Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz Tálydi #50600 üzenetére
Szia, ehhez mit szólsz?
Cube U25GT-C4W 7" Quad Core 1GB/8GB Android 4.4 GPS HDMI WIFI Tablet PC Camera
-
Zeki
nagyúr
-
zka67
őstag
Szia találtam egy összehasonlítást az Immersion.16 vs MALI-400 GPU-król:
-
Zeki
nagyúr
-
őstag
Mit lehet arról tudni, h jönnek-e 12 colos kínai tabletek a közeljövőben? Pletykálnak vmit?
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
20-25k környékén keresnék egy tabletot, netezésre filmezésre.
Mivel az ár behatárolja 7-8"-ban gondolkodom.
Belső tárhely igényem nem nagy, bővítést memóriakártyával megoldom.
netet mobilról megosztom rá ha nincs wifi a közelben szóval 3g modem nem kell, de a telefon praktikussági okokból kifolyólag pici a hosszabb netezéshez.
GPS sem kell.
Tulajdonképp azért van rá szükségem mert a notebokot le kellett cserélnem asztalira így kell valami olcsó hordozható gép ha utazom.
Szóval az igényeim szerintem nem nagyok, talán csak annyi a fontos hogy jól össze legyen rakva. -
tjb007
nagyúr
Az Immersion.16 a HiSilicon (Huawei) K3V2-ben lévő Vivante GC4000 fantázianeve/kódneve, a Cube Talk 7x négymagos változatában viszont MediaTek SoC van, egészen pontosan az MT8382, amiben Mali-400MP2 van. Ez csak egy szimpla elírás, nem kell vele foglalkozni.
(#50610) CineDOG1
Ebben is MediaTek SoC van, egészen pontosan az MT6592, ami azt jelenti, hogy Mali-450MP4.
(#50611) Freddycom
Semmit.
Most az olcsó Windows 8.1-es modellek vannak náluk terítéken.(#50612) wandor0930
ConCorde Tab DRACO
[ Szerkesztve ]
-
zka67
őstag
Nos, az ACUBE TALK7X tablet szerepel MALI-400-as GPU-val, Immersion.16 GPU-val, PowerVR GPU-val, 2700mAh-s akkuval, 3000mAh-s akkuval, 4GB ROM-mal, 8GB ROM-mal, úgyhogy most már fogalmam sincs.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Akkor ismét.
A négymagos változatban MT8382(=Mali-400MP2), a kétmagosban pedig MT8312(=Mali-400MP1) van. Nincs/nem létezik olyan verzió belőle, amiben PowerVR vagy Immersion.16 (aka Vivante GC4000) GPU lenne.
A belső tárhely és az akku pedig azért tér el, mert léteznek alverziók is belőle.(#50617) St3ven
Jól, de a másik is ugyanolyan jó választás lett volna
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
galaxy 10.1-es tablet közül melyiket érdemesebb venni ?
tab 2 vagy tab 3 ?+
mennyire teszi gördülékenyé a 2 mag a tab-ot ?
(főleg böngészés, kisebb játékok, sorozatnézés)érdemesebb lenne a note régebbi modelljét használtan megvenni ami 4 mag és 2 gb ram ?
vagy amire nekem kell elég lesz a galaxy 1 vagy 2 ?
köszi előre is!
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
60k-s árkategóriában melyik tablet lenne a legjobb választás? én a nexus 7-tel(2013) szemezgetek. De lehet várok az új 8"-os nexusig, hátha lentebb nyomná az árát, bár nem tartom valószínűnek, hogy rettenetesen lentebb nyomná.
Lényegében a kérdés adott, 7-8" lenne az ideális, filmre, zenére, némi játékra és lényegében az ágyban fetrengésre kellene. Napi szinten sajnos nincs szerencsém használni androidot, majd 2 éve volt, azóta igaz nyomon követem, fejlődött sokat. DE úgy érzem tudok neki most adni egy esélyt tablet személyében.
A választ előre is köszönöm!u.i.: Természetesen bármilyen gépet megnézek/hallgatok, ebben a ~60k-s keretben. Nekem a stabilitás lenne a legfontosabb és, hogy a mennyiség ne menjen a minőség kárára.
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Sziasztok! Ha a 8 colos paletta és az olcsóság a cél, akkor mely márkák kerülendők és melyeknek nézzek utána? Pl. Concorde, Alcor?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
nézelődök itt vmi komolyabb, gyors tabletet.. nem ijedek meg a kínai modellektől sem, egy Pipo-m már van és szuperül működik, de nem én használom - úgyhogy most magamnak néztem ki egyet: [link]
Ez egy 2G RAM-os, 3G/LTE képes, 8-magos motyó, ránéznétek esetleg ? Vannak tapasztalatok erről, hogy pörögnek, úgy értem, mennyire gyorsak a mindennapi használatban ?
A Pipo egy M9 Pro 3G modell, 4 mag Rockchip, 2G RAM, stb, de nem egy sebességbajnok.. (és nem AnTuTu-ra gondolok itt, hanem amúgy). Bár a RileyROM féle firmware-el egész jó.
Lett egy Galaxy S4-em (céges), na az pikkpakk.. szívesen látnám viszont azt a sebességet - hacsak nem még többet - egy tabletben, kérdés, hogy a linkelt modelltől elvárható-e ez kb.
-
-
törölt tag
válasz monti0222w #50625 üzenetére
Ok megnézem, köszi !!
-
Skillet
addikt
tablet vásárlás előtt állok. mostanáig húztam. sajnos mindig a telefonomat nyomkodom itthon is, hamar lemerül, pici, kényelmetlen stb. szóval, kell egy tablet.
olvasgattam itt a fórumon. 3 versenyző volt. wayteq, concorde draco és cube.
első kiesett, mert rosszakat írnak róla. lassú, megadta magát pár hét alatt, stb.
második 25 az extreme digitalban, ajándék tokkal, ingen kiszállítással. körülnézek majd, hogy van-e jobb ajánlat.
a 3. meg ugye EZ lenne, amit már korábban linkeltetek.
ennél kérdéses az áfa, ugye. van rá esély, hogy ki kell fizetni rá. akkor meg már 22 környékére dagad az amúgy kellemes összeg. az meg már nem áll messze a 25 ezres concorde-tól. csak itthoni garancia intézés, stb.
van esetleg olyan forrás külföldről, hogy nem kell plusz költségekkel (vám/áfa) számolni?
mert akkor érdekelne a cube. ha 5-7 ezret lehetne nyerni, az már nem rossz. annyiért megrendelném kintről. pár ezres különbség viszont necces. hiba esetén postázhatom vissza, az is pénz.
egyelőre concorde gyanús a dolog...hacsak nincs jobb ötlet.
köszönöm.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
parkr
őstag
Üdv!
Ismerősnek van egy Alcor tabletje, ami bekapcsolás után az android feliratos töltőképernyőt mutatja aztán újraindul.
Factory reset sem segített.
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
cikasz
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy prestigio multipad 4 quantum 7.85 tabletem amire szeretnék filmeket konvertálni mkv-ból. Tudtok ajánlani egy programot amivel meg tudom ezt tenni?köszönöm.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Lovi24
senior tag
Aki rendelkezik Cube tabbal ,meg tudná mondani mennyire megbízható ez a márka?
Találtam egy jófajtát : Cube talk 9xNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
cikasz
őstag
válasz cinemazealot #50635 üzenetére
Mert 720p-ben van letöltve és 2,4gb. Gondoltam ha 1024*768-ba át tudnám konvertálni akkor jóval kisebb lenne a mérete.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
atiiika
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Gyors tanácsot szeretnék kérni!
Lányomnak szeretnék tabletet vásárolni (12 éves), max 30-ezret tudok költeni rá.
Ezért az árért melyik a legjobb, amely megfelel az igényeknek?
(játék, netezés, videózás) -
kgyuri
tag
válasz atiiika #50640 üzenetére
Ha magyar beszerzés:
Lenovo IdeaTab A3500L (A7-50) Ár: 2000Ft-s Paypal kedvezménnyel: 32.900 Ft.
Fórum: Prohardver Lenovo IdeaTab A3500L (A7-50) fórumIgaz 3000Ft-vel a keret felett van, de szerintem jelenleg 7" kijelzőben itthon best-buy jelenleg.
(Mondom ezt, akinek Vega 7108 tabletje van.) -
Skillet
addikt
válasz atiiika #50640 üzenetére
szeintem meg concorde draco. extremedigital. ajándék tokkal 25e ft.
a lenovo gondolom amúgy sem jöhet szóba, mert több, mint amit erre szántál.
így az, kiesik. a cube szóba jöhet. de számítani kell az esetleges áfa megfizetésre, meg a körülményesebb gariztatásra.
hasonló okok miatt én is a concorde-nál maradtam. ha mást nem találok, a héten megveszem.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
485
aktív tag
sziasztok,
milyen az Onda V975i? használja már valaki? köszi
-
janaman01
addikt
sziasztok tabletet szeretnék rendelni kinából kb 190 usd körül ( max) (plusz tréfa ha lesz...)
kérdésem milyet ajánlanátok , amit kinéztem az ez lenne....( 8 mag vagy 4, tudjon simet kezelni..otg fontos)
a válaszokat előre is köszi.a geekbuying mostanában mennyire megbizható?
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Gyereknek néznék tabletet 25-30ezer forintért, játékra, netezésre. Az alábbiak közül melyikről tudtok jókat mondani?
ConCorde Tab DRACO - 25 eFt
WAYTEQ xTAB-7X - 30 eFt
NAVON Predator 8 - 35 eFtA ConCorde sokkal elmarad teljesítményben a másik kettőtől? Mert 25 ezerért jónak tűnik.
Esetleg más alternatíva amit ajánlotok?
Köszönöm!
-
Skillet
addikt
kérdéses, mennyire van szükséged egy dual sim-es tabletre. ha nincsen, akkor a wayteq túlzó lehet.
meg amúgy is "csak" 2 magos. a concorde 4 magos.
csak ugye a concorde meg gps-t nem tud, sajna.
már akinek fontos ez a funkció.
nem tudom, a többin mi fut, de a draco-n kitkat.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Kar07
tag
válasz Skillet #50649 üzenetére
Gps és dual sim nem kell (nem ezek miatt néztem). Az otg-t kihasználnánk, de inkább a kijelző, teljesítmény, üzemidő lenne lényeges.
A Wayteqnek IPS kijelzője van, ezt láttam élőben és szép képe volt.
A Navon is IPS de 8"-os, emiatt ezt venném csak ez már túllépi a keretet kicsit.
A Concorde Draco az ára miatt lenne jó. Azt nem tudom ez milyen kijelzős, és kérdés hogy mennyire megbízható, megéri-e 10k-val inkább többet költeni a Navonra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Büszke apukák és anyukák topikja
- BestBuy topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek