Új hozzászólás Aktív témák

  • KreeZonas

    csendes tag

    Sziasztok! Hosszas keresgélés után hozzátok fordulok.
    Univerzálisan beépíthető 2 DIN-es, Androidos fejegységet keresek (szóval nem márkaspecifikus kerettel), alábbi igényekkel:
    - legyen rajta fizikai potméter.
    - lehessen rákötni tolató kamerát.
    - 50-60 ezer forintnál ne kerüljön többe.

    Extraként jöhet:
    - OBD kezelés
    - kormányvezérlés
    - rá lehessen kötni külső mikrofont (kivezetni, kihangosítás minőségét javítandó)

    Android a navigációk miatt kell, de nem kell SIM kártya foglalat, jó a mobilról megosztott neten. Ezen felül meg szóljon normálisan, semmi extra, csak ne recsegjen, sisteregjen. Nem valami elvadult hangcucchoz kell erősítő.

    A kocsi, amibe kéne Toyota Celica (2004). Találtam olyan hirdetést is AliExpressen, ahol bele is írták (több másik japán kocsi mellett), hogy ezzel kompatibilis, de nem tudom, hogy ez mit takarhat... Valószínű bullshit, vagy esetleg a kábelezése japán szabványt követ?

    Tudtok ajánlani valamit? Van jó tapasztalat? Az ár tudom, hogy szűkíti a lehetőségeket, de Ebayről EU raktárból rendelve lehet rajta faragni. Persze ez kínai terméket jelent, amiben benne van a rizikó, azért is keresek személyes tapaszalatot, hogy kevésbé legyen zsákba macska.

    Úgy láttam, hogy ez a Hizpo / Panlelo márka megy (50 másik néven, de azonos kinézettel) mindenhol. Azért ahhoz drága, hogy használhatatlanul rosszat vegyek, szóval örömmel veszem a segítséget.
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák