Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    Meglepve tapasztaltam az 1650 megjelenését követő tesztekben, és folloup videókban, hogy a tech press az AMD kínálatát dícséri nyilván persze nem mindenki, de velem meglepően sok olyan vélemény jött szembe (GN, HWUB, és most ez), amiket az AMD kártyákról szoktunk hallani: minek ez, ott van az, de szar, stb.
    Merthogy nagyjából egyöntetűen azt a véleményt közvetítették, hogy az 1650 vs 570 vitában a 75Wattos fogyasztás (ami nem is.minden kártyára igaz) nem elég erős érv, hogy a kis fogyasztás kényszerének (PSU, HTPC) hiányában érdemes legyen azt választani az olcsóbb, vagy azonos árban kapható, de gyorsabb 570-nel szemben.

    Helyettük a közönség őrjöngött a kommentfalon, hogy dehát 75W!!!!44!

    Persze, hogy az erő és árviszonyok témyszerűleg igazak. Mégis úgy érzem, az amd fanok nem ehhez vannak szokva, hanem épp ellenkezőleg: ahhoz, hogy ha létezik akár csak egy szempont,.amiben egy konkurens mvidia termék jobb, akkor annak fontosságát hangsúlyozva az nvidia terméket ajánlják - pont úgy, ahogy és amit a kommentelő közönség kért számon rajtuk.

    Nem célom az 1650 vs 570 vitát megnyitni, a kérdésem a következő: Mit gondoltok, a tech pressnél jött meg a józan ész? Vagy az AMD marketing osztálya vette fel végre a kesztyűt?

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák