Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz Petykemano #40389 üzenetére

    Nem. Szinte biztos Navi APU-kban Zen 2 maggal jön 7 nanómtéeren 4-es szériával.

    ,,Én azt nem értem, hogy ilyen információk birtokában miért kell ez a gusztustalan álértetlenkedés, mintha azt Mondta volna, hogy gyalog indul a holdra?"

    Nem álértetlenekdés, ezeket a flesselgetéseket kéne befejezni hogy 3500G meg 3600G Navival és 15 meg 20CU-val. Nem azt mondjuk, hogy soha nem lesz ilyen, hanem hogy nem most, nem a 3-as szériával (az APU-k mindig 1 számozással feljebb vannak az asztali megfelelőjükhöz képest, 2019ben biztosan nem lesz 7 nm-es APU mert kinyirnák a saját most megjelenő 3-as szériájú APU-jait).

    ,,A különbség, hogy neki ezt - állítása szerint persze - olyan valaki Mondta, aki már szivárogtatott olyat, ami bejött."

    Ha itt az Adored TV-re gondolsz akkor LOL. Világon nem szivárogtatott még ő semmit, egyáltalán nicns átz közelben, ha voltak helyes értesülései azt is átvette más leaksekből. Alapvetően a kis indiai barátunk úgy műkődik hogy bújja a redditet, ha talál valami érdekes kommentet azt print screenelni, majd ha megvan a heti videóra való komment halmaz akkor összegyúrja valamivé plussz a zuhany alatt flesselgetve el kezd kombinálgatni meg hozzá képzelni dolgokat, és így előállít egy koncepciót amit leközöl.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák