Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
sok év után érdemes lett AMD vga-ba beruházni, de lassan úgy néz ki, hogy az intel platform-ot is érdemes lesz AMD-re cserélni (feltéve ha a melegedés, fogyasztás stb. nem érdekli az embert). Mondjuk gyanús, hogy a haswell elintézi majd szépen az AMD új processzorait.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz pcsabat #21812 üzenetére
A jelenlegieket nyilván. A következő generációt.. ki tudja..? Haswell <10% -al lesz jobb az Ivy Bridge-nél, tehát igazából SB-IB szintű váltás megint. Nem nagyon szenved az intel, inkább megint fogyasztásra, meg IGP -re gyúrt rá. Haswell egyébként főleg mobil termékekbe lett fejlesztve, tehát nem feltétlen a teljesítmény növelés volt az elsődleges.
#21814 Pug SB-E -t nem számolnám azonos kategóriába... nevetséges áraik vannak, kb. Titan kategória.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
1.200-t adtam neki és az heaven, meg a sniper elite bench is hiba nélkül lefutott.
Nem tudom eddig miért kapott ennyit... De az biztos, hogy nem egyszer volt isntabil (persze lehet hogy túl volt feszelve)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Maotun
őstag
Érdeklődnék ismét
A powercolor HD7970 3GB PCS+ VORTEXII gyárilag 1100 MHz.-n megy menyire hangos játék közben ? van valakinek tapasztalata a kártyáról?
Megköszönném ha valaki válaszolna -
HSM
félisten
válasz prokxy #21795 üzenetére
Teljesen érthetőek az érveid, használd egészséggel. Jó kis kari, az 100%, rendes gyári húzással.
(#21807) ko-ko82: Fura... Elvileg így kéne tudnia, nekem is ez a csip vezérli a VRM-et, és hibátlanul tekergeti nekem a feszt a 3.0.0 beta 7 AB, ami nálad is van a képen, és ahogy te próbáltad. Nem tudom, BIOS-ból lehet-e feszzáras, vagy a nem gyári BIOS, esetleg hardveres feszzár?
(#21818) adamssss: Marha sok feszt kap, nem csoda, hogy felforr az agya... Nekem 1050Mhz beton stabil 1,1V beállított feszen... Úgy ilyen a gém: [link]
(#21824) adamssss: De nemcsak a kevés fesztől lehet instabil, hanem pl. a túl sok fesz miatti túlmelegedéstől is...
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Az mitől lehet hogy egyszer lefut a 3DMARK(new) hiba nélkül 1200/1800, majd megint ráindítom fekete kép fogad és kártyák kikapcsolnak, majd újraindítom a gépet. Megint lefut párszor, de előfordul hogy elszáll a kép.
1.256V teszteltem.
Valószínű hogy sok neki az 1200 Mhz-en, vagy esetleg a két kártyából az egyik bírná a másik nem, és ezért csinálják a random failt?!ÁdiBá
-
BullKoxa
őstag
Kérdezném pontosan a Trixxben hol lehet állítani a memóra feszét, ha már AB nem szabályozza akkor megnézném Trixxel.
-
HSM
félisten
válasz BullKoxa #21830 üzenetére
Egy módosított kiadás tudja ezt, Sapphire Trixx 4.4b mod, azt hiszem ez az: [link]
(#21831) prokxy: Igen, a TR nagyon szép, a haj is jól mutat, és még izgalmas is maga a játék. 2X-es SSAA-val nálam még épp elvitte, és gyönyörű. Nekem egyedül az FXAA nem tetszett benne, Ultimate grafikán nekem ne ilyen gagyi élsimítást erőltessen már...
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz fatal1ty1984 #21835 üzenetére
A minimum fps pofánvágott. A többi viszont nagyon is rendben van. CPU tuning derék.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Anfänger
őstag
Köszi szépen! Igen, a minimum fps nagyon gyengusz sajna.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
ricshard444
veterán
Ez nem a valós min, még nem töltötte be a dolgokat és akkor kezdte a Benchmark mérni.
Vannak dolgok...
-
SzlobiG
félisten
Ez milyen órajeleken?
-
SSJmeszes
senior tag
válasz fatal1ty1984 #21840 üzenetére
huhhh, de jó neked 1043mV val megy 1000 et.
Nekem csak 1100mV vel megy az 1000.YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
TTomax
félisten
válasz radi8tor #21829 üzenetére
Lehet tévedek de szerintem a táp is határon táncolhat... tudom,hogy egy igen jó minőségű tápról beszélünk,mert AX...de szerintem a két kockásra rángatott 7970 bekajálhat majd 600W-ot...mert az Ares II is bekér majdnem annyit tuningolva... és hát a ha 3770k is meg van húzva... háááát...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Whit3Rav3n
senior tag
Nekem ez túl soknak tünik ha az AA is fel van tekerfe 4xSSAA-ra.
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #21844 üzenetére
Hát ez így nem sokat mond.... nem tudhatom nem-e játszottál például vsyncel ahol kb 60% terhelést kap a vga...az új 3Dmark eléggé terhel...Ha mondjuk esetleg te is lefuttatnád az uj markot akkor már közelebb lennénk az igazsághoz.Ha csak a durva specifikációkat veszem a 7970 egymaga be tud kajálni 300W-ot... a pcb ennyire van hitelesítve,na most ebből egy CF... meg egy húzott 3770K,meg mondjuk 6-8 venti vinyó stb...ki lehet szaladni 750Wból... de azért ahhoz mindent szénné kell húzni... ÉN egy 850Wos tápot használnék hozzá...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
válasz TTomax #21842 üzenetére
ÁdiBá -nak TX750W tápja van(ami 12.v on 720.W ot tud) nem AX
Az AX860i az radi8tor1 kollégának van, de neki meg nem 7970 CF -je van!Szóval most nem igazán értem miről is beszélsz?
Az igaz hogy a TX750W sem olyan rossz táp de az már nem Seasonic beles hanem CWT és azért az mégse olyan acélos mint a Sea, nomeg a 2.db 1200.ra húzott 7970 + a tuningolt 3770K az elképzelhető hogy EXTRÉM esetetekben bekajálja azt a 720W ot simán!
Mondjuk azt nem értem ÁdiBá egy ekkora hatalmas értékű és teljesítményű konfignál, mért pont a tápon spórol, mert szinte az egész gépében az a leg olcsóbb alkatrész! Közel fél milla értékű gépet rábíz egy 30.k -s tápra de hát ő tudja
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Whit3Rav3n #21843 üzenetére
FXAA volt ez.
-
TTomax
félisten
válasz DroiDMester #21846 üzenetére
Öhhh...tényleg.... elnéztem...Az hittem AX az a 750-es,igazad van!Pontosan erről beszélek én is..én egy HX850et vettem anno,pont ezért...amit ez nem bír el az már nem is érdekel!!!
Egy TX750-re azért nem nagyon húznám kockásra a két 7970et,3dmark alatt,ahol a harmadik teszt elég komolyat terhel...[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #21846 üzenetére
Lehet hamarosan 7970 CF lesz ismét. Ki tudja meddig.
ÁdiBá szerintem nem CF-et tervezett, amikor megvette a tápot.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz TTomax #21848 üzenetére
Pedig biztos hogy elég lenne simán, nálam ugye 3 db 6970 ment egy 850w-os táp mellett húzott procival meg mindennel együtt anélkül hogy probléma lett volna belöle, a 7970 meg alapból kicsit kevesebbet is fogyaszt mint a 6970. A 7970 Cf-et tuning proci mellett egy 550w-os táp is elvinné bár az eléggé a határon lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest