Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz kleinguru #33371 üzenetére
Nekem régebben volt egy HIS 2870-em, és én is állitgattam a minimum feszültséget biosokkal. Most ott virít a polcon mert bedöglött.- Nincs bizonyítékom hogy ez miatt, de pont utána? Szóval nekem is giga7870-em van, az oldalárol a legfrissebb biost feltettem. AZ eredetivel is tökéletes volt és most is az
-
PandaMonium
őstag
válasz kleinguru #33697 üzenetére
Ja, most olvasom csak, hogy a CC családban már OpenCL támogatás van. Ez jó hír, ha netán a Blender-be is betennék már végre az OpenCL-t, meg kicsit szélesebb körben használnák tuti elgondolkodnék következő vásárláskor az AMD-ken.
What I cannot create, I do not understand
-
HSM
félisten
válasz kleinguru #33794 üzenetére
Igaz. Kicsit pongyolán fogalmaztam, de teljesen egyetértünk. Akkor pontosítom, a csip gyári specifikációinak megfelelő körülmények melletti üzemeltetése esetén fenálló stabilitásának megfelelő stabilitásra gondoltam.
De valóban, a mai csipek ilyen használat mellet sem működnek tökéletesen hibátlanul, mindig akad pár hiba, szóval az asbzolút szó talán nem volt a legszerencsésebb megfogalmazás.
-
joysefke
veterán
válasz kleinguru #34640 üzenetére
Köszi!
Megkérhetlek, hogy próbáld ki, hogy driverből, vagy külső programmal (pl. MSI AB-ből) lejjebb tudod-e venni a a Gigabyte 7870OC ventifordulatát 40% alá?
Nekem is Gigabyte kártyám van (GTX 660OC), de ott bios mod nélkül képtelenség 40% alá vinni a fordulatot, azt hiszem AMD-Giga kártyáknál ez máshogy van, de biztosra kéne tudnom.
Ettől eltekintve a Giga 7870OC háromventis kinézete alapján el tudom képzelni, hogy terhelve is halk tud maradni, mert nem kell 100%-on pörgetnie a ventiket. Meg tudod ezt erősíteni?
Jelenleg a Giga és a Sapphire GHz/GHz-OC között vacillálok, a Gigánál a gari, a Sapphire-nál pedig a jó tapasztalatok (BS-től eltekintve) illetve az eleve (vintiszabályozás állítgatása nélkül) is halk működés a szimpi. Az igazi persze egy Sapphire-Tahiti-LE lenne, de azt ugye már nem lehet kapni..
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Excel topic