Új hozzászólás Aktív témák

  • no more

    addikt

    válasz Quqesz #26406 üzenetére

    Hát, elég gáz cikk, az írója valószínűleg nem igazán kedveli a Star Wars-t... Milyen karakterkidolgozásról beszélt? Mindenkiből annyit kaptunk, amennyit kellett. Mire volt kíváncsi? Hogy Jyn hogyan vesztette el a szűzességét egy rohamosztagossal, vagy mégis mi érdekelte? Szerintem ez így jó, ahogy tegnap láttam, a Rogue One az a film, aminek az Ébredő Erőnek kellett volna lennie. A Poénok végre nem voltak bugyuták és erőltetettek, annyi poén volt, hogy pont jókat nevettem, de nem ment át Disney-s degenerációba (azért az Ébredő Erőben már el volt túlozva és a végén csak annyit értek a poénok, hogy "hmm, ok"). A K2 droid nagyon szerethető és kurva jó szövegei vannak! :D

    A végén pedig megmutatkozik a Sötét Oldal ereje és Darth Vader... Hát, Kylo Rennek van mit tanulni, neki kellett volna ilyennek lennie, vagy legalább az árnyékát megközelíteni. Vader az nem hisztizik, csak cselekszik... Én olyan tág szemekkel néztem azt a tömeghentelést, hogy úr isten! Force Unleashed feelingem volt egyből!

    A cikk írója annyira hanyag és balga, hogy meg sem jegyezte a régi filmekre történő utalásokat... Kb. ennyire szereti a SW-t és ennyire tudja, hogy miről is szólt ez a film.

    Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx

Új hozzászólás Aktív témák