Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigacsa
tag
Sziasztok!
Tesómnak van egy Bioniq 700 típusú tablet pc-je. Az a probléma vele, hogy nem áll fel az android rendszer. Bekapcsolás után csak a Bioniq feliratig jut el az ember. A power és a volume gombbal a system recovery-be be tudok jutni. Itt kellene valamit állítani, hogy újra müködőképes legyen? A segítséget előre is köszönöm. -
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék venni egy tabletet. Legfőképp levelezésre használná szóval fontos lenne, hogy jól lehessen gépelni rajta illetve tudjon pst-t kezelni. Mit tudnátok javasolni? Kb. 60eft lenne rá.
Előre is köszi! -
agoka07
senior tag
Sziasztok! A táblagépemet (Qware Pro 3) meg próbálták feltörni mígnem adott egy ilyen üzenetet: "Túl sok mintarajzolási próbálkozás! A feloldáshoz jelentkezzen be a Google Fiókjával " Bejelentkeznék csak nincs lehetőség a Wifi bekapcsolásra. Hogyan orvosolható a probléma?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
hdman
őstag
-
agoka07
senior tag
Újra tettem a ROM-ot. Megoldotta a problémát
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
DAVESSJ8
csendes tag
Ezt a 3 gépet néztem ki. Szinte mind ugyan az csak az ár változik minimálisan.
[CUBE 1]
[CUBE 2] Ha jól látom, ez ugyan az mint az előző, csak ebben kevesebb a NAND FLASH. Mi az a Nand flash?
[CUBE 3]Ebben meg ha jól értem, akkor nem IPS képernyő van.
Jó gépek ezek? Méri megvenni valamelyiket?
Mindegyikben ugyan az a proci meg a gpu???
Elég az 1GB ram?
Esetleg van valakinek, valami tapasztalat?Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz DAVESSJ8 #22566 üzenetére
Cube U30GT-m van.
Gyári töltővel töltés közben szinte használhatatlan volt.Aksija is elkurodott hiába töltötted fel másnap reggel már nem kapcsolt be csak ha rádugtam a töltőre.
Azt hogy ezt mi csesztük-e el az soha nem fog kiderülni mert alapból nem néztem gyári töltővel este kikapcsolás reggel bekapcsolással.De ez már lényegtelen is.-Ott volt a mini usb bemenet amibe csak félig lehetett beledugni az OTG kábelt és emiatt sokszor kimozdult a kábelt.
-Skypeolni lehetetlen volt rajta úgy akadt a kép meg recsegett mintha muszáj volna.
-Fájl rámásolás is kétes volt hol megszakadt hol nem
-Egy rövid Youtube-os videót sem lehetett megnézni mert mindig töltötte lejátszott belőle kicsit megint töltötte ergo a wifije egy rakás hulladék.Sima böngészésre meg filmezésre volt jó ilyen állapotba.De 53 ezerért kicsit sok ezért a két dologért!
Next PC Upgrade: 2022
-
tupacamaru
veterán
válasz DAVESSJ8 #22562 üzenetére
A proci alacsonyabb órajelen jár, de ez már 4 magos.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
DAVESSJ8
csendes tag
válasz Crytek #22567 üzenetére
Meggyőztél.
Asszem megveszem ezt az Ampe A10-et. Remélem nem fürdök be vele.
iPadon meg Tab-on kívül más tablet nem volt kezemben. Játékra ezek a kínai cummók mennyire használhatóak? Nem nagyon szoktam játszani, de ha ne adj isten arra kerülne a sor, akkor menne rajta rendesen egy komolyabb 3D-s játék?tupacamaru:
Közben rájöttem, de azért kösz.4 maggal azért már komolyabban hangzik. Az az 1GB Ram elég egy ilyen gépbe? (nem nagyon értek hozzá )
-
tupacamaru
veterán
válasz DAVESSJ8 #22570 üzenetére
Van egy használt eladó a Vaterán is. Angliai eBay-rő 56k-ért már meg lehet kapni. Én is gondolkozok rajta erősen egyébként. Csak azt nem tudom hogy milyen lehet a support hozzá.
Most nézem hogy én a két magos verziót találtam meg.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Crytek
nagyúr
válasz Guszty81 #22569 üzenetére
6000ft volt nyomkövetéssel légi postával. 6-án adtam fel és 22-én irtak hogy megkapták. Volt sikertelen kézbesítés is közben!
"Menne rajta rendesen egy komolyabb 3D-s játék?"
Miután meghekkelted hogy fussanak rajtuk a pl Gameloftos (a Cube alapból nem támogatja őket) játékok akkor elég jól futnak rajtuk!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
bostone
addikt
Az itthoni piacon keresek 25K körül 7'-os használható tabletet. Létezik ilyen?
-
smkb
őstag
Egy újabb budget árú 2 magos A9-es SoC-al szerelt tab
Acho 905t 106 usd...
Ez pedig a SoC : Nufront Nusmart NS115
Ha ez így halad, akkor lassan tényleg a kínai instant tésztás levesben is többmagos ARM cpu lesz Androiddal...
-
Krissz5435
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
válasz DAVESSJ8 #22576 üzenetére
Ha jól emlékszem 11-12 nap volt mire megkaptam. (Ingyenes kiszállítás és nem volt megvámolva)
Hekkelést nem tudom mivel küldtem vissza gariba nem akartam beletudni.De valami fájlban kell átírni pár sort szóval nem lehet bonyolult.
Elvileg itt valaki leírta de most hirtelen nem találom a megfelelő szót ami kiadja azt a kommentet.Next PC Upgrade: 2022
-
Sanzaa
senior tag
válasz DAVESSJ8 #22576 üzenetére
Akármennyit várhatsz, de a végén akkor is vagy sz@r lesz az , vagy elfogadható
Még mindig jobb, ha megveszed itthonról, ha rossz,visszaviszed és visszakéred a pénzed.
Olvashatsz akármennyi fórumot, a csájna tabletek közt nagy a szórás. Egyik márkát sem merném szívből ajánlani abból a szempontból, hogy az minőségibb, kevésbé romlik el.
Specifikációk nem tartalmazzák, hogy ennek hiányzik a wifi antennája, ebbe nem megy bele az OTG kábel, nem olvassa memókarit stb.
Vagy rendeld meg most, mert később sem leszel okosabb, hogy jó lesz e amit kapsz,vagy sem. Csak ha megjön.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
-
Nara19
aktív tag
válasz gyuszmó #22550 üzenetére
Kb. 6 éve lcd-s gépeken olvasgatok, főleg este. Egy PDA-n (ASUS MyPal 620: 3,5" 320*200 pixel) kezdtem, egy NEC MobilePro géppel folytattam (7" 640*200), egy éve használom a Huawei S7 Slim-et (7" 800*480) és most barátkozom a MyAudio 908A-val (10" 1024*768 IPS).
E-book readerrel is olvasgatok nap közben, ha tehetem (PocketBook 611 Vizplex, 6" 800*600).A tableten olvasáskor engem nem zavar a háttérvilágítás, mert:
- le tudom csökkenteni a fényerőt
- a könyvolvasó szoftverekben (CoolReader, Aldiko, FbReader) van éjszakai üzemmód, itt sötét hátteret és világosabb betűket tudsz beállítani.
[link]
Üdv: Nara[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok
A goclever a104-ről tudtok valamit? Mennyire jó az árához (40 eFt körül van) képest?
-
laszlohu
addikt
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Attici #22588 üzenetére
Ami linkelve van (Freetab 2099) abban nincs GPS (még én is benéztem), laszlohu -nak igaza volt, elírás/kacsa.
Amiben van GPS az a FreeWay TAB 7.0, az körülbelül egy húszassal kerül többe.[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
válasz tjb007 #22589 üzenetére
Kár, hogy azért ez már nem túl olcsó (egy 5-össel olcsóbb lenne tuti nyerő lenen) és erre már csak 1év gari van.
Sehol se írja milyen GPS vevő van benne (csak ennyi: GPS 63 Channels)
Ez mi: TF CARD Support 2x32G Kart TF- két kártyát kezel?
Viszont van rá ICS."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
Érdekes! Itt már 2 év garit írnak.
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
-
tjb007
nagyúr
válasz laszlohu #22596 üzenetére
Ha a gyártó oldalán található adatokat nézem akkor nehezen van SiRF Star IV benne mivel az "csak" 48 csatornás, itt meg 63 -at írnak. Korábbról (június) még úgy rémlik, mintha tényleg SiRF szerepelt volna a leírásban de ezek szerint vagy le lett cserélve egy másikra vagy csak véletlenül elírták.
-
Attici
őstag
válasz tjb007 #22597 üzenetére
Ha már a gyártó oldala is ilyen szedett-vedett, akkor milyen lehet a masina?
Pedig nagyon kis pofás darab, jól néz ki és már lassan kéne is vennem egy új GPS-t, de az xTAB50-et nem merem.
Az iPON írja a GPS: SiRF Star IV-et. Hogy honnan veszik?[ Szerkesztve ]
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest