Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz Viktor0610 #171690 üzenetére
A FairEmail tudja azt, hogy a különböző accountokhoz különböző "ne zavarj" időtartamot állítsak be? Pl. a gmail 6-tól 21-ig szinkronizáljon, a céges 7-től 17-ig, stb. Nincs prémiumom hozzá, így nem tudom megnézni.
Nine tudja, azt nagyon szeretem. Viszont volume licensem van, 1 eszközre, nem Playről vettem. Olcsóbb volt, mint a Playen, azt hittem elég lesz 1 darab. De nagyon bejött, lecserélném a második telefonon is a gmailt.
Outlookot is kipróbáltam, az tudja. Viszont nem boldogul a gmaillel, ha az elsődleges mappát kihagyva egyből más mappába érkezik a levél (szűrés miatt egyből a Telekom mappába megy a Telekomtól érkező levél). Ilyenkor nincs jelzés, szóval dobtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest