Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Petykemano #57512 üzenetére

    "Abban már nem vagyok biztos, hogy mennyivel előtte, de az RDNA2 megjelenése előtt

    Kb 4-5 hónap- fél év van vissza a megjelenésig AMD oldalon is vagy annyi sem. :N
    Abu már ilyenkor leírta hogy annyira szoros lesz a verseny a felsőházban amin mindenki meg fog lepődni és amilyen nem volt évek óta.
    Tehát már tudta konkrétan mit fog hozni AMD és milyen gyors lesz. Nincs kizárva hogy most is tudja vagy pedig még nincs infó nem tudom, de erre világosan emlékszem. MLID hír volt , ott is leírta a tag a kis fekete hátteres felsorolásával ezt és ahhoz szólt hozzá és írta ezt le.

    "Persze ez lehet, hogy már nem a konkurencia megtévesztése a cél., "

    Vagy pedig azért siet Nvidia is és azért kever AMD is, hogy ne essenek vissza az eladások ha tényleg beborul a crypto és bezuhan több tíz/ százezer kártya használt piacra. mert most visszapattant kicsit, de jön az ETH 2 nyáron...

    "De gondolod, hogy az Nvidia csinálna egy 600W-os verziót is abból a kártyából mondjuk +5-8%-os teljesítménytöbbletért, ha már a 450W-tal is megvan a garantált győzelem?"

    Nem vagyo ebben biztos, hogy csak erről van szó, ez nem egy 3090Ti lesz szerintem.
    Kopite az után kezdte ezt el tolni, miután kiírta hogy eltűnt a H202 , azaz a Hopper (MCM?) és abból integrálnak át fejlesztéseket a csúcs GPU ba, ami valószínűleg más kódszámon is fog érkezni...Szerintem az valami más lesz, ismerve Nvidiát.( lehet csak egy Titan, ami mindegy is )

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák