Új hozzászólás Aktív témák

  • fanti

    addikt

    Köszönöm Srácok a megerősítéseket!
    Jó érzéssel tölt el, hogy még vannak olyanok is mint én.
    Azaz olyan emberek, akik ésszel költenek, megfontolják és utánamennek a dolgoknak alaposan, és tudnak várni, kivárni, mérlegelni, azaz nem mindenáron csereberélni. Megbecsülni a dolgaikat, és ha jön valami "egetrengető játékcsoda", akkor is a meglévő konfiggal tolják tovább, egyszerűen ezért, mert a meglévő is alkalmas rá, csupán érteni kell annak a játéknak a finomhangolásához, illetve a megvásárolt hardverből is lehet plusszokat kinyerni némi szakszerű állítgatással.

    Had idézzek ide a legfrissebb PH-s hardverajánlóból egy pár gondolatot ide :
    "A 171 450 forintos, alsó-középkategóriás ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti EVO videokártya egész korrekt teljesítményt ígér 1080p-ig, és túl sok kompromisszumot sem kell vele kötni a grafikai beállítások vonatkozásában, így kellemesen átvészelhetjük azt az időszakot, amíg az újgenerációs vezérlők árai nem normalizálódnak."

    1. Egy GTX 1660Ti teljesen kompromisszum mentes játékélményt ad 1080p-ben, de még 1440p-esetében sem jön zavarba, a 60 fps-t bárhol képes hozni, feltéve ha nem azon "okos" userek széles táborát gyarapítjuk, akik "natóljunkfelmindentultráraosztjóvan" szakmaisággal settingselnek játékokat.

    2. Átvészelhetjük az az időszakot... már bocsánat, de az "átvészelés" szó az milyen nekszusban kerül ide??? Akkor állná meg a helyét, ha egy GT 1030-asról írnánk...igen, annál lehetne használni, na de egy 1660 Ti-nél....? Ugyan már!

    3. Éppen azért (is) nem fognak leesni az újgenerációs GPU árak, mert mi megvesszük sokan még ilyen 3-4 szeresen túltolt áron is. Akkor meg mi a bánatos franckarikáért esne le ha így is fogy....? És miért fogy? Mert minden HW oldal a megvásárlására buzdít! Miért is buzdít? Mert minden HW oldal, tesztlabor, stb... mindenki pénzből él, nem jótékonykodásból csinálja azt amit, épp ezért akkora ferdítések vannak a tesztekben, és oly bután és részrehajlóan vannak settingselve az összemérendő hardverelemek, hogy az már szinte ordít a képembe, hogy ki finanszírozza azt...

    Világbéke, boldog emberek, akik a zöld mezőn szaladgálnak rózsaszínű lufikkal a kezükben és mindenki boldog és szeretjük egymást, és a cégek meg figyelnek ránk és a legjobb hardvereket adják nekünk a legjobb árakon, miközben a programozók agyonoptimizálják a programkódokat, hogy mindenkinek szélsebesen fusson mindene a régi vason is...ÉBRESZTŐ!!! ISTEN HOZOTT A VALÓ VILÁGBAN!!! DOLGOZZ, KERESS, VÁSÁROLJ!!! DOLGOZZ, KERESS, VÁSÁROLJ!!! DOLGOZZ, KERESS, VÁSÁROLJ!!! DOLGOZZ, KERESS, VÁSÁROLJ!!!
    És meg ne kérdezd, hogy miért....ugyanis itt a való világban nem az a cél, hogy 8-10 évig használj elégedetten egy hardverelemet, vagy konfigot, vagy BÁRMIT! Inkább a 8-10 hónap a reális.
    Persze nyilván lehet szembe is menni ezzel a nézettel...én ezt teszem, és örömmel tölt el, hogy vannak mások is, akik hasonlóan gondolkodnak.
    Köszi srácok mégegyszer a lojalitást! :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN

Új hozzászólás Aktív témák