Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    Sziasztok,

    szerdán mennénk Londonba egy pár napra, és két dologban eddig nem jutottam dűlőre magammal illetve nem találtam teljesen világos információt, így megköszönném, ha a rutinosabbak tudnának nekem segíteni.

    1.) Lutonból hogyan, minként a legoptimálisabb bejutni a városba? EasyBus, Greenline, First Capital Connect, satöbbi. A gondom az, hogy annyira túl van bonyolítva mindegyik honlap, hogy egyszerűen nem tudom összehasonlítani az árakat, lehetőségeket (gondolom nem állt rá az agyam a brit logikára :) ). Ha valakinek van valami tuti tippje, azt megköszönöm.

    2.) A másik kérdés szintén közlekedéssel kapcsolatos: travelcard. A TFL honlapját nézegetve úgy gondolom, hogy nekünk a napi, off-peak Travelcard lenne a jó választás. Elvileg ha jól értelemezem, akkor pl. 8,90 fontért tudok venni egy főnek egy Zone 1-6 napi "bérletet", ami jó a metrókra, a DLR-re és az overgroundra. Nem egyértelmű, ez buszra nem használható a megfelelő zónákban?

    Köszi! :R

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák