Új hozzászólás Aktív témák

  • mentic18

    tag

    válasz Quqesz #57112 üzenetére

    Mindjárt oda is írom az aláírásomhoz ;]
    Annyi az észrevételem (kicsit túltoltam az előzőt), hogy ha elmondjuk hogy ne szarozza a samut vagy az iphone-t, akkor annyi a reakció, hogy samdroid userek topikja. Tehát ennyit tud és/vagy akar levonni a dologból, miközben ez közel sem igaz, és ha igen, nem ezt mondtuk, mindenki más normálisan tud vitatkozni, ő meg ennyivel le is vonja a saját tapasztalatát.
    Köztudottan nem vagyok samsung párti, mert csomó telefon megfordult a kezem alatt 10 évre visszamenőleg (sony, samsung, lg, siemens, nokia, huawei), tehát elmondhatjuk, hogy van azért tapasztalatom, hogy milyen telefont (nem) kell a közeljövőben venni.
    Viszont aryonnál ez csak annyiban jön elő, hogy eladom a csúcskamerás telefont (u11) meg a honort egy note 8-ért, és utána a ki....ott drága telefont elkezdem szidni (ez még érthető) (viszont én a saját fejemet verném a falba, mert én voltam aki sok utánajárás nélkül vett egy ilyen készüléket, de ki hogy veszi a telót ugye..), majd azon is túladok egy huawei miatt, ami kb ugyanaz a szint, mind kamerában, mind rendszerileg (egy-két kivétel azért van, elismerem) de erre is ráfizet, mert egy az egyben nem megy a csere és nem tud ülni a seggén egy kicsit. Maaaaajd amikor már régebb óta megvan a mate10 ugyanúgy fikázza a samsungot, ami már nincs is neki. Nem egy 30 ezer forintos készülékről beszélünk, amit kidobhatsz a kukába ha tönkremegy, hanem egy 300 ezer forintosról, amit azért kezdek el szidni használat közben, hogy utána jobb kedvel tudjak rajta túladni.
    Mellesleg úgy vette a note 8-at, hogy már előtte full lefikázta az s7e-t. Tehát levonhatta volna a következtetést, hogy ha az s7e neki szar volt, akkor a note 8 is az lesz.
    De tudod mit? Szidja nyugodtan, offolja ezerrel. Csak ne vonjunk le rosszul üzeneteket, mert lehetnék én huawei user is, akkor is unalmas és vérlázító lenne már ez az egész.
    Ha legközelebb van valami ami nem tetszik neki samsung fronton, azért moderálhatná magát, és nem csak fikázni, mint ahogy általában teszi azt..

    Samsung Galaxy A53 5G

Új hozzászólás Aktív témák