Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz spacejoker #50542 üzenetére
Elnézést, félreérhető voltam. Sem a 100qcr, sem a 933R nem túl stabil. Nyilván vannak, akik meg vannak velük elégedve, mert gyönyörű a kijelzője, és csak olvasgat vagy filmet néz vele, de rengeteg a panasz rájuk, akár itt a PH topikjaikban is.
Én is a fenti kettő közül vettem volna, de (talán szerencsére) elvették a kedvemet tőle. Így lett egy Onda V975M. Ez is megakad néha, mint minden droid, de alapvetően nincs baj a teljesítménnyel, mindent folyékonyan visz ezen a felbontáson.
Volt iPad2-m (1024x768) is, láttam is rajta a pixeleket, de teljesen élhető volt, így mindenképp saját szemeddel is tapasztald meg, hogy elég-e az 1280x800.
Az A7-es procik frissebbek, kevesebbet fogyasztanak, de jellemzően alacsonyabb órajelen is járatják őket, így kisebb teljesítményt produkálnak, mint az A9-ek általában. Ami az Ideapad S6000-ben van, azt oda-vissza megeszi az RK3188.A "márkásabbak" közül jó eséllyel találsz közösségi fejlesztést, supportot. De ezek leginkább a bestbuy vagy sztárgépek, mint pl. a Nexus sorozat vagy a Galaxy Tab fő készülékei. Amelyeket a legnagyobb példányszámban értékesítik, mindig ahhoz vannak a fejlesztések is. Nálam ez általában egy fontos szempont.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest