Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    Sziasztok!
    Némi tájékoztatást kérnék tőletek. Az összefoglaló nem tér ki erre részletesen.
    Mecool KII box, mint az összefoglalóban írva van LE kezeli a tunereket, KIII-nál nincs erről információ. Az volna a kérdésem, hogy a két box közül melyiket érdemesebb vásárolni? Nem szempont a gigabit lan, az szempont, hogy LE vagy CE kezelje a belső tunereket, lehetőleg 8-asnál frissebb legyen a LE vagy CE, még esetleg lehet szempont az, hogy az android jól használható legyen, valóban fullHD legyen legalább az a felbontás, nem csak ilyen felkonvertált 1080p, de ebben tudok kompromisszumot kötni.
    Mindeddig egy wetek playt használtam (az első verziót, nem a play2-t), de tegnap elhalálozott! A wifi chip kisebb "durranással" inkább "pattanással" gyak. szét égett. Hogy arra miért nem került hűtőborda az egy rejtély, ezek szerint szükséges lett volna, de hát így is 5 évet szolgált 0-24-ben, azaz ez valóban 5 évnyi üzemidő ami benne volt.
    Play 2-t sajnos már égen-földön nem találni, pedig azzal volnék igazán elégedett, ha azt tudnék vásárolni (nyilván használtan), ez van... Maradnék a TVheadend-nél, linuxos boxot nem szeretnék. Fontos, hogy TVH szerver mellett az OScam szerver is jól fusson. Fontos, hogy legyen IR szenzor, a remote.conf szerkeszthető legyen, de ahogy látom ez mindkettőnél van, ill. járható, a távirányító épp emiatt nem szempont, hogy néz ki, mennyire használható, lehet a KII gagyi alap távirányítója is, mivel úgy sem azzal irányítanám. Csak az S tuner lényeges.

Új hozzászólás Aktív témák