Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz Amur #34953 üzenetére

    Köszönöm! 🙂

    Amúgy végül nem hallgattam rád és kipróbáltam a #Drive-ot és el is játszogattam vele valamennyit mostanáig.
    ...egészen annyit, hogy most éjszakásban szedtem ki belőle a legutolsó achievement-et is. 🤭

    "Kis" részletező róla a többieknek:

    Ez ilyen könnyedebb, desszert féle játék egy Vertigo Racing után, hasonló stílusban. Ez is autós, endless runner féle játék.

    Kellemes, rajzfilmes grafika (GTA Chinatown Wars jut eszembe róla) mellett vezethetünk stílusosan lemásolt, klasszikus valóbéli autókat (filmekben szereplő híresebbek is vannak) négy, stílusában teljesen különböző államban.
    Van itt 2-es Golf, Kispolák, Citroen kacsa, Toyota Corolla "Hacsi", régi Passat, Uaz, Volga, Scooby Doo furgon, Super csapat furgon, ilyen-olyan izomautók, néhány rendőrautó is. Ezeket lehet külön-külön tuningolni is, amire amúgy egyáltalán nincs semmi szükség sem.

    Eleve úgy kezdtem ezt a játékot is amúgy, hogy pár verseny után, miután megláttam, hogy itt bizony kötelezően reklámokat kéne nézni menetek között is, rászántam azt az 1290Ft-os iap vásárlást, amivel ez megszűntethető, plusz ez pénzduplázót is ad, akárcsak a hasonló játékokban.
    Szóval itt is előnnyel indultam, de úgy veszem észre ingyen játszva is tud jönni a pénz és kényelmes tempóban 1-2 hónap alatt kijöhet belőle minden achievement.

    A játék annyi, hogy terelgeted az autódat a forgalom között, felszedni az utunkba eső kupakokat (ez a pénz), olykor tankolni (akár több kút mellett is el lehet menni anélkül, hogy kifogynánk), szervizeken áthajtani (tud sérülgetni a jarművünk is a koccanások után), fánkokat felvenni (zsaruk könnyebb lerázása), roncstelepeken keresztülmenve meg "kérdőjel" powerup-okat felvenni, ami véletlenszerűen ad be átmeneti forgalom mentességet, megtett táv duplázót vagy buldózerré teszi az autódat rövid időre.

    A zsarukat amúgy könnyű lerázni fánk nélkül is, valameddig toszogatnak hátulról, de nem tudnak velünk semmit sem csinálni, még az autónkat sem sértik.
    Helyszínenként 5 városrészt lehet meglátogatni, városrészekhez érve képeslapokat kapunk automatikusan, amikből ha eleget gyűjtünk, úgy lehet a további államok játszhatóságát feloldalni velük.

    Az egész amúgy valóban unalmas tud akár lenni rövid időn belül, ez ellen van még ilyen szintlépés rendszer, ahol 20-as a max és minden következő szintet mindig 3 különféle feladat teljesítésével lehet elérni. A szintlépések amúgy olykor különleges autót adnak.
    Ami nálam a legjobban segített az unalom ellen, az a driftelés lehetőség. Néhány nap múlva úgy ráálltam, hogy legtöbb kanyarban driftelgettem és amúgy egész szórakoztató tud lenni, főleg ahogyan így előzgetünk, cikázgatunk a forgalomban.
    Drifteléssel amúgy szorzót is tudunk növelni, mert a játék államonként pontoz is minket és 5x a maximum szorzó, de ha alább hagyunk a drifttel, akkor szép lassan elkezd csökkenni a szorzó, amit aztán persze újabb drifttel vissza lehet tolni.
    Fék használatával instant elveszi minden jelenlegi szorzónkat, de féket tapasztalataim szerint amúgy sem kell használni a játékban.
    Amikor használtam is, az szinte csak véletlenül történt, mikor elvileg driftet szerettem volna, csak féknek sikerült.

    Acsikból 18 db van és nem komoly kihívásos igazából egyik sem.
    Ezt tükrözi a kevés XP pontszámuk is.
    Ami hármat legutoljára oldottam fel, abból az egyikhez az kellett, hogy gyűjtsek össze összesen 600 fánkot, másikhoz, hogy legyen meg a 20. autóm, a harmadik meg, hogy Japánban érjek el az 5. városig.
    Na az mondjuk kemény volt, mert azt az államot úgy tervezték meg, hogy nagyon könnyen rommá törhesd az autódat, szóval vigyázni kell nagyon.

    Kellemes játék volt ez, van nagyszerű fotó módja, amivel pofás képeket lehet csinálni, csak nem vagyok az a művész fajta, de lehet majd teszek próbát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák