Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
mikk2000
őstag
válasz Bferibörs #115831 üzenetére
Kösz (és a többieknek), PC-n használok ilyet, de nem a telefonján akarok matatni, hanem barátkozni az android rendszerrel.
Végülis a BlueStacks-al tudok alkalmazásokat telepíteni, pl a dropbox-ot, de pl. a viber telepítése, majd indítása után az rövid idő múlva simán kilép, azaz használhatatlan. -
spiderpig820
aktív tag
válasz D1L1ZS #115852 üzenetére
redmi 4x-re így állítottam be:
a beállítások/további beállítások/nyelv és bevitelnél lehet választani a billentyűzetek közül.
a jelenlegi billentyűzet beállításban ott van az xperia is, csak kikapcsolt állapotban. átállítottam a kapcsolót és már ott volt a választható billek között is4B
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #115842 üzenetére
Én már ezer éve Swiftkey-t használok, hiába van Xperia telefonom. Engem zavar, hogy a gombok magasságát nem lehet benne változtatni, alapból kicsik szerintem.
-
lovi27
addikt
válasz Somatom #115851 üzenetére
Nincsen csak alfa állapotú még. Ha egy évet tudtunk várni, akkor egy-két hét már igazán nem számíthat. Biztos vagyok benne, most hogy kijött a 'hivatalos' rovo féle xposed, ebből is rövidesen jön a tesztelt változat. Az ilyen-olyan gányolt kiadások meg nem érdekelnek.
-
Bozek
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #115859 üzenetére
Hol? Én nem találtam benne, bár tény, hogy sokat nem is kerestem. Hozzászoktam a Swiftkey-hez.
-
llaszlo
veterán
Olyan képszerkesztő programot keresek amivel lehet olyan kitakarást csinálni, hogy egy csillagban látszik a kép körülötte pedig vagy halványítba van vagy fekete a kép. persze más formákat is lehessen kivágni
-
air
nagyúr
válasz llaszlo #115862 üzenetére
Ez a Photo editor tud ilyet.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
olyan fénykép és videófelvevő programot keresek aminél teljesen le lehet némítani a hangot hogy előadás közben a monitoron lévő dolgokat lefotózhassam vagy videózhassam.
És a minősége is jó legyen. -
-
Bozek
nagyúr
válasz Soockit #115868 üzenetére
Tehát adnak 50% kedvezményt, ha meg újrarakod a telefont, akkor ugyanennyiért újra megveszed? Az úgy egyben 100%-os ár. Vagy mit értettem félre?
Mondjuk még a 4 ezer Ft-os ár is túlzás azért, hogy életre szóló frissítést kapj, a többi alkalmazás esetében ennél olcsóbban megkapod ezt.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Mennyire lehet megbízni a beállításaimban, ha egy amúgy "kíváncsi" programtól megvonom a kellemetlen jogosultságokat? Betartja az én szabályaimat? Nem kerüli meg, nem állítódik vissza? (Android 6.0.1)
Nem sumák helyről töltök le alkalmazásokat, hanem a hivatalos Play-ről.[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
-
IG55
senior tag
Olyan időjárás appot keresek, amelynél lehetőség van widgeten megjeleníteni több város aktuális hőmérsékletét. Úgy értem, egy widgeten belül. Köszi!
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom, idetartozik-e ezert offba teszem.Google Musicban volt 3 honapig ingyenes proba lehetoseg,, en kiprobaltam, de 3 napig se hasznaltam azta. Most lekellene mondani a szolgaltatast, mert azt irja kovetkezo szamla 1490ft 10.31-en.
Mikor ramegyek, hogy lemondas, akkor viszont vagy telenort kert, de arra irja, hogy nem engedelyezett, vagy bankszamlamat akarja adjam meg. En meg azt nem szivesen adnam meg. Nehogy belenyuljon es levegyen nekem a penzbol.
Na most, hogy tudnam ezt torolni? Vagy magat az appot toroljem, hogy ne vegyen le penzt?Üdv.: kóóó!
-
Yofej75
aktív tag
Szia!
Ha már vásároltál vmit a Play Áruházban akkor ismerik a számlaszámod. Szvsz nincs mitől félned.
Én szinte az összes telefonommal kihasználtam a 3 ingyenes hónapot...
Üdv:
RobiAzt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
gulyasa
őstag
válasz Bozek #115873 üzenetére
Ez el sem indul, illetve felvillan, aztán egyből jön az üzenet, hogy "Sajnáljuk, az alkalmazás leáll".
Egyébkén visszatérve az Andromoza-ra...
Írtam emailt az app készítőjének is a hbáról. Most válaszolt, hogy ismertek számára a problémák, de megoldani egyelőre nem tudja, mert sűrűn változik a mozanapló, ő meg most az egyetemi tanulmányai miatt, nem tud foglalkozni vele.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
D1L1ZS
őstag
válasz spiderpig820 #115856 üzenetére
Na én voltam a balfék. Van egy menü virtuális billentyűzet, majd billentyűzet kezelése, majd ott lehetett aktiválni...
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
luigiFARKAS
újonc
Sziasztok.Ne haragudjatok hogy ide írok de csak most kerültem be a csopiba.Ha tudtok légy szíves segítsetek .trend pluss 7580 samsungomat téglásítottam véletlen.sSe recovery ,se download mód se semmi.A számitogép se ismeri fel.olvastam ,hogy páratoknak sikerült életet lehelni az ilyen tellóba.Ha tudtok kérlek segitsetek vagy ha nem csak annyi hogy melyik fórumra irjak.Köszönöm
-
Soockit
aktív tag
válasz Bozek #115869 üzenetére
Rosszul értetted, amikor feltelepíted a telefont akkor mondjuk 8 napig kedvezményesen megveheted 4.xxx Ft-ért, majd ha letelik ez az időszak akkor már csak 8.xxx Ft-ért. De ha Te kedvezményesen akarod újra megvásárolni akkor csak nyomsz egy resetet és újra felkínálja a 50%-os lehetőséget!
-
kalasz
tag
válasz jonnyjoker01 #115859 üzenetére
Udv!
Atneztem a beallitasokat de nem talaltam a magassaggal kapcsolatos beallitasi lehetoseget. Elarulnad az utjat modjat, hogy hol lehetseges ezt a funkciot el erni?A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
nagyúr
Action Launcher-ben töröltem véletlen az app drawer gombot. Hogy állítom vissza?😫
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
7Sony7
addikt
Root nélkül meg tudom nézni valahogy, hogy milyen governorokat támogat a telóm?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zsoltzsolt
addikt
Ha akartok jó tárcsázót, próbáljátok ki a Drupe -t.
Van benne beépített hívás felvevés, a hangfelvételeket szinkronizálja küln mappába a gdrive-ba, mellesleg szép.
Hívásblokkoló is van benne.
Sőt hazafelé észrevettem, hogyha érzékeli, hogy utazol (nagy sebességgel mész), akkor átvált nagyobb ikonokra, hogy könnyebb legyen pl. vezetés közben használni.
Ja és ingyenes.
És felismer számokat vagyis ma felhívtam egy gyrosot, erre megjelentette, hogy Kemal (ez a gyrosos cég neve) és el is lehetett így menteni a névjegyek közé.[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz zsoltzsolt #115894 üzenetére
Az új verzió már mutatja a közelben lévő helyeket is. Benzinkút, étterem, miazmás. Jobb szélső ikon fent.
Fel lehet hívni, térképet kérni oda, értékeléseket olvasni - hasznos cucc.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zsoltzsolt
addikt
válasz -igu- #115897 üzenetére
Ja, igen, köszi!
Még azt nem tudom, hogy alapértelmezetté, hogyan tegyem, ha lehet egyáltalán.
DUal simes telóm van (Moto Z) és mindig felugrik az eredeti tárcsázó pop ub ablak, hogy kiválasszam a, hogy melyik sim-ről kezdeményezem a hívást. Ezt a választási lehetősséget meg akarom tartani, de jó lenne Drupe-n belül valahogy.Most nézem, Tallinban vagy??
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz zsoltzsolt #115898 üzenetére
Settings - Apps - fogaskerék fent - phone app - drupe kiválaszt
Dual SIM: Drupe beállítások közt második fül (dialer) alatt megtalálod. Onnan kezdve mindkét SIM-nek lesz "gombóca", arra húzod rá a kontaktot, amelyikkel hívni akarod.
igen, Tallin. Nyaralás utolsó estéje, holnap már otthon ebédelek
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs