Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #57868 üzenetére

    ugyan ez igaz az nvidiára is, hisz a legnagyobb professzionális GPu gyártó . a fejlesztési költségek náluk is eloszlanak de AMD nél hatványozottan igaz hogy a fejlesztési költségek jóval nagyobb összege hárul rá kisebb eladott mennyiségre, profitra. tehát a K+F egy eléggé kétesélyes tényező a kis piaci résszel rendelkező gyártóknál.
    Természetesen ezt be kell vallaniuk ha valóban növekedni akarnak .
    A PCB a dupla oldalas ramkialakítás miatt volt kérdőjeles, amit most már elhagynak.
    Pont EVGA gyárttatta amúgy a legtöbb rétegszámú nyákokat, Asus , Giga , MSI tömeggyártók, PCB be is max annyit tesznek bele amennyit nagyon kell. Nem fognak/ szoktak nagyon egyedi tervezést és gyártást alkalmazni, most meg főleg spórolni fognak .Amúgy biztos hogy drága egy 4090 előállítása és hűtése, VRM köre.

    Én azt gondolom tényleg az árazáson, teljesítményen( ezt a kettőt egybenézve) és a mostani generáció kifutásán múlik most minden .
    Egy lehetőség van AMD kezében a legtöbb ember szerint, (szerintem is ) de én hozzá teszem hogy viszont nagyon sok dologra nem látunk rá még ezért több esélyes a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák