Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz petymek #2854 üzenetére

    Ugye az MCU van középen, vagyis ő van az autó és android között, mivel a SOM-on van a boot partíció a nand-okban meg minden többi partíció, viszont az MCU android nélkül is tud működtetni vagy megjeleníteni dolgokat (CAN modul megléte esetén) ha jól tudom, de lehet tévedek (malac :DDD) , javíts ki ha igen. Az MCU fw akkor hogyan tudnám lementeni?
    Nekem az eladó csak a rendszer imaget küldte, de az nem tartalmazza az MCU fw-t ugyebár...

    #2855 megott: Lehet, hogy ma este akkor megleplek benneteket a fotókkal :DDD Az emelt mélyet a harmadik kép alapján mondtad, ugye? Azt a részt nem babráltam még, csak a csúszkát húzogattam, meg a beállításokat nézegettem, de nem nagyon babráltam ott, mert többnyire a Loudness/Phat/Cut freq. meg a Bass-t állítgattam. A rengeteg RCA ami a fejegységből kijön, az mi célt szolgál? Azok előerősített kijövetek ha egy erősítőt kötnék be mögé? Mondjuk sokat nem számítana, mert ugye jelszinten nem, hanem amplitúdón javít.

    #2857 megott: Ha Bp-i vagy, akkor el gurulok hozzád és ha gondolod megnézheted. Gondolom a méret számít neked, ugye? Ahhoz teljesen szét kell kapni, vagy elég ha csak a szalagkábelektől szabadítod meg, hogy ne legyenek útban?

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák