Új hozzászólás Aktív témák

  • Máté94

    addikt

    Nyáriak vol 3:

    Kamisama no Inai Nichiyoubi

    Szerintem mindenki ismeri a Bibliai történetet, a Teremtést, de mi történne, ha lenne benne egy kis változás?
    Miszerint Isten a hetedik napon elhagyná az embereket, és ezután senki sem halna meg, még ha szíven szúrnák vagy elvesztené valamelyik testrészét, azután is zombi módjára járkálnának? Isten búcsúzásul megajándékozta a világot a "gravekeeper"-kel, akiknek feladatuk a "halottakat" nyugalomra helyezni.

    Uchouten Kazoku

    Tokió, sokmillió ember, plusz alakváltó nyestkutyák (raccoon dog) és tenguk. :) A főszereplő egy nyestkutya fiú, aki legszívesebben fiatal iskoláslányként járkál az utcákon, gondoskodik a rettentő zsémbes tengu mesteréről (aki egy derékfájós öregember), kószál erre-arra, találkozik más kutyákkal és tengukkal, piál, dohányzik, és különös szeret-gyűlöl viszonyban van egy gyönyörű ember nővel, aki félig tengu és képes a levegőben repülni.

    Kiniro Mosaic

    Oomiya Shinobu miután eltöltött egy kis időt egy családnál Nagy Britanniában, és a nyelvi nehézségek ellenére összebarátkozott a család vele egykorú lánytagjával, egyszer csak azon kapja magát, hogy barátnője már egy iskolába jár vele.

    Blood Lad

    Staz, a vámpír, aki nem mellesleg egyike a régió vezetőknek a démon világban nincs oda az emberi vérért, mint leszármazottai. Inkább a japán kúltúra és velejárója köti le. Amikor Yanagi Fuyumi, egy középiskolás. japán lány keveredik a démon világban. Szerencsétlen véletlenek következtében Fuyumi szellemé változik, Staz pedig megfogadja, hogy elkövet mindent, amivel újra életre keltheti, még ha az emberek világába is kell mennie érte.

    Makai Ouji: Devils and Realist

    William Twinning, arisztokrata származású, nem mellesleg eszes és realista gondolkodású egyetemi hallgató. Miután szülei meghaltak, bácsikája szervezi a család pénzügyeit, vele együtt William tandíjának befizetését is. Egy nap ez nem történik meg, William pedig azt tapasztalja, hogy miután bácsikája úgymond tönkrement, palotájuk minden ingóságát lefoglalta a bank és senki sem maradt a személyzet közül, kivéve Kevin, a hűséges komornyik. Mivel ki kell fizetni a tandíjat, William és Kevin az alagsorban próbálnak keresni valamit, amit eladhatnak, hogy kitudják fizetni a tandíjat. A sors fintora, hogy WilliaM egy varázskörben megidézi a démont, Dantallion-t, aki elárulja, hogy ő az úgynevezett "Választó", aki majd a következő Démon nagyurat nevezi ki.

    Fantasista Doll

    Uno Uzume, aki kiskorában a kártyajátékok megszállotja volt, és eredményességét még egy nemzetközi kupa is jellemzi, már rég felhagyott hobbijával. Egy nap egy kártyatartót talál táskájában, majd a napja a feje tetejére áll. Miután üldözőbe veszik egy hang szólitja meg, mindenféle kérdéssel bombázva őt, de mivel Uzume egyedül képteln szembeszállni az ismeretlen ellenséggel, ezért kénytelen válaszolni neki.
    Ezután jelenik meg előtte Sasara, a Fantasista Doll, aki még tovább bonyolítja a történetet...

    High School DxD New

    "Boobs!"

    Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!

    Kuroki Tomoko, egy szuper népszerű középiskolás lány, akinek eddig 50 éves randitapasztalattal rendelkezik és már 100 barátja volt... az Otome game-ek világában. A valóságban egy zárkózott lány, akire az úgynevezett "mojo" kifejezés teljesen ráillik.

    Minden vágya, hogy végre normális középiskolás élete legyen,azonban amikor hosszú évek után újra tükörbe néz, szomorú valóság fogadja...

    [Eddigi talán legjobb OP+ED páros a szezonban!]

Új hozzászólás Aktív témák