Új hozzászólás Aktív témák

  • bl4ze

    veterán

    Urak, gondom van: a több mint 1 éve használt Androidos 9” IPS fejegységben sajnos elszállt a kormány gomb vezérlés. (2015-ös Sportage)
    Már vásárláskor gond volt vele : az első beszereléskor az autó nem „érzékelte” a gombokat, nem lehetett feltanítani, programozni a gombokat. Sajnos a fejegységhez kapott kábel kötegből ez a csatlakozó nagyon rossz minőségű mint kiderült, így a fejegyég második kiszerelésekor sikerült némi nyomogatás-erőltetés után megoldani, hogy rendben érintkezzen. (innen segített annó akkor egy topik társ - neki köszönet újból ezért !! )

    Onnantól jó volt a mai napig a vezérlés, viszont ma nem tudtam vele hangerőt állítani, majd észleltem, hogy semmi gombra nem reagál. Megnéztem és az Android alatti „Car Settings” menüből a „Wheel” résznél ha tanítani akarom akkor megint semmit nem érzékel.
    Csak arra tudok gondolni, hogy esetleg valami gödör/bukkanó miatt elmozdulhatott az érintkező, és megint nem érintkezik, nem érzékeli a gombok megnyomását a kormányon : nincsen jel.
    Én sajnos ilyen műszaki dolgokhoz elég „suta” vagyok így nem mernék nekiállni egyedül a fejegységet kivenni és a csatlakozóval „erőszakoskodni”. ☹ Nagyon rosszkor jön ez a dolog, mert a feleségem éppen most kapná meg a Sportage-t, mert várandós és ez lesz az autója. Jó lenne ha biztonságosan tudná használni és a kormányról tudna mindent vezérelni amit kell, illetve telefonhívást fogadni stb.
    Tudom, hogy itt többen cseréltetek már fejegységet magatok Androidosra, így kérdésem, hogy vállalná-e valaki, hogy kiszedi segítségemmel a fejegységet és segít az érintkezés „helyrehozásában”?
    Helyileg én pest megyei vagyok (Érd), de Budapest-Fejér-Pest megyébe elmegyek bárhová ahol valaki tudna segíteni. HEEEEEEEEEEEEEEELP !

    .:. bl4ze .:.

Új hozzászólás Aktív témák