik, jópár pár részes ova van közöttük.
    Amúgy szintén cyberpunk rajongóként sem sokat tudnék hozzátenni fate listájához, max pár nagyon ismeretlen/középszerű darabot, minden benne van, ami említésre méltó a témakörben. (személyes kedvenceim a bubblegum crisis és az armitage III)
    Amúgy majd te is észreveszed, hogy az igazi core cp animékért (megavárosok, kiborgok, beültetések, bűnözés, stb) a 80-as 90-es években készültek közül kell válogatni, a legújabb a listáról, ami tényleg hozta a hangulatot szerintem a Parasite Dolls, és már az is több mint 10 éves.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

Új hozzászólás Aktív témák