Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Bandi8bácsi #38798 üzenetére
Telenor nem ul a frissiteseken, a Vodaval egyidoben szokta kiadni. Ellenben a telekom az szeret honapokig ulni.
Mellesleg egy Honor 8-al jobban jarsz.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #38801 üzenetére
Az S7E topicból kiindulva a Telenor sem a legjobb. Talán májusban dobtak utoljára frissítést? Sajnos mindegyik magyar szolgáltató szar.
(#38798) Bandi8bácsi: Edigital.hu, Expansys, ezekről tudok, hogy gyári garanciát adnak. Azt hiszem még az XXLGSM is, illetve Partnero GSM. Ezeknél nézz körbe!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #38806 üzenetére
Mindegy.
Eljon az ideje..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
Skacok ha valami új zenét akartok hallgatni akkor ajánlom a Zaporozsec zenekart. Magyarok, piszok jó zenéket játszanak.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #38805 üzenetére
Akkor lehet csak a Samsung felhasználókat nem szereti a Telenor. S6-tól felfelé mindegyik Samu csúcs kapja minden hónapban az aktuális biztonsági frissítést. Nos, a Telenorosok nem nagyon. Mondjuk nekem Telekomos, júniusi van rajta, azt is talán június utolsó 2 napján kaptam, vagy július eleje? Szolgáltatós telefon átka... Evvan
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #38808 üzenetére
Szuper valasztas, igazan remek zene 👍No more:
U11: juniusi update, telenoros.
P8lite: fuggetlen: juniusi
P9: telekom, junius
Redmi 3 nem tudom most hirtelen[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bandi8bácsi
tag
Köszönöm
-
Aryon87
félisten
válasz no more #38817 üzenetére
Ezt nem tudom, nem ismerem a HTC frissitesi politikajat. LGhez vagyok szokva
Quqesz: ti nem erzekeltetek semmit a csutortoki foldrengesbol Torokben? Most olvasom a hireket..
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #38818 üzenetére
Csütörtök reggel nyolc óra óta nem vagyok már ott....
Bandi8bácsi
A telenor többször dzokott kiadni független telefont, ezt próbáld kideríteni. Ráadásul szokott független romot használni(pl LG esetében). Ha a kettőt összeadod,akkor azt eredményezi, hogy a gyári frissítési ütemet követi, szolgtól függetlenül.
Az árukeresőn nem láttam normális boltban, tehát szolg....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #38791 üzenetére
+1
Be kellene már zárni az ovit......W333
Én nem szoktam backupolni, mert sajnos az androidot néha sikerül összezavarnia a visszarakásnak. Nem törvényszerű, de tapasztaltam már.....én inkább tisztán rakok vissza mindent, max sms megy backupba, de a G4 esetében az is tudott nekem zavart okozni. Kép/zene/doksi pc-re megy, a névjegyek meg gogliba.Mozzarella
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #38818 üzenetére
Én ismerem az összes gyártó megkapta a 7.0 -t csak a HTC 10 nem, félek hogy ez ezek után sem fog változni elég lassúak mostanában !
Mondjuk teljesen mindegy mert kb. semmi új funkciót nem kapnak "stock"
Különben mi most az új Droid ami jönni fog ősszel ? az Android 8.0 ?
(#38812) leslien
Samunál mindegy ... felrak az ember egy olyan régiós romot ami a leggyorsabban frissül és ennyi, aztán elsőnként kap meg minden frissítést
HTC -nél ha jól tudom nem ilyen egyszerű a dolog !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
leslien
nagyúr
azt nem. mondod h a Htc 10 en még a Marshmallow szaladgál?! igen most 8 as droid jön..
szerk
azt nagyon jól tudom h lehet másképp is frissíteni
Samsungot, de csak akkor vagyok hajlandó resetelni ha új droid jön ki egy security patch miatt nem fogok mindent újra rakni
szerk
b@szod,de kint van.. az más h a szolgáltató ül rajta pl a köcsög Telenor...
amúgy nagyon jó a fröccs..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Átállítottam angol nyelvűre a telefonom, viszont van egy kis probléma. A Swiftkey billentyűzet mindent aláhúz a messengerben(eddig csak itt fedeztem fel) amit nem angol nyelven(és ott is hibátalnul) írok le. Előre is kösziSamsung Galaxy A55 5G
-
Quqesz
nagyúr
Na srácok dilemma van! Öcskösnek 40-ik szülinapja lesz és venni kellene neki telót. Eddig samu S2 volt neki és azt váltaná, de max 65e kerettel. Nézegettem, de nem sok értelmes ajánlat van....xiaomi redmi note 4, meizu mx6 a legerősebb, vagy van samu A3 és J5 is.....de ezek csirkék. Egy A5 jó lenne, de drágább. Persze csak új játszik és elfogadható helyről. Van még hüvely P8 meg light ....
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #38826 üzenetére
Redmi Note 4 mellett szavazok. Az korrekt gep.
Fuh, most ertem haza tekeresbol. Asszem megerte kimenni a kopaszi gatra..
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Quqesz #38826 üzenetére
6 ezerrel kitolod akkor van A5 2016. Partnero, 2 év gari.
Bazz dehogy. A3 2017 69 ezer.
J5 2017. 66 ezer.
Xpeeia XA 51 ezer. Sztem ezek jók. Olyan bugot fedeztem fel basszameg h szerkesztés lejátta után ha vvisszalépsz chrome-ba akkor tudod szerkeszteni a szöveget. Pls ez annyira muris, egész éjjel írhatnék ide bármit[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz Blackmirror #38831 üzenetére
Dehogy a 2017es, a regebbi
Hogy mennyi van benne, nem tudom. Folyamatosan jon ki ra a Google biztonsagi frissitese(független a telo) igy sokszor nyomok rajta factory resetet, igy lassabbnak sem erzem jelentosen mint mikor megvettem. Viszont az biztos, hogy ha az illeto meg akarja orizni az idegrendszere epseget, tenyleg max masfel ev van a telefonban
Samsung Galaxy A55 5G
-
Blackmirror
őstag
válasz DrDobos #38832 üzenetére
Ezért írtam azt amit. Nem tudni hogy meddig lesz még jó telefon.
A P8 lite a maga idejében a maga kategóriájában az egyik legjobb vétel volt, nagy sikere volt itthon is, sokat láttam az utcán embereknél.De már öregecske.S2 után az is nagy előrelépés lenne, de ha évekre tervezne vele a tulaj és van rá kicsit több pénz is , akkor vegyen vmi újabbat inkább
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Cry0
őstag
válasz Blackmirror #38833 üzenetére
P9 Light 56k-tól már van 60-tól már normálási garanciával
P10 Light 66K-tól kezdődikIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #38828 üzenetére
HD kijelző(A3 és J5)......ne má, azt az S2 is tudta....
Blackmirror
Én is inkább efele hajlok. Note 4 a legtetszetősebb feketében....de a meizu sem rossz.P9 light is érdekes lehet...
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Quqesz #38835 üzenetére
Én héten vettem Anyámnak j5(2016)-ot.
MM-ban akcióban 45k. Teljesen korrekt, nyilván nem egy csúcs. Üzemidő brutál,kamera elfogadható, kijelző 5,2" és gyönyörű.
Persze ezért a pénzért kaphatott volna erősebb vasat,xiaomi stb.
De mivel 67 éves, és csak az LG,Sony,Samu vonal jöhetett számításba, eléggé leszűkült a kör
Még a Huawei-ről sem hallott
Mindenesetre G2 mini után megváltás. -
leslien
nagyúr
válasz leslien #38837 üzenetére
ez lemaradt itt most 85k..
tudom drágább, de ez nem csirke ahogy mondanád.. ja és volt nálam a sima G5 mondanom sem kell röccenés nélkül működött... pedig az gyengébb soc..[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
ezt tutira a moziba nézem meg.. Thor : Ragnarok
-
leslien
nagyúr
válasz neo_xperia #38839 üzenetére
de mit talált 65k ért?
-
leslien
nagyúr
válasz neo_xperia #38842 üzenetére
azt nagyon jól tudom, de hulladékért nem adok ki manitut...
-
Arcképgyáros
-
vodrosjozsi
őstag
válasz leslien #38840 üzenetére
Ezt én is. Úgy érzem a Marvel egyre jobb filmeket készít..
De még az infinity war-ról se tudunk semmit.
Dc fronton ez a justice leauge.. kész szar az egész.
Megláttam, hogy a végén kiírták, hogy All In. Annyira felnevettem mert ha erre tesznek fel mindent és bedől a pi.. francba akkor megy mindenki a.. bánatba Henry Cavill-en át Zack Snyder-ig.
És ezt nagyon várom mert amit eddig műveltek az egy lókaki.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
no more
veterán
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #38845 üzenetére
Hmm tényleg, de ezt már 4 éve vette és akkor már rég kifutó modell volt. Azért egy fhd simán elfér manapság.....de az S2 anno csúcs volt, az A3 meg még csak a közelében sem. Ezért nehéz az ügy, mert tudom ennyi pénzből ne várjon csodát az ember.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest