Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
35k-ig melyik 8"-os tablet ajánlott?
MSI Primo 81 esetleg bevállalható, nettre, filmre?[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
MiPad 315 USD-ért jó vétel? Ez a Bruttó ára....
Chipset
CPU: NVIDIA Tegra K1 Quad Core 2.2GHz
GPU: Nvidia Tegra K1 GPU ,a potent 192-core Kepler GPU
RAM: 2GB LPDDR3 RAM
Others: eMMC 4.5 high standard flash memory
System MIUI V5Screen
Display Size: 7.9 Inch
Type: IPS, capacitive touch screen
Resolution: 2048 x 1536 pixels(~326 ppi pixel density)
Screen Color: 16000K Colors
Multitouch: Yes
Technologyse the touch screen without taking off your gloves,OGS
Camera
Rear Camera: 8MP
Front Camera: 5MP
Video Capture: Rear and Front support 1080p@30fps
Network and Wireless Connectivity
WiFi: 802.11/b/g/n/ac,WiFi Direct
Bluetooth 4.0: HIDBattery capacity and life:
Non-removable 6700mAh lithium-ion battery -
Redmaster
csendes tag
Üdv. Én is lehetséges tabletfelhasználó leszek a közeljövőben, a [tabletet] egyik ismerősömtöl fogom megvenni. De szembekerültem egy olyan problémával hogy sehol nem találok pontos leírást arról hogy milyen proci van benne. Egyik helyen ARM cortex A8-at másikon A9-et írnak valahol 1.2 Ghz-t a másikon 1.6-ot írnak. Hogy tudnám ezeket leellenőrizni? A válaszokat előre is köszi
Baconbe csavart szalonna
-
D@ni88
addikt
Sziasztok.
Az Asus MeMoPad HD 10 ME102A-1B021A-nál van jobb választás ebben a kategóriában?
Köszi
Dani -
Lovi24
senior tag
válasz nimfas #51154 üzenetére
+ 48 usd eu warehouse shipping?
Én ezeket is megfontolnám: xiaomishop.hu és hardveraprós rendelés
De ha az általad említett áron felül már semmi költség nincs,akkor dobj egy linket privátbanNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Dalzarus
tag
válasz tjb007 #51131 üzenetére
Ma megtapiztam párat. Igazából a legfontosabb ami kikristályosodott, hogy nem kell 8"-nél nagyobb képernyő, az is untig elég. 80k-s árig mi a bestbuy 8" tablet filmnézésre meg netre meg egy kis játékra? Illetve ha úgy döntenék, hogy kellene a 3G, de nem szeretnék nagy teljesítménycsökkenést, akkor mennyivel kéne emelnem a keretet és akkor mi lenne a best buy?
-
tjb007
nagyúr
Sorban:
1. Igen, tele van a Samsung cuccaival, és a RAM-ból is elég gyorsan ki lehet futni, ha a Samsung szoftveres extráit (pl. Multi Window stb.) intenzíven használod.
2. Igen, jó.
3. Papíron nem túl nagy az akku, de 7 órás üzemidőnél (játékkal kevesebb) is többet ki lehet belőle sajtolni, persze megfelelő beállítások mellet.
4. Néha van egy-két apróbb megröccenés, de nem vészes.
5. Kiváló, az egyik legjobb.
6. Játszi könnyedséggel.
7. Ez most egy komoly kérdés volt ? Persze, hogy jobb(#51147) sbazsi
Nem a lesz szebb és jobb dolog miatt írtam ezt, hanem azért, hogy ne te legyél a bétatesztelő. Sokan megtapasztalták azt itt már a saját bőrükön, hogy nem érdemes egyből ugrani azokra a modellekre, amiben még csak bevezetés alatt lévő SoC van, de ugye mindenki úgy tesz ahogyan azt jónak látja.
Ez csak egy jó tanács volt, nem kötelező megfogadni(#51148) artiny
Az csak kimenet, szóval nem.
(#51151) nobiand
Isten igazából mindkettő, de a TabPRO 8.4 különösen. Nehéz kérdés, szerintem döntse el inkább a párod.
(#51153) zebede
Igen, bevállalható.
(#51154) nimfas
Ha tényleg bruttó, akkor igen, annyiért jó vétel.
(#51157) D@ni88
Nincsen.
(#51159) Dalzarus
3G nélkül az LG G Pad 8.3, ha viszont kell a 3G is, akkor még egyszer ennyivel emelned kell a keretet.
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Ajánlanátok tabletet 20ezre ft körül,gyereknek csak játékra kellene,nézegettem rengeteg van és kezembe sose volt semmilyen eddig,2-4 magos 1gb-ram legalább.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
Hungarikum87
tag
tjb007 ha gondolom a Pipo P9 első szériájából nem nagyon kéne még rendelnem majd? vagy szerinted elég stabilak lesznek az elejétől?
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
Lovi24
senior tag
válasz Hungarikum87 #51170 üzenetére
Én P4-et rendeltem,elvileg a héten érkezik. Kíváncsi vagyok már nagyon
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
q2w3
senior tag
Ha valakit érdekel írtam egy kis beszámolót az új ASUS MeMo Pad 8-ról itt tudjátok elolvasni!
Ha bárkinek kérdése van, írjon![ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz Hungarikum87 #51173 üzenetére
Úgy lesz !
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
tjb007
nagyúr
válasz Hungarikum87 #51170 üzenetére
A P1-gyel van gond bőven (durván melegszik, akad, sokszor érzéketlen kijelző stb.). Hogy a P9 milyen nem tudom, nem írnak róla túl sokat, de nem nem gondolom, hogy annál sokkal jobb lenne a helyzet.
Mindenki döntsön belátása szerint. -
Mcleod
tag
Sziasztok!
Erről hallottatok már? : http://m.tinydeal.com/product/cube-talk9x-u65gt-97-android-44-octa-core-3g-tablet-phone-130266 Speckók alapján ütősnek tűnik... (bocsi, nem tudok normálisan linkelni telefonról)[ Szerkesztve ]
Csak egy maradhat!!
-
myk74
senior tag
Csepp és por álló tabletet tudtok ajánlani?7 col elég.Az ár elég képlékeny.30-60k
Külföldi beszerzés is lehet.[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Ismerősnek kellene 8"-os tablet 50-60k árfekvésben, ennyi követelmény ismert:
- GPS a legfontosabb
- minél erősebb proci és minél több RAM
- HDMI (esetleg)
- hazai beszerzés+garancia
- olcsóbb lehet, drágább nemMi most ilyen árban a best-buy?
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zeki
nagyúr
-
Pocokpofa
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet fogok vásárolni a kölezljövőben. Már sok oldalt nézegettem és találtam is egész jó cuccokat!
pl. Nexus 7 2nd gen de kicsit drága és szeretnék ennél nagyobb képernyővel rendelkezőt.
Most találtam egy ilyet, de nem tudom hogy ez mennyire megbízható márka és gép: FNF iFive Retina, elméletileg 7.9 inch, 2048*1536 és Quad Core 1.6GHz, 2 GB DDR3 rammal. 40000 Ft körüli árral. EZ valami átverés vagy pedig tényleg ennyire király? Nem lehet hogy 1 év után meghal?
De ajánlhatnátok ti is, ha tudtok valami jobbat. Lehet külföldről is és használt, de törés, (karc) mentes.
Max 50-55 ezer Ft, 8-10 inch és lehetőleg ne 800x640 es hanem mondjuk HD felbontású minimum.
Köszi előre is! -
tjb007
nagyúr
válasz St3ven #51179 üzenetére
ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), Dell Venue 8 Base
(#51182) Pocokpofa
Nem átverés, Kínában ennyiért is lehet kapni tabletet, sőt, olcsóbban is. Persze erre még általában rá szokott jönni az áfa is, tehát azt is érdemes belekalkulálni az ára. Mindegyik márkával vegyesek a tapasztalatok, így ennél is, és bizony itt is benne van a pakliban mint minden egyes terméknél márkától és származási helytől függetlenül, hogy 2 óra használat után meghal.
ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), WayteQ xTAB-9, Lenovo IdeaTab S6000L, Lenovo IdeaTab A5500 stb.
Ezek mind beleférnek ebbe a maximum 55e forintos keretbe, mindegyik HD kijelzős, de gondolom van ennél valami konkrétabb elképzelésed is. -
artiny
őstag
koszonom az eddigi válaszokat.
Egy uj kerdes:
- Elromlott egy Samsung DUOS amiben 5Mpx es fenykepezo van.
Vane gy Concorde Tab Speed ,amiben ennel jovval gyengebb a kamera. Szoval kilehetne szerintetek cserelni ...es ha megtudnam oldani akkor a tablet FELISMERNé ha fenykepezesre adom a fejem,es mukodtetni akarom...? -
Dalzarus
tag
Megrendeltem a Tab Pro 8.4-et. Remélem maholnap kihozzák. Majd írok a tapasztalatokról
-
pruzsi
őstag
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Elsőre túl sok az info a visszaolvasott 10 oldal után ezért úgy döntöttem felteszem a kérdésem és max ignoráltok
Szóval csajomnak vennék egy tabletet, mert már elég régóta sír a szája érte, meg én mindig lefoglalom a PC-t mert ugye azon dolgozok..
Szóval a felhasználás jellege, netezés, filmnézés (ha lehet külső hddről vagy pendriveról), néha 1-2 gagyibb játék, de azért néha szokott NFSezni is..
MAX 85k-m lenne rá, de nem szeretnék túlságosan elszállni.. ár érték arányban a legjobbat szeretném megvenni, ami akár 1-2 év múlva is jó és nem kell félévente újrahúzni, mert a sok letöltött játéktól, szemetelős dologtól akad..
Ami elvárás, hogy 10"os legyen, Wifis, és legalább 720p felbontású 200+ppi de minél több annál boldogabb leszek... 3G és mobil rész nem kell bele, mert ami van 3G simünk az a telókba vannak szóval nem tudnánk kihasználni, és nem akarok azért egy mobilnetet is fizetni mellé és ha lehet legyen bővíthető memóriás.
Úgy gondolom, hogy a 2G ram most már szinte alapfeltétel egy komolyabb gépnél, de cáfoljatok rám
Légyszi ajánljatok nekem típusokat ár érték arányban, hogy kicsit megkönnyítsétek nekem a választást!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv,
Kardi[ Szerkesztve ]
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
St3ven
addikt
válasz tjb007 #51183 üzenetére
Az ASUS MeMO Pad 8-ra én is gondoltam , illetve még a Lenovo Yoga Tablet 8 jött szóba, nem tudom, azt merjem-e ajánlani.
szerk.:
Illetve most nézem, az ASUS-ban nincs GPS?[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Throme
veterán
válasz artiny #51184 üzenetére
Valószínűleg nem csak pixelszám eltérés van a két kamera közt, hanem más gyártótól származnak, más a kialakításuk.
Lehet jobban járnál, ha szerválnál valahonnan egy selejtes (törött, tönkrement...stb.) Samsung DUOS tabletet, aminek a kamerája ép.
De még így se biztos, hogy ezzel megoldódna a problémád, mert nem biztos, hogy a kamera rossz, lehet a hozzá tartozó áramkör valamely más alaktrésze adta be a kulcsot.
Ilyen problémákhoz kapcsolási rajz és működés/alkatrészek ismerete nem árt.Aztán lehet más tud szolgálni egyszerű megoldással....
Más lehetőség:
Esetleg kérdezd meg a szervizt, hogy miben fájna egy ilyen javítás, ha bevinnéd.
Nekeik van (tudnak rendelni) alkatrészük.
Vagy ha valahonnan meg tudod szerezni a hibás kamera típus számát talán még kínából berendelve ez lenne a legolcsóbb megoldás.Szerintem.
-
pozsoka
senior tag
Üdv,
[link]
egy ilyet 1 évesen 20 ezerért érdemes lehet megvenni alap netezésre, rádió hallgatásra?Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
tjb007
nagyúr
válasz artiny #51184 üzenetére
Nem.
(#51188) kicsi kecske
ASUS MeMO Pad HD 10
Amikben 2GB RAM van, azok 4:3-as képaránnyal bírnak és játékra sem épp alkalmasak, de ha így is érdekel, akkor jelezd.(#51189) St3ven
Van benne: [link]
Lenovo Yoga Tablet 8-at csak akkor, ha az üzemidő a legfontosabb, és minden más sokadrangú.(#51191) pozsoka
Ha működik és nincs vele gond, akkor igen, de az azért kalkuláld azt is bele, hogy ha elromlik dobhatod a kukába.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Hátha itt van valaki aki jobban ért a dologhoz vagy tudnátok ajánlani valakit?
Prestigio Multipad 7 HD bootloopos és csak az első képernyőig jut el.Power gomb + hangerő(+) -ra bekapcsol de nem lép be recovery-be.
ADB-módba Power+hangerő(-) belép gépre rádugva drivert rátudtam erőszakolni de a végén kiírta,hogy az "Eszköz nem indítható el kód10"[ Szerkesztve ]
-
kicsi kecske
tag
válasz tjb007 #51192 üzenetére
Hmm, akkor nem egyszerű a döntés
Nem feltétlen ragaszkodom a 2GB RAMhoz, csak gondoltam azzal nem nagyon fordulhat elő az ilyen általános akadás, mint pl az 1GBosoknál.
Ami nem 4:3as az 16:9es? Mert pl arukeresőnél kb a felbontások 80%-a ami nem 4:3 az nem 16:9 hanem 16:10 nek felel meg..
A 4:3as felbontás azért nem ajánlott játékra, mert torzít a képen és csúnya lesz rajta a játék+romlik az élmény?Nézegettem most a TABPRO 10.1et ami ugye 130nál kezdődik, de találtam egy szinte újat 100 alatt, aminek a ppi-je 300, 2G, 2560 x 1600, bővíthető stb.. ha inkább rádobok egy kis pénzt és átlépem a keretet, akkor szted mennyire éri meg a TABPRO 10.1et választani?
Tudom, hogy andorid forum, de mi a helyzet a win 8.1es gépekkel, ott jobb a választék ilyen téren?
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
tjb007
nagyúr
válasz kicsi kecske #51196 üzenetére
Ami nem 4:3-as az jellemzően 16:10-es. A 4:3-as sem torzít már, legalábbis nem annyira jellemző, szóval ez inkább ízlés kérdése.
A TabPRO 10.1 az egyik lehető legjobb választás, szóval ha teheted, akkor inkább azt vedd.
-
-
marcellx
csendes tag
Sziasztok tudnátok ajánlani nekem tableteket 30-45 ezer között 7" vagy 8" hüvelykes legyen a kijelző, itthon szeretném beszerezni és nem legyen használt netezésre,filmnézésre,könyvölvasára, használnám.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest