Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38441 üzenetére
Mondtam én, hogy kurva jó film! Én is végig szakadtam rajta, annyira el van találva! #instantgyilkosság
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #38452 üzenetére
Nemár hogy homárkodni akarsz a pókfiúval
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Soybex #38454 üzenetére
Neem, dehogyis azt aryon-ra hagyom. És inkább toby-t vigye.
Csak megnéznem újra.
Rák: uhh nagyon. Annyira el lett találva te jóisten. Végre pókemberként is esendő, tud hova fejlődni na. Imádom.
Azok a pofára esések -jól vagyok, jól vagyok- xD[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #38447 üzenetére
A probléma az, hogy ha eladom a csellóm, elég nagy az esélye annak, hogy az utcára kerülök
(Oké, szerencsére több "szuperképességgel lettem megáldva, mint pl. rajz, két anyanyelv, zeneelmélet, nem hétköznapi kreativitás, telefonmánia – szóval tudok mit kezdeni cselló nélkül is, de jó ez a zenei pálya nekem.)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38456 üzenetére
Jaj nem is ezt akartam üzenni ezzel csak én már nem tudtam ezzel mit kezdeni :/
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38456 üzenetére
Figyelj, becsellózod magad a moziterembe, a jegyszedő fószert elkábítod mint a kígyóbűvölők
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #38455 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Soybex #38458 üzenetére
Nem rossz ötlet!
vodrosjozsi: szomorú, ha valaki a hangszer eladására kényszerül, ugyanakkor a hangszer szereti, ha játszanak rajta
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38455 üzenetére
Amin szinte már könnyeztem az a "vallató üzemmód" volt... Nem emlékszem a nevére. Amikor úgy megszólalt... istenem, mekkora jelenet volt! És még a végén meg is szopatta "bűnöző vagy". XD
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38460 üzenetére
Én tudtam rajta játszani és még egy jó kis erősítőm is volt hozzá.
Most má' ez kell.
No more: jaaaj és az miles morales rokona
De ezek az utalgatások dc-marvel fronton.. anyám. A deadpool-ban se volt ilyen szintű[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #38462 üzenetére
Szomszédok ezzel a játékszerrel tuti szeretnek
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38462 üzenetére
Szerintem pl. a hajós jelenet az Pókember 2 utalás volt, a vonatos részre. Rögtön az jutott eszembe róla. A Marvel univerzumot viszont nem ismerem...
-
Arcképgyáros
válasz no more #38464 üzenetére
Én sem vagyok képben a Marvel univerzummal, de egy biztos:
Számomra az Amerika kapitány az az első rész, kivéve az utolsó 10 perc + Agent Carter 1. évad.
Hogy miért?
Mert egy jó film (Am. kapitány 1.) végén az az erőltetett utolsó pár perc (Bosszúállók-szál) számomra egy hatalmas szentségtörés.
(Ezért nem néztem meg eddig a Bosszúállók egyik részét sem, de most nyáron ezt a szankciót is fel fogom oldani.)[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Soybex #38463 üzenetére
Még nem, mert nincs meg :/
No more: SPOILER: amikor liznek a tornateremben mondja egy srác h és ha össze vsn égve a ruha alatt? - deadpool
Cyclone felirat a végén amikor fent ül felette - x-men
Keselyű maga egy batman utalás
Flash thompson amikor először jelentkezik és mondják neki h nem jó mindig túl gyorsnak lenni - the flash
Liftes jelenet- csodálatos pókember 2 amikor gwen zuhan a végén
doki: pedig jól kötötték össze. Amerika kapitány filmek az .. etalon mind a 3.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38466 üzenetére
Flash thompson amikor először jelentkezik és mondják neki h nem jó mindig túl gyorsnak lenni - the flash
Áh, erre emlékszem! Sírtam ezen a beszóláson is!
Keselyű maga egy batman utalás
Ő volt a régi Pókember rajzfilmben is, nem? Mint ellenség... Ő alapból Pókember gonosz.
Liftes jelenet- csodálatos pókember 2 amikor gwen zuhan a végén
Ez milyen drámai volt... Zuhan-zuhan, már rajta a háló és csatt... Így felkiáltottam, hogy "bassza meeeeg".
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #38466 üzenetére
Nem vitatom, hogy ügyesen oldották meg (talán a lehető legjobban), de akkor sem tudom túltenni magam azon, hogy egy háborús-szuperhősös filmből hirtelen átteleportáltunk a jelenbe Mace Windu félszemű fapofájának képviseletében, a múltban hagyva szegény Peggie-t..
-
vodrosjozsi
őstag
válasz no more #38467 üzenetére
Bocs. Michael Keaton és a keselyű jelmez maga egy batman utalás ahogy lenyomja peter-t 3x a földre. Ajj szegény.. annyira sajnáltam de emiatt ilyen bravuros Tom Holland. Ja meg amikor Keaton papa megfenyegeti, és a házban rádöbben h ki is ő, meg mikor gondolkozik h mi lenne a helyes: hagyni őt futni h ne essen baja élete szerelmének vagy elkapni és akkor ebbe bennevan h nem beszélhet vele többet. De így már fel se fedheti magát előtte az apja miatt.. lesz még itt ebből baj és waaaa de várom.
Doki: mace windu volt a legjobb bálasztás nick fury-ra. Igen mondjuk én is sajnáltam h magán kívüli dolgok miatt hagyta ott peggy-t de végülis találkozott vele
Ja és van egy sejtésem h vissza fog tudni menni az időbe hozzá de ez elég morális kérdést vet fel. Uhh itt jöttem rá h mennyire fanatikus vagyokSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38469 üzenetére
Lesz vajon 2. rész???
Azt a kurva!!!!!!! S7E kijelzőidő közepes energiatakarékos módban! Nem, nem az enyém.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38471 üzenetére
elment most 2
A Homecoming 2 film? What?
-
Aryon87
félisten
válasz Soybex #38475 üzenetére
Sokan szoktak csalni, 1x en is megtettem a G4el ha jol emlekszem
Ratoltesz, 89%-nal lekapod, mert 90%-nal mar torli a statot. Es vigan rahuzol meg egy fel napot, aztan szepen bedobod a topikba
Lgnel meg a diagrammal is lehet jatszani, mert nem ugy mutatja ahogy a Samu plXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Soybex
őstag
válasz neo_xperia #38478 üzenetére
*Grabs popcorn*
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #38478 üzenetére
Muhahah. Nalam tisztan volt meg az 5 ora is a G4-nel.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #38474 üzenetére
Nem... Energiatakarékos módban, feljebb írtam. Nyilván AOD is offolva van, az, ha be van kapcsolva kb. felezi az üzemidőt.
(#38477) Aryon87: Azt vágod, hogy a Phonearena 20 órás videólejátszást mért az S7E-nél? Igen, 20 óra... tehát egy teljes napon át tudsz rajta filmet nézni anélkül, hogy paráznál attól, hogy lemerül. Attól még, hogy te szart vettél (ezért kell telefont újonnan venni), attól még nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Soybex #38463 üzenetére
Nem szól ez akkorát,max hajnali kettőkor a nagy csöndben.
Más
Faxa, hajnali négykor irány haza...kelés 3h...
Kiderült, hogy annak a magyar családnak égett le a szobája, akiről meséltem. A gyerekek szobájában gyuladt ki a klíma és mivel nem vágta le a biztit szépen benyomta a forró levegőt. Megmaradt nekik egy bőrönd meg a gyógyszeres táskájuk, egy töltő, minden más szarráégett(cipő,ruha,stb...). Szerencsére nem voltak fent és a táskájukban velük volt az útlevél, kocsikulcs, bankkártya. Maradtak, csak ruhát kellett venniük(7 fő). Amin kicsit meglepődtem, hogy nem akartak bazározni, nekik eredeti cucc kellett....ilyenkor lexarnám, csak legyen vmi a gyereken...na mind1.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #38484 üzenetére
Hallgasd meg az MM-ben, ott kiderül mit tud(az M5-nél van kirakva). De aztán hallgasd meg a SAL aktívot is csak kíváncsiságból(az is van és a nagyot, ne a kicsit).....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #38476 üzenetére
Na pont a civil war miatt fogom az egészet elkezdeni a Hulk filmek felől.
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #38487 üzenetére
Vasember 1-2-3, Hangya, és az Amcsi 1 már megvolt.
Ez esetben mi az ajánlott sorrend?
A fentieket szívesen kihagyom.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38488 üzenetére
Thor, bosszúállók, thor 2, am cap 2, galaxis őrzői, galaxis őrzői 2(idén jött ki de közvetlen az első rész után folytatódik), bosszúállók 2, polgárháború, doctor strange!! , (itt jönne a galaxis őrzői 2), és most a pókember. Augusztus 9e előtt 25%-ot levonnak a jegyek arából szal 1300 ft-ért lehet majd jegyet venni a sugárban.
Én biztos megyek mégegyszer, nem fogom tudni megállniSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #38483 üzenetére
Azért nem lettem volna a család helyében.
vodrosjozsi: thx
De várj, a galaxis őrzőit nem lehet kihagyni? Az a vonal nagyon nem érdekel, szóval ha nem kapcsolódik szorosan a bosszúállók-szálhoz, mellőzném.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #38489 üzenetére
A Thor rohadt jó volt! A második rész is?
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38490 üzenetére
Most erősen fog kapcsolódni az infinity war-hoz szal..
Viszont üde film, nagyon vicces az első rész, Chris Pratt eddig is jó volt pár sorozatban itt viszont remekel. Kezdetben én is azt hittem h kilóg a sorból és egy kicsit igen de pont emiatt jött be.
Thanos miatt fog kapcsolódni, igazából mindkét rész tök külön all a többi filmtől de nagyon adja. A 2. kicsit csalódás mert nem ütötte meg az első részt de így is szórakoztató volt.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #38492 üzenetére
Majd akkor az Infinity War megnézése előtt megnézem azokat is, egyelőre elég lesz a Thor/Kapitány-szál.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #38494 üzenetére
És az avengers 1-2, cap 2-3?
Tényleg nincs itt valaki aki marvel ill. dc képregényeket gyűjt?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #38492 üzenetére
En mar nem tudom kovetni a sorrendet, hogy mit merre hol, mi kapcsolodik mihez.
Azt tudom hogy a szolo filmek a bevezetok a karakterekrol, akik majd a bosszuallokhoz csatlakoznak, de nekem a bosszuallok a fo vonal. A kapcsolodasok az elejen nem vilagos, mostanra kb latni a sorrendet. A Galaxis Orzoit nem tudtam hogy szinten bosszuallo kapcsolatos, a masodik resz meg mindig nincs torrenten, pedig mar megneznem. Az elso resz tetszett...Vicces lesz ha meg a transformerst is hozzakapcsoljak egyszer valamikor...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #38495 üzenetére
Ezért mondom, hogy Thor/Kapitány-szál
Ebbe beletartozik az Avengers is.Aryon: azt hallottam, hogy tervben van egy Bosszúállók-X-Men kapcsolás.
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz vodrosjozsi #38495 üzenetére
Nem gyűjtők, de pont ma az újságosnál néztem, egy Zöld lámpás képregényt ami kemény borítós volt
De megálltam, hogy megvegyem!
Viszont a Pókember és a Dr Strange nekem is nagyon tetszett.
Illetve a DC sorozatai The Flash és a Legends of tomorrow is tetszett.
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #38497 üzenetére
Valamit en is olvastam hogyesz meg bekapcsolodas..
Mas: hat tenyleg egy nyomorultsag ez a 2.5D lekerekites.. jo a folia, de a jobb also saroknal persze hogy nem tapad le emiatt
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #38496 üzenetére
Igazából a saját filmjeik azok solo filmek, csak említések vannak más bosszúálló tagra (vasember 1-2- rogers), vagy vendégszerepel egy másik tag (pókember-Tony Stark) vagy egy mini bosszúállók alakulat (civil war) vagy egy teljes sorozat épít a bosszúállók alapjaira (Agents of Shield-remek sorozat). Az avengers témája a thor-t folytatja a chituri-val, az avengers 2 az avengers-t és a am cap 2őt folytatja. A vasember 2 az avengers 2-őt, a civil war az avengers 2-őt és az avengers-t. A többi film meg kb egyrészes eddig szóval az belecsatlakozik a mostani infinity war-ba. És mivan? Transformers? Noooormális margit? Ide keverni azt a szutyok szart?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest