Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz Assimilator #22538 üzenetére

    De a "jelentosen kellett csokkentenem a sebesseget"-bol arra kovetkeztetek, hogy nem 90-rol 70-re.

    Aztán mégis miért következtetsz arra? Mert az neked úgy fekszik jól az "érvelésedhez"? Látszik mennyire érdekel, hiszen rá is kérdeztél konkrétan... ja várj, nem kérdeztél. De még arra sem vetted az energiát, hogy végiggondold amit írok. Főút/autóút, éjjel van, mégis mekkora sebességet képzeltél bele, mert kétszer is tettél már utalást arra, hogy ész nélkül száguldozom, azért írom azt amit. De van még olyan tényező is amiről nem tudhatsz ha nem a környéken laksz (rengeteg a vad éjjel), de nem kérdezel, csak nyomatod amit megálmodtál. És akkor én meg vegyem komolyan a beszélgetést... vicc.

    85-90 km/h-s sebességről lassítottam 50-55 környékére (110 a megengedett). Van egy hírem számodra, a 40-45%-os csökkentés az igen jelentős. 10 éves rutinnal azt is illene tudni, hogy a köd milyen veszélyes tud lenni, de még annál is rosszabb például a tőzeges, lápos földek mentén képződő pára, ami pillanatok alatt le tud fagyni, hiába mutat a kocsi hőmérője 3-4 fokos levegő hőmérsékletet. Aztán ne adja Isten, hogy hirtelen 20 centivel arrébb kelljen húznod a másfél tonnát magad alatt, vagy bármilyen akadály miatt vészfékezni, mert nyilván nem egyenes úton, zavartalanul haladva fogod érzékelni a különbséget (bár mint már leírtam, vannak ráutaló jelek). Össze sem tudom számolni hány ilyen helyzetben voltam már és nem, nem azért mert nem ésszerű keretek között közlekedem, szimplán nagy számok törvénye, sok km -> sok ilyen helyzet.

    Azt egy percig sem vitattam, hogy ne a biztonsag lenne az elso.

    De, pontosan ezt teszed, ami szíved joga, de ha már erre vetemedsz, akkor legalább csináld rendesen és ne próbálj meg belebeszélni számodra kapóra jövő dolgokat. Egyébként csak önigazoló bullshit az egész.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák