Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz RedCat #19154 üzenetére

    Pedig az új verziók olyan módosításokat is tartalmazhatnak amiket vagy a tv-d vagy a kábeled már nem tud kezelni. Semmi olyat nem tapasztaltam mint amit írsz egyik verzióval sem. Most nézem a Sherlock utolsó részét és és eddig szintén nagyon rendben van az LE8j és ebben van Alvó mód. :)

    (#19156) gg72
    A legújabb LE8-asban is megvan a banding, nem tudom te mit látsz de minden apró részlet gyakorlatilag azonos az LE7k és LE8j esetében is. Van egy Apple TV4-em amin MrMC (Kodi fork) fut, na azon tökéletes, makulátlan a banding és nem Bilinear hanem Bicubic az eredmény, de szerintem mindegy is, leginkább HDMI capture-rel tudnánk elemezni, én most csak szemrevételeztem.

    Az új LE8 jónak tűnik, nagyon is. Pár napja írtam, hogy már nem szeretnék tesztelni, ma kártyát cseréltem, hogy ránézzek, de most már tényleg nem szeretnék kártyát cserélni, stb. Meg kéne állapodnom. :)

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák