Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs1rk3
tag
Sziasztok tudtok olyan videófelvevőt ami pl s6ba van hogy normálba vesz fel videót utána be lehet lassítani a videót ?
-
cs1rk3
tag
Xiaomi mi4cm van bírja. 120 fpst is csak úgy akarom hogy megy normálba a videó utána lassítás mert nekem a gyariba az egész videó lasított
[ Szerkesztve ]
-
BIZ0906
aktív tag
kaciokos; Probert75
Kösz a választ a mai hírt olvastam, csak fura, hogy manuális mentést nem tudok készíteni
-
Melack
veterán
Sziasztok! Van olyan böngésző, ami ismeri a Google Syncet, és a Chrome-ból az összes adatom át tudom vinni? Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Somatom
veterán
válasz MikeWazowski #114845 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyiben érinti a mobilt. Öt fiókkal, intenzíven használom Androidon a Gdrive -ot, de a kliensalkalmazást egyáltalán nem. Kipróbáltam, de csak szenvedtem vele. Solid Explorer -rel ugyanúgy elérem a fiókokat.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Eddig Gmail appot használtam, mivel alapból ez volt a telefonon, és tökéletesen működött 3 Gmail IMAP és egy céges exchange kiszolgálóval szinkronizálva.
Most is rendben lenne, ám egy telefon OTA frissítéssel az értesítési csengőhangoknál eddig szereplő "további csengőhangok" elérése eltűnt, és mivel a Gmail app is ezt hívja meg, így most nem tudok egyéni értesítő hangot hozzárendelni a fiókokhoz.
Ezért keresek egy másik jó levelező klienst, ami tudja a Gmail és az office exchange push üzenet értesítéseket fiókonként különböző, egyénileg (tetszőleges mappából) hozzáadott hanggal is jelezni.
Az összefoglalóban is szereplő Aqua Mail-t próbáltam, de azt nem tudtam exch. kiszolgálóval szinkronizálni.
A myMail nagyon tetszene, minden fiókomat szinkronizálja, azonnal jönnek az értesítések, nagyon jól testre szabható szinte minden.... szinte... csak pont a fiókonkénti értesítő hang választás nem megy neki, de itt legalább tudok egyéni hangokat kiválasztani.
Mivel nem szeretnék feleslegesen telepítgetni appokat, így tudnátok ajánlani olyat, ami tudja azt, amire szükségem van?-= Pancsermeste® =-
-
bigdady
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz SunMount3r #114673 üzenetére
Még annyit hozzátennék a Solid Explorer-hez (ha már ajánlottam), hogy simán lehet benne nézegetni a beépített képnézegetőjével fotókat akár egy tömörített állományban is, nem kell hozzá kicsomagolni.
-
S e t h
nagyúr
Reszeltek a samsung internet browser beta verzió éjszakai módján, végre lehet is látni vmit, eddig nagy homály volt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MikeWazowski
veterán
válasz Pancsermeste #114864 üzenetére
+1 az Outlookra.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zhata
senior tag
válasz Pancsermeste #114860 üzenetére
A Bluemailben megvan a lehetőség a fiókok egyedi hanggal történő jelzésére. (Fiók - különféle fiók beállítások -specifikus beállítások - fiók kiválasztás - értesítési hang - egyedi kimenő hangok.
-
csipuka
senior tag
válasz Pancsermeste #114860 üzenetére
Hogyhogy eltunt? Nekem a label-eknel ahogy megadom hogy mit szinkronizaljon, mar evek ota ott van az egyedi ertesitesi hang. OP3T, android 7.1.1
-
air
nagyúr
válasz MikeWazowski #114865 üzenetére
Kérlek mutasd meg, hogy az Outlookban hol lehet egyedi értesítési hangot beállítani!
Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de nálam nincs benne ilyen opció.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Pancsermeste
őstag
válasz csipuka #114867 üzenetére
Gmail-ben a kiválasztott fióknál elvileg tudnék hangot választani, de nem egyedileg kezeli mappa választással, hanem az androidos root mappát ajánlja fel, hogy az ott lévő hangokból választhatok.
Itt van ni.
Nos, a teló frissítés előtt, itt a legfelső sorban volt olyan, hogy további csengőhangok... ami most eltűnt. Így csak az itt lévő gagyi hangok közül tudok választani. Ha nem a gmail-ből nézem ezt, hanem a droidos setupban a hangok menüjéből, akkor az itt lévő értesítések alapértelmezett csengőhangjai menü alatt szintén ugyan ez jelenik meg, itt is eltűnt a további hangok lehetőség. (Thor E; 7.0)zhata: Kipróbálom a BlueMail-t.
-= Pancsermeste® =-
-
janakbacsi
őstag
quickpic alkalmazás állandóan leáll. tudnátok ajánlani valamilyen gyors és korrekt képnézegetőt? gyári galéria nincs ezen az xosp rom-on.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Chromecast 2-höz melyik apk-ot ajánlanátok ami mindent játszik nem akadozik ? Gondolok itt saját videók,képek,webes élő videók,youtube stb..szóval minden egy alkalmazásban. A play áruházban a bőség zavara van
-
Pancsermeste
őstag
válasz #49738752 #114874 üzenetére
Igen, pl. az audiot tartalmazó mappákból, vagy pl. mint a myMail-nél bedobja a teljes mappa struktúrát, és a tárhely tetszőleges mappájából válogathatok hangokat.
Nos, a tárhelyen ezek az általam is hozzáférhető alap droidos mappák vannak: Alarms, Notifications, Ringtones. Ezek mindegyike üres volt eredetileg. Mindegyikbe másoltam .mp3, .ogg audio file-okat, de egyik se jelenik meg a gyári hangok mellett, így ez a lehetőség kilőve.
Rootolni egyelőre nem szeretném a telefont, inkább nézek másik levelező progit.
Nagyon sajnálom a myMailt, hogy nem tud fiókonként különböző értesítési hangot, mert nagyon megszerettem, nagyon jól használható app.-= Pancsermeste® =-
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a fórumtársak segítségére!
Volna ez az AVL Pro antivírus ami az összefoglalóban fel van tüntetve.
Letöltöttem telepítettem és van 3 funkcó benne.Analyzer,Task Manager és System Detection.
Task managert vagy a system detectiont, ha elindítom enable it gombbal több percen keresztül nem csinál mást csak töltés visszajelző mutatkozik egy kör formájában(mit pc-én az egér kurzor) alatta egy cancel és download gombokkal.
Meddig kell várni, hogy történjen valami?
A másik kérdésem:
Vásároltam egy dalt google play-en és le is töltöttem majd bekerült a play zene listájába.
Van-e megoldás arra, hogy sd kártyára mentesem a dalt és csengőhangként tudjam használni?
Nagyon fontos lenne! -
bigdady
nagyúr
Tudtok olyan mail alkalmazást ami kezeli a jelvényeket hány olvasatlan üzenetem van gyárin kívül? Az sem baj ha wear kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Teodor52 #114885 üzenetére
Utánakerestem, és állítólag ez a szám a Telekomé, és olyan esetben küld a mobil valamit erre a számra, ha google playes vásárlás történt, és az van beállítva, hogy a telekomos számlára terhelődjön a költség.
Javaslom, hogy hívja fel a telekom tudakozóját ez ügyben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teodor52
senior tag
válasz ollie #114886 üzenetére
Felhívtam a telekomot küldözgettek ide oda senki semmit nem tud ezzel kapcsolatban.
A szám nem ismert nálukViszont egy jó barátom is segített egy másik oldalról és adott egy képet illetve egy linket ami fedi majdnem a valóságot vagy fedi is, de számomra még mindig nem érthető, hogy az sms ellett küldve nem bejövő volt mégegyszer:
Mert, ha rámegyek az sms részleteire, akkor az alábbiak láthatóak:-Típus: szöveges üzenet
-Címzett: +36308080015
-Elküldve: 22:30
-Kézbesítési jelentés: Nem kérték
-Állapot: Elküldve -
bigdady
nagyúr
Hali
Nektek jelez a facebook app? Nálam csak ikon megy semmi más (s8) Lehet vhogy resetelni?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz Bferibörs #114890 üzenetére
Na én magam is kipróbáltam a telekomos számlázásra való beállítást a google play-en.
Ez bizony a telekom száma ugyanis, ha belépek a play-be és a fizetési módoknál beállítom a telekomos számlázási lehetőséget, akkor egy pár másodpercre a felugró ablakban a következő üzenet jelenik meg:-Mobilszolgáltatója részére fiók ellenőrzési sms küldése folyamatban!
Azonnal megnéztem az üzeneteimet és ott virított a tárgyként említett szám és DCB-és üzenet tartalom!
Innen is nagyon szépen köszönjük a barátomnak másik oldalról és a kedves fórumtársaknak a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz janakbacsi #114873 üzenetére
Igen, QuickPic
Újra aláírt korábbi verzió, nem akarja majd frissíteni a play.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest