Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz ingalls #39831 üzenetére

    Nem tudom mennyire aktuális még a dolog/kérdés (két hetesek a postjaid..) de a napokban koslattam körbe-körbe a neten, hogy megoldjam egy haverom azon problémáját hogy 16:10es kijelzőn miért csak 1920x1200ig engedi őt a VSR.
    Belebotlottam jópár olyan infóba ami nekem addig homály volt, többek közt ilyen az is, hogy említett felbontás fölé Dual linkes DVI kábel kell és problem solved.

    Na most akkor.., számodra a lényeg, keresgélés közben olvastam nem is egy helyen, hogy 120/144Hz-hez Display port ajánlott, mert anélkül nem megy!
    Kéne neki elvileg Dualos DVI-on is működnie de sokaknál nem megy, főleg Sapphire tulajok panaszkodtak erre ha nem tévedek, azokon talán miniDP van szóval átalakítozniuk kellett.
    A DCU II-n ha nem tévedek van DP nem is egy.., szóval próbáld meg amennyiben még aktuális. :K

    (#39870) gaborbol:

    A alaplapod tápellátásától függ kb minden, adatlapod ugyan üres de egy 6300as 4.5 körülre húzva teszem azt 950Mhz-re belőtt CF-el még elbrummoghat ha sikerül GPU limitet előidézned.
    Tehát egy bő Ghz-et rá kéne húznod a procira, a 280X-nek sem ártana legalább egy 4.2-4.4Ghz de ehhez 6+2es lap, meg normális hűtő is dukál/kell.

    Megjegyzem ammennyiben az a 6magos AMD egy FX, oldod a TDP limitet, feszigényes is adott esetben, mellé a Tahiti CF hááááááát, nagyon nézd meg milyen 650es tápot raksz alá mert extrém OC-val én simán le tudom kakukkoltatni a 650es tápom CF nélkül is.. ;] :K
    Ámbár ez a táp nem túl jó fajta..

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák