Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz RedCat #19871 üzenetére

    Egy dolgot vegyél figyelembe, BT2020 és BT709, namársmost ilyen anyagokkal teszteld, hasonlítsd össze és nem a BT2020-ast HDR nélkül. Hidd el, a jól elkészített anyagban nincs akkora különbség, hogy megérje a HDR. Tesztelted normális anyaggal és nem reklámfilmekkel? Tehát egy olyan filmet szerezz be BT2020-szal és BT709-cel is és akkor látni fogod. Lehetőleg gyárit és ne utólag összetákolt vagy a HDR előnyeit bemutató anyagot tesztelj. Nem esik le az állam a HDR-től, viszont a jóminőségű felvételtől igen.
    Láttam HDR-t projektoron, normális HDR anyaggal valamint ugyanazt "sima" anyaggal és nem volt megdöbbentő a látvány, Oppo 4K-s lejátszóval nem médialejáztszóval és nem virágbolti anyagokkal.
    Amúgy megint hozzáteszem mielőtt sértődés lenne, nekem egyáltalán nem éri meg még HDR megjelenítőn sem, hogy HDR-es anyagokat nézzek, egy jól kalibrált kijelzőn valamint minőségi anyagokkal a látvány magáért beszél.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák