Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz ginola #68453 üzenetére

    Igen, oda kell másolni majd újra kell indítani a boxot.
    Egyébként az a remote.conf az amit linkeltem? Mivel dualos GT-kinget vettél így nem ártana tudni, hogy van-e még valahol egy remote.conf. Lehet, hogy a root-nál is van egy, ezt le kéne ellenőrízni, de dual OS GT-King-ben nem vagyok jártas.
    Egy kis érdekesség Beelink GT-King/Khadas VIM3 (S922X/A311D) vs. X96 Air (S905X3), a hónapokkal ezelőtt hibás h264-es 4K anyagok nálam minden NG-s boxon sz@r volt, nem volt folyamatos, a GT-kinget használtam, mert azon van optikai kimenet. Hétvégén úgy döntőttem, hogy most az X96 Air-t fogom tesztelni, nos, ugyanaz az SD-kártya lett behelyezve mint a GT-Kingbe ahol továbbra is sz@r az x264 4K de jött a meglepetés, az X96 Air-en hibátlan, gyönyörűen, "vajsimán" megy a lejátszás.
    Ami a HDMI/SPDIF-et illeti, S922X-en úgy működik ahogy tapasztalod, S905X3-on viszont nem, ott HDMI-re állítva is van hang SPDIF-en, tehát nem kapcsolja le. Egyre nagyobb különbségek vannak a boxok és/vagy soC-ok között.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák