Új hozzászólás Aktív témák

  • csadi0011

    őstag

    válasz jonnyjoker01 #13059 üzenetére

    Köszi!
    Beléptem egy Channel-be és ott mászkálnak más játékosok, akikkel együtt ölhetem a lényeket. Van minden mapon egy portal. Meg van a shop . Az a kérdésem, hogy itt most mi az összekötő dolog? Vagy a sztori. Meg hogy jönnek a dungeonok meg bossfightok? Meg mit lehet még csinálni azon a helyen ahol egy ilyen köves épület van és középen van egy nagy portal?

    @Viktor77,Flind,saelin : O&C nem jön be, DH4-gyel játszottam már és abban nem tudom, hogy hogy lehet más emberekkel játszani. Nincs benne se coop menet se találkozás más játékosokkal. (Legalábbis pár ora játék alatt nekem nem voltak.)

    Vice city téma: Ti megvásároltátok? Én kipróbálás gyanánt felraktam az Xperia Z1C telefonomra a tört verziót, de zavaróan szaggatott. (Alap grafikai beállítások mellett). Van egy Cube U30GT-mini tabletem android 4.1-gyel. 2 éves már talán és azon szebben futott. Szintén alap grafikán. A teljesítménykülönbség elég nagy szóval gondolom nem a telefonom hibája, hogy szaggat. Akkor az a gond, hogy nem vásároltam meg, vagy az, hogy a portolás nem lett egy főnyeremény?

Új hozzászólás Aktív témák