Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz crok #37300 üzenetére

    Miért bérelt a lakás? Ha jól tudom az Android, a Linuxokhoz hasonlóan Free Open Source vagyis ha én a PC-mre telepítek egy Mintet akkor abba turkálhatok kedvem szerint. Androidon is, most a root-ba ne menjünk bele mert annak komoly biztonsági kockázatat van a felhasználóra nézve. És ez is legális, megint csak a Xiaomit tudom felhozni, teljesen legálisan BL. nyitás, root, és csomót köthetsz rá, amit akarsz.

    Valamint a FRP féle korlátozások valljuk be csak az átlagfelhasználót szívatják, a tolvajok játszi könnyedséggel kerülik meg.

    Nemrég írta itt valaki hogy tőle ellopták a telefonját, a tolvaj röhögve ütötte ki az összes védelmet, a telefon meglett, a tulaj FR-et csinált és még Ő fizetett a tolvajnak egy ezrest hogy az megmondja a mailt-passwordot.
    Bingó. A FRP pontosan elérte a célját..? Nagy francokat, akit védenie kellett volna AZ szívta meg.

    Én az utóbbi 5 évbe legalább 30 ismerősömnek csináltam Google accountot, csakis a PlayStore azaz a játékok miatt. A nyakam rá hogy az "ugye felírtad a mailcímed, jelszavad? persze persze" dacára a 30ból 20 tutira nem tudja.

    Somatom felvetésére reagálva, szerintem warez, de tiltani értelmetlen, ugyanúgy mint az 50-es sebességhatár, úgyis mindenki túllépi. És a FRP kijátszása, tele van vele a Youtube. Az meg a Guglié. Az előző példámnál maradva, a hogyan lépjük túl az 50-et kivitelezésére a rendőrség tartana tanfolyamokat. Akkor most..?

Új hozzászólás Aktív témák