Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz lezso6 #43360 üzenetére

    innováció az hogy 12 nm-n 75 wattból jelenleg a leggyorsabb kártya és az hogy ugyan ezt megteszi az 1650 TI októbertől, ami elméletileg RX 570 sebességű lesz.( ugyan azon csíkszélen ugyan azon sebesség , csak éppen fele fogyasztás)
    Az 1650 elsődleges célja a laptopok voltak, melléktermékként került a desktop piacra.Egyértelmű, hogy ha nem számítanak a fenti feltételek, akkor én is az Rx mellett voksolnék,de azonos csíkszélen történt architektúra fejlesztést és így előrelépést jelenleg Nvidia lépte meg.
    Rx 470 nel egy időben kijött egy Pascal generáció a GTx 1060 nal, amit azóta már nem gyártanak és azóta kijött egy teljesen új, 7-9 tagból álló GPu architektúra, aminek a jelenlegi 2. legkisebb sarja(1660) is gyorsabb és kevesebbet eszik mint a mostani RX kártyák az RX 590 ig bezárólag.
    Ha ezt nem nevezzük fejlesztésnek egy gyártó részéről akkor semmit , egyébként ezt hiányolom a legjobban, hogy régen volt egy teljes generáció a piacon tőlük.
    jelenleg is az 10-20% ár előnyről beszélgetünk , mint innováció a Navi esetében a konkurenciához nézve,, más nem igen szól mellette a Turing ellen.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák