Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz syler123 #74380 üzenetére

    Leírtam NEM jobb a kerámia! Én ugyan azon a X96Max on próbáltam és nem volt eltérés a jó thermal pad és a kerámia között!

    Azt ugye tudod hogy 2.totál azonos 1.időben 1.eladónál vásárolt BOX között is van akár 5.fok eltérés ha a hűtésüket is totál egyformán megcsinálod!

    itt a BOX oknál sem egyformák az SOC.k ahogy a pc nél sem egyformák a CPU.k van amelyik jobban melegedik van amelyik kevésbé! És az eltérő BOX gyártók sem egyforma paraméterekkel hajtják meg az SOC.kat van olyan box ahol 1,1.voltot kap az SOC van ahol 0,9.et és van olyan is ahol 1,3.at így értelem szerűen amelyik box kevesebb feszt ad az SOC.nak az kevésbé melegedik!

    Megfordult már a kezem alatt csak az elmúlt 2.évben(csak X2 és X3.ból) több mint 100.db BOX, volt alkalmam megnézni melyik milyen és mit tud és milyen a hűtése alapból és MOD.olva.

    És mint írtam az se mindegy milyen az adott helyiség hőfoka ahol használod, nálam ilyenkor 27-29.fok(most épp 27,4 van) meleg van a szobában másnál megy a légkondi és 22.fok van nála ez is rengeteget számít a box hőfokában!

    Nem jobb a kerámia hidd el, ha lecserélnéd 3,5mm vastag jó termal padra ugyan annyi lenne a boxod hőfoka!

Új hozzászólás Aktív témák